Çözülemeyecek türden değil aslında sorunlarımız Ama çözmeyi başaramıyoruzBu kadar mutsuz bir evlilikte çocuk denemenizin amacı nedir?
Daha önceki konularınızı da az çok biliyorum, KPSS olmazsa da sizin acil çalışma hayatına atılmanız lazım ki, biraz kafanız dağılsın.
O konu da haksızdım evet çözdük onu şükür .özür diledim.Ama sabrımı çok aşırı taşırmıştı.Aslinda esiniz umursamaz degil eger oyle olsaydi bastada aglamani vs umursamazdi. Ama herseye surekli surat, her tartismada aglarken görmek artık umursamazliğa itmiştir adami. Geçen konunuz tam neydi hatirlamiyorum ama ben birazda sizde suç bulmuştum acikcasi. Bu yasadiklariniz tek tarafli olan seyler degil. Sadece karsidan beklemeyin.
Sizi haksiz buldugum esinize tokat attiginiz konuya tekrar bir göz attim. Siz surekli ben yaparim ederim ama karsimdaki benim davrandigim gibi davranmasin, ben trip atayim etrafimda donulsun istiyorsunuz birazda.. çok beklersiniz. Malesef boyle devam ederseniz zarari size olur.
O konu da haksızdım evet çözdük onu şükür .özür diledim.Ama sabrımı çok aşırı taşırmıştı.
İkimiz tek yaşıyoruz eve gelince haliyle benim üzgün mutsuz olduğumu görüyor gelip bi sorsun istiyorum çünkü benim adım atma gibi bi durumum yok.O beni bi konuda hayal kırıklığına uğrattı
Ama hiç umrunda deil.
Tabi genel manada yanlışlarım var düzeltyim çoğunu
Ama şuan o hksız.ve sonunda yine tartışma çıkacak gibi görünüyor
Anladım canım haklısın :-( teşekkürlerErkekler surekli neyin var, noldu, anlat seklinde yaklasmak istemez ki. Ben bir sıkıntı oldugunda kenarda surat asmak yerine gider konusurum gerekirse tartisirim ille gelsin sorsun diye beklemem yani niye bekliyim ki. Sen haksiz buluyorsun ama o kendini hakli buluyorda olabilir. Benim esiminde %100 haksiz oldugunu dusundugum durumlarda o kendini hakli gorebiliyor mesela. İlk konusmayi gurur hali e getirme yani bu işleri dahada karistirir tabiki gidip özür dile demiyorum kendini imalar etmeden, dolandirmadan ifade etmeyi dene. Getekirse tartis ama bu tartisma hakarete, saldiriya varmasin.
Evet canım bazen çok uzatıyorum bu huyumu hiç sevmiyorumBütün bu yazdiğın problemlerin en önemlisi sen ve eşin,eşini anlattiğina bakilirsa umursamaz biri degil.Sen sorunlari uzatarak üzerinde durarak dogru yspmiyorsun onun gibi yasananlari unutmaya calis.Takıntili bazi durumlar yasanir her evlilikte bunlar normal karsilikli konusabilmek sakin bir uslupla eger karsilastiginiz sorunu uzatirsaniz daha onu atlatmadan baska bir sorunla karsi karsiya gelirsiniz ki bu durum sizi daha cok uzaklastirir zor bir hal alir.anlattiginiza gorede oyle olmus.Sorunlari unut eşinle mutlu olmaya bak anı yaşa karsilikli anlasmaya sevmeye calisin.Ikiniz arasindaki bu problemi çözersen diger problemlerin üstesinden rahatlikla gelirsiniz.(not:eşine eskisi gibi seni sevemiyorum demekle en buyuk hatayı yapiyorsun)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?