- 1 Eylül 2014
- 26.137
- 30.503
- 798
- 36
- Konu Sahibi piramses1982
Psikolojik destek al. Kendini bu kadar asırı üzme.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Deliliğe sığınmaya çalışıyor. Ben deliyim diyen deli tarihte görülmemiştir. Allah yardımcısı olsun ne diyelim.Bir insan kendine bu kadar yuklenmez. Okuduklarimdan ben rahatsiz oldum artik.
Denemek yok, pes etmek var, beni deli kabul edin var. Tedavin de bu ruh haliyle bir ise yaramaz ki cunku sen coktan pes etmissin.
Dunyanin sonu mu geldi, hastalik mi var.?Trafik kazasi gecirip olumle burun buruna gelmissin. Dunyevi seylerin , markalarin , islerin , doktoralarin bos oldugunu en cok senin anlaman gerek.
Bunun yerine doktoram , kocam, isim , DR title i. Hepsi bos sen boyle hissettikten sonra hicbir sey seni mutlu etmez cunku sen mutsuzluktan besleniyorsun su an.
Aklin da basinda deli filan degilsin sen...
Hic bu acidan bakmamistim....Öncelikli sorununuz şu bence, dikkat çekmeden duramıyorsunuz ve bunu ne pahasına olursa olsun yapmak istiyorsunuz. Kaç gündür konularınıza denk geliyorum ve özür dileyerek söyleyeceğim çok sıkıcısınız. Sürekli dengesizim,şuyum,buyum diyorsunuz. Ne dememizi bekliyorsunuz, sürekli yakınan küçük bir çocuk gibisiniz. ‘Dengesizim, hastayım’ sözlerinin arkasına sığınarak bir yetişkin gibi davranma sorumluluğundan kurtulamazsınız.
Tum bunlari dikkat cekmek icin mi yapiyorum o zaman?? Ben kendimi taniyamiyorumDeliliğe sığınmaya çalışıyor. Ben deliyim diyen deli tarihte görülmemiştir. Allah yardımcısı olsun ne diyelim.
Gecmis postlarima baktim....esimle bosanma arifesinde yazdiklarima....esimin kavga sonrasi dayanamayip tokadi bastigindan bahsetmisim, ve tabi yorum yapan herkes "ne bicim adam o" demisler....
Simdi, herseyi en bastan ele aliyorum. Bir suredir postlarimi takip edenler bilir. Benin kadar dengesiz, degisken, donek, kiskanc birini dahi hayatimda gormedim. Ve ben tum bunlari esime de yasattim. tokadi asla savunmak icin demiyorum ama adami resmen delirtmisim.
Ben cok mu hastayim? Ya da pis karakterli miyim? Keske gecirmis oldugum kazadan beni kurtarmasalardi da bu gunlerimi yasamasaydim.
Ailem adina cok uzgunum, boyle bir kizlari oldugu icin. Esim adina uzgunum diyemiyorum, zira bu kadar tembel bir adama Allah benim gibi bir ceza verdi.
Bir adim sonrasini goremiyorum. Gelecek....hicbir fikrim yok
Yahu arkadasim bu nasil bir karakterdir.Dūn okudum iyice gerildim,bu gūn benim de dengem bozuldu.Uyandim telefonu elime aldim ,hele bakayim bu deli ne yazmis diye.Gittigin pisikolog iyi ise haber ver ben de gelecegim.Gecmis postlarima baktim....esimle bosanma arifesinde yazdiklarima....esimin kavga sonrasi dayanamayip tokadi bastigindan bahsetmisim, ve tabi yorum yapan herkes "ne bicim adam o" demisler....
Simdi, herseyi en bastan ele aliyorum. Bir suredir postlarimi takip edenler bilir. Benin kadar dengesiz, degisken, donek, kiskanc birini dahi hayatimda gormedim. Ve ben tum bunlari esime de yasattim. tokadi asla savunmak icin demiyorum ama adami resmen delirtmisim.
Ben cok mu hastayim? Ya da pis karakterli miyim? Keske gecirmis oldugum kazadan beni kurtarmasalardi da bu gunlerimi yasamasaydim.
Ailem adina cok uzgunum, boyle bir kizlari oldugu icin. Esim adina uzgunum diyemiyorum, zira bu kadar tembel bir adama Allah benim gibi bir ceza verdi.
Bir adim sonrasini goremiyorum. Gelecek....hicbir fikrim yok
Evet bir şeylere isyan edip, ben deliyim,delirttim bahanelerine sığınıyorsunuz. Gayet bilinçli aklı başında yazıyorsunuz. Delilik çok başka birşey. Sorunlarınız tedaviyle çözülür. Birde sorunların en başına dönün. Niye çığrından çıkıyorsunuz vs. Neyse tedavinizde bunlar değerlendirilecektir. Geçmiş olsun. Eşinize gelince o da tedavi görsün.Tum bunlari dikkat cekmek icin mi yapiyorum o zaman?? Ben kendimi taniyamiyorum
Eskiden Bende hayvan derdim ama hayvanlar, insanlarla kıyaslanınca melek.Kocanız kaza geçirmiş bir kadına tekme tokat atan bir hayvan. Hiç bahane aramayın
Inanin neyin ne oldugunu bilmiyorum.ve evet, defalarca kopyala yapistir yaparak herkes gorsun, herkes fikrini soylesin istiyorum. Cunku su anda esimle barisip doktorayi birakip almanyada yasamanin, gercekten gerizekalilik mi oldugunu cozemedigin icin resmen imdat cigligina basiyorum. Milyon kere karar degistiren biri olarak o kadar yorgunum ki savasamadigim icin yardim elleri bekliyorum.Siz bence hayatınızdaki asıl önemli problemlerle uğraşmak,savaşmak ve mücadele etmek yerine kendinizi suçlayarak ve tek sorumlu sizmişsiniz gibi aksettirerek kaçmaya çalışıyorsunuz. Sizin için kendinizi aşağılamak çok basit. Ama eşinizi suçlamak ve yaşadığınız kötü olayları kafanızda tartmak daha zor geliyor. Deliyim ben deli diyerek olayı basite indirgiyorsunuz. Dünyanın sonu gelmişçesine konu açıyorsunuz. Sizden daha kötü durumda olan insanlar var ama bütün ilgiyi üstünüze istiyorsunuz. Bence siz neyin ne olduğunu çok iyi biliyorsunuz ama başkası gelsin sizi düzeltsin diye bekliyorsunuz. Çünkü kendinizle uğraşmak istemiyorsunuz. Saçma sapan ağlayarak sızlanarak burada habire konu açarak çözülmeyecek sorunlarınız. Ve siz istemediğiniz müddetçe hiçbir terapi işe yaramayacak. Kaç defa aynı şeyi koplaya yapıştır yapmışsınız. Neden? Çünkü herkes görsün istemişsiniz öyle diyorsunuz. Ama açıkçası bana göre sorununuz çoğu insanın sorunlarından daha basit. Gözünüzde çok büyütüyorsunuz. Ve en önemlisi korkuyorsunuz. Ama biz burada ne dersek diyelim bu korkunuzu yenmenizi sağlayamayız. Terapiler de öyle. Maharet yaşanan olaylarda kafayı yemekte değil, