Dünyanın bütün yükü omuzlarımda sanki

bebosss

EdeP ;MutLuLuğa SebeP...
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2015
1.085
487
73
Bi kaç aya evliliğimizn 2 yılı dolacak.Ama kendimi o kadar yorulmuş hissediyorum ki.Ben de O da olgun olamadık bazen.Ufak şeyleri bile sorun hale getirdik.Çok büyük tartışmalarımız oldu.Bazı prb çözdük.Bazılarını zamana bıraktık.Çok kırılgan ve duygusalım.Bi sorun oldu mu kafamda çözülmedi mi günlerce somurturum.Bu da evliliğimi kötü etkiledi.Eşim tam tersi bi güleyim hemen herşeyi unutur.Ama sorun çözücü deil çoğu zaman.
Eşimin ailesiyle ilgili sıkıntılarım vardı .Pek görüşmüyorum.Zamana bırakmış durumdayım.Ama o konuda da hep kaygılıyım.Maddi anlamda yükleniyorlar sürekli bize.
Çook şey var Ama anlatamıyorum.Evlilik ne zormuş.Biliyorum 4'4lük evlilik yok.Eşim seviyor beni ama bazen o kadar umursamaz ki bna karşı.Sevmediğini düşünüyorum o öyle davrandığında.Çoğu tartışmalarımızda bana git demişliği var.Ben her şeye rağmen kaldım.Bi kaç kez de gitmeye kalkıştım öyle bir şey asla olamaz diyor bırakmıyor Bensiz yapamazmış.O da yorulmuş gibi.
Seviyorum ama bazen içimden bi şeyler kopup gidiyor gibi hissedyorum.Bunu ona söylediğimde Senin sevgin basit.Kuvvetli olsa her şeye rağmen seversin diyor.Ama anlamıyor Seviyorum ama eskisi gibi sevemiyorum sanki.Bazen beni o kadar çok kırıyorki.Sonrasında hiçbi şey yokmuş gibi davranmamı bekliyor.
İyi mert merhametli biri.Bana sevgisini hertürlü belli eder.Ama bazen değişiyor umursamaz bni görmezden gelen biri oluyor tartıştığımızda.Eskiden asla kıyamazdı bana bi damla gözyaşıma bile dayanamazdı.Şuan ise umrunda deil.Sebebini sorduğumda" herşeye kırıldığın içn artık ciddiye almiyorum"diyor.
Ne olursa olsun seven böyle olmamalı bence.Bazen gereksiz küsmelerim olabiliyor ama o da gerçekten kalbimi çok kırıyor.bunu kabullenmiyor.O kadar mutsuzum ki.Hayatımda kendimi hiç bu kadar umutsuz yorgun hissetmemiştim.
Kpss girdim.2 ay sonra da alan sınavım var.Ailemin durumu kötü belli etmeseler de bi beklentileri var biliyorm.Hayallerim var.Mesleğimi almak istiyorum küçüklüğümden beri.Bi çok şeyim ona bağlı.3.girişim bu.O yüzden kpss sınavı benim için çok önemli.Şuan onun stresi var üzerimde.Öte yandan evliliğimdeki problerim beni boğuyor sanki yuvam yıkılsın istemiyorum asla.Ama böyle de nasıl olck bilmiyorum.eşim 2 ay önce varikosel amlyt oldu.2 aydır çocuk için başladk.ikimiz de istiyoruz evlliğimize renk gelsin can gelsin.Ama bi gelişme yok.Onun sıkıntısı bi taraftan.Cuma dkt gittim 5cm büyüklüğünde yumurtalık kistim varmş rahmim de tersmiş.2gündür de bi de onun stresi geldi üzerime.Eşime detaylı anlatmdım hala.Aramız kötü yine bi kaç gündür.Beni bi konuda hayal kırıklığına uğrattı.3 gün önce gelip bi açıklama yaptı ama tatmin olmadım.O günden beridir soğuk davranıyorum ona.O ise kendini suçsuz görüyor olmalı ki hiç takmıyor benim moral bozukluğumu.geliyor şarkı mırıldanıyor falan hiç umrunda deilim.o günden dolayı böyle olduğumu biliyor.Ama hiç umrunda deil.Çok mutsuzum.Sanki dünyanın bütün yükü üzerimde.bırakıp gitsem çözülmicek kalsam da.Keşke dünya bi anda dursa.şu omzumda o kadar çok yük sorumluluk var ki :-( Hiç bi şeye odaklanamıyorum hayal kurmak bile istemiyorum artık.Eşime karşı büyük bi kızgınlık var şuan içimde.Geleceğimden kaygılıyım.Bilmiyorum :-( ağlıyorum bugün gün boyu

