Dünya Tek Ben Yanlizim

optimist9696

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2017
91
17
3
29
Arkadaslar merhaba ben su an uni 1.sinif ogremcisiyim benim bu zamana kadar hic arkadasim olmadi zamanim bilg basinda gecti okuldakilerle dogru durust konudmadim disarida takilmadim.Benimle cok pis dalga gecer gulerlerdi ve o zamanlar cok saftim herp kullanildim .su an unide 1 tane bile arkafdas edinemedim bastq hersey guzel kimse birbirini tanimqyinca fqkqt zaman gectikce millet yakinlasiyor ben kopuk kaliyorum basta tanidigim bi kac kisi var fakat kendilerine has sohpetleri olusmus ben onlarw karsi daha yabanci oldugum icin katilamiyorum yanlarinasikiliyorum herkes kendi arkadas grubunu olusturdu herkes sadece kendi grubu ile takiliyor fakqt ben tek kaldim.Simdi diyeceksiniz ki gir bi gruba falan ama nasil yol ixlerim bilmiyorum.erkeklerle hayatta konusqmiyorum dun sinifta konustugum kiz vardi onunlaydik erkrk arkadaslari geldfi beraber yemrk yedik kendimi cokj ezxik hissettim kalktim yurda dondum.yurtta da hic arkadas edinemedim birseyler yasandi ve kizlarin dalga konusu oldum hqyatim okul yurt arasinda sikilarak geciyor.hicbir ilghi alanimda yok kulturlu bilgili de degilim.tek yaptigim instada bos gezinmrk problem bende diye dusunuyoru sizler neler diyorsunuz

Buraya bu konuda açtığınız 1772737. konu. Öyle ki kimse yorum dahi yazmamış. Devamlı devamlı devamlı aynı şeyleri okumaktan bıkmadınız mıı?

Üniv 1. Sınıf kanınızın fıkır fıkır kaynadığı dönem olmalıydı. Biraz aktivite edinin. Hobiniz mobiniz de mi yok?

Back
X