deryacox Popüler Üye Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2006 1.006 0 156 43 Almanya 3 Mayıs 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi deryacox #1 Dünyanın 7 harikası İsim Yer Mısır Piramitleri Giza, Mısır Babil'in Asma Bahçeleri Irak Zeus Heykeli Olympia, Yunanistan Artemis Tapınağı Efes, Türkiye Mausoleum Bodrum, Türkiye Colossus Heykeli Rodos Adası İskenderiye Feneri Mısır
Dünyanın 7 harikası İsim Yer Mısır Piramitleri Giza, Mısır Babil'in Asma Bahçeleri Irak Zeus Heykeli Olympia, Yunanistan Artemis Tapınağı Efes, Türkiye Mausoleum Bodrum, Türkiye Colossus Heykeli Rodos Adası İskenderiye Feneri Mısır
serenn Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Mayıs 2007 474 5 96 43 Ankara 17 Haziran 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi deryacox #2 Hepsini görmek isterdim gerçekten, sadece Trdekini gördüm şimdiye kadar.
wampirella_mk Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Ocak 2008 287 2 96 Eskişehir 17 Haziran 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi deryacox #3 bende fotolarını buldum netten.. buyrun arkadaşlar.. mısır piramitleri... babilin asma bahçeleri... zeus heykeli.. artemis tapınağı.. mausoleum.. colossus heykeli.. iskenderiye feneri..
bende fotolarını buldum netten.. buyrun arkadaşlar.. mısır piramitleri... babilin asma bahçeleri... zeus heykeli.. artemis tapınağı.. mausoleum.. colossus heykeli.. iskenderiye feneri..