Aslinda esiniz umursamaz degil eger oyle olsaydi bastada aglamani vs umursamazdi. Ama herseye surekli surat, her tartismada aglarken görmek artık umursamazliğa itmiştir adami. Geçen konunuz tam neydi hatirlamiyorum ama ben birazda sizde suç bulmuştum acikcasi. Bu yasadiklariniz tek tarafli olan seyler degil. Sadece karsidan beklemeyin.

Sizi haksiz buldugum esinize tokat attiginiz konuya tekrar bir göz attim. Siz surekli ben yaparim ederim ama karsimdaki benim davrandigim gibi davranmasin, ben trip atayim etrafimda donulsun istiyorsunuz birazda.. çok beklersiniz. Malesef boyle devam ederseniz zarari size olur.

Bu kadar mutsuz bir evlilikte çocuk denemenizin amacı nedir?
Daha önceki konularınızı da az çok biliyorum, KPSS olmazsa da sizin acil çalışma hayatına atılmanız lazım ki, biraz kafanız dağılsın.
Çözülemeyecek türden değil aslında sorunlarımız Ama çözmeyi başaramıyoruz
Çocuk olunca belki ona yoğunlaşırım diyorum çünkü ben de çok büyütüyorum bazen olayları yada dediğiniz gibi iş

Aslinda esiniz umursamaz degil eger oyle olsaydi bastada aglamani vs umursamazdi. Ama herseye surekli surat, her tartismada aglarken görmek artık umursamazliğa itmiştir adami. Geçen konunuz tam neydi hatirlamiyorum ama ben birazda sizde suç bulmuştum acikcasi. Bu yasadiklariniz tek tarafli olan seyler degil. Sadece karsidan beklemeyin.

Sizi haksiz buldugum esinize tokat attiginiz konuya tekrar bir göz attim. Siz surekli ben yaparim ederim ama karsimdaki benim davrandigim gibi davranmasin, ben trip atayim etrafimda donulsun istiyorsunuz birazda.. çok beklersiniz. Malesef boyle devam ederseniz zarari size olur.
O konu da haksızdım evet çözdük onu şükür .özür diledim.Ama sabrımı çok aşırı taşırmıştı.
İkimiz tek yaşıyoruz eve gelince haliyle benim üzgün mutsuz olduğumu görüyor gelip bi sorsun istiyorum çünkü benim adım atma gibi bi durumum yok.O beni bi konuda hayal kırıklığına uğrattı
Ama hiç umrunda deil.
Tabi genel manada yanlışlarım var düzeltyim çoğunu
Ama şuan o hksız.ve sonunda yine tartışma çıkacak gibi görünüyor

Bütün bu yazdiğın problemlerin en önemlisi sen ve eşin,eşini anlattiğina bakilirsa umursamaz biri degil.Sen sorunlari uzatarak üzerinde durarak dogru yspmiyorsun onun gibi yasananlari unutmaya calis.Takıntili bazi durumlar yasanir her evlilikte bunlar normal karsilikli konusabilmek sakin bir uslupla eger karsilastiginiz sorunu uzatirsaniz daha onu atlatmadan baska bir sorunla karsi karsiya gelirsiniz ki bu durum sizi daha cok uzaklastirir zor bir hal alir.anlattiginiza gorede oyle olmus.Sorunlari unut eşinle mutlu olmaya bak anı yaşa karsilikli anlasmaya sevmeye calisin.Ikiniz arasindaki bu problemi çözersen diger problemlerin üstesinden rahatlikla gelirsiniz.(not:eşine eskisi gibi seni sevemiyorum demekle en buyuk hatayı yapiyorsun)

O konu da haksızdım evet çözdük onu şükür .özür diledim.Ama sabrımı çok aşırı taşırmıştı.
İkimiz tek yaşıyoruz eve gelince haliyle benim üzgün mutsuz olduğumu görüyor gelip bi sorsun istiyorum çünkü benim adım atma gibi bi durumum yok.O beni bi konuda hayal kırıklığına uğrattı
Ama hiç umrunda deil.
Tabi genel manada yanlışlarım var düzeltyim çoğunu
Ama şuan o hksız.ve sonunda yine tartışma çıkacak gibi görünüyor

Erkekler surekli neyin var, noldu, anlat seklinde yaklasmak istemez ki. Ben bir sıkıntı oldugunda kenarda surat asmak yerine gider konusurum gerekirse tartisirim ille gelsin sorsun diye beklemem yani niye bekliyim ki. Sen haksiz buluyorsun ama o kendini hakli buluyorda olabilir. Benim esiminde %100 haksiz oldugunu dusundugum durumlarda o kendini hakli gorebiliyor mesela. İlk konusmayi gurur hali e getirme yani bu işleri dahada karistirir tabiki gidip özür dile demiyorum kendini imalar etmeden, dolandirmadan ifade etmeyi dene. Getekirse tartis ama bu tartisma hakarete, saldiriya varmasin.

Erkekler surekli neyin var, noldu, anlat seklinde yaklasmak istemez ki. Ben bir sıkıntı oldugunda kenarda surat asmak yerine gider konusurum gerekirse tartisirim ille gelsin sorsun diye beklemem yani niye bekliyim ki. Sen haksiz buluyorsun ama o kendini hakli buluyorda olabilir. Benim esiminde %100 haksiz oldugunu dusundugum durumlarda o kendini hakli gorebiliyor mesela. İlk konusmayi gurur hali e getirme yani bu işleri dahada karistirir tabiki gidip özür dile demiyorum kendini imalar etmeden, dolandirmadan ifade etmeyi dene. Getekirse tartis ama bu tartisma hakarete, saldiriya varmasin.
Anladım canım haklısın :-( teşekkürler
Bu son olayı konuşalım istiyorum ben de

Bütün bu yazdiğın problemlerin en önemlisi sen ve eşin,eşini anlattiğina bakilirsa umursamaz biri degil.Sen sorunlari uzatarak üzerinde durarak dogru yspmiyorsun onun gibi yasananlari unutmaya calis.Takıntili bazi durumlar yasanir her evlilikte bunlar normal karsilikli konusabilmek sakin bir uslupla eger karsilastiginiz sorunu uzatirsaniz daha onu atlatmadan baska bir sorunla karsi karsiya gelirsiniz ki bu durum sizi daha cok uzaklastirir zor bir hal alir.anlattiginiza gorede oyle olmus.Sorunlari unut eşinle mutlu olmaya bak anı yaşa karsilikli anlasmaya sevmeye calisin.Ikiniz arasindaki bu problemi çözersen diger problemlerin üstesinden rahatlikla gelirsiniz.(not:eşine eskisi gibi seni sevemiyorum demekle en buyuk hatayı yapiyorsun)
Evet canım bazen çok uzatıyorum bu huyumu hiç sevmiyorum
Ama O 3 gündür böyle hiç bi şey yokmuş gibi davranınca ,üstüne şarkılar mırıldanınca ben daha da deliriyorum
Bilmiyorum ama bu şekilde davranması beni uzaklaştırıyor sanki ondan ve bunu ona söylemek istitorum ama tutuyorum zor kendimi
Azcık takar insan eşini .Ben görsem onun suratı asık,hemen gider konuşurum Ama 3 gündür görüyor bni ama tek yaptığı hiçbi şey yokmuş gibi davranmak

Back
X