Doğuma Hazırlık dünyadaki en güzel şey ama ben korkuyorum

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

tatlicadi140

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2011
175
0
46
İzmir
hamile olmak anne olmak doğum yapmak allahın kadınlara ve dünyaya en büyük hediyesi
allaha çok şükür 30 haftalık hamileyim rabbim bu duyguyu yaşamayı nasip etti sorunsuz bir
şekilde ama ben doğumdan çok çok korkuyorum.artık geceleri uykularım kaçıyor((
normal doğumumu denemeliyim sezeryan mı yapmalıyım???
normal doğumu becerebilir miyim çok endişeliyim kızlar..
tavsiyeniz neler tecrübeli anneler bana yardım eder misiniz

öncelikle allah kuzuna sağlıkla kavuştursun
benim 10 aylık bir oğlum var normal doğum yaptım ve herkesin normal doğum yapması taraftarıyım o an anlatılmaz yaşanır
bir kere herşeyin bilincindesin yavrunu doğduğu ilk anda görüyorsun sesini duyuyorsun yani baygın yada yarı baygın değilsin sonrasındaki o rahatlama süper
kendi işini kendin görebiliyorsun ama sezeryan öylemi
ve doğum bi süreç sen istesende istemesende korksanda korkmasanda coçuk içinde kalacak değil ya elbet vakti geldiğinde dünyaya merhaba diyecek o yüzden olayı akışına bırak su yolunu bulur
düşündükçe korkarsın
hayırlı doğumlar dilerim

her hamilenin doğumla ilgili endişeleri vardır benimde bu ikinci gebeliğim doğumdan bende korkuyorum üstelik sezeryan olcak.... bu bebekler bi şekilde doğacak sakin olmaya çalışmalı doğumu akışına bırakmak en iyisi herhalde allah sağlıkla bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin....

benımde kafam cok karıştı.hep normal istiyordum ama yawaştan korku gelmeye başladı :)

benide felaket bir korku sardııı uykularım kaçıoo... hayırlısıyla bi gelse küçük kzıım

korkmayın..zaten bebek kendını ıtıyoo..sızde ıster ıstemez ıkınacaksınızzz..dogum bu tabıkı basıt bırsey degıl..ama korkmayınn..sonra o beebışı bı gorceksınız..allaaaaaaaahhh cok farklı bır duyguu..bence dogumdan sonrasından korkun..bebegınız benım kızım gıbı olursa yandınız..14 aylıkk uykusu berbatt.kafasına gore takılıyoruzz...ınsanda sinir minir kalmıyoo uykusuzluktan..benden tavsıye ne yaparsanız yapın cocugunuzun kendı kendıne uyumasını ogrenmesını saglayın..

dogum kadınlara verılmıs en buyuk nımet bence kesınlıkle normal dogum yapabılırsın
ıstegınle sezeryan olursan bu muhtemesem tecrubeyı yasamdıgın ıcın bence pısman olursun
ama tabı kı saglık sorunu varsa sezeryan olmalı kesınlıkle
bende doguramam ölürüm heralde dıyodum ama dogum bıtınce kendımle gurur duydum ve ıyıkı olmus dedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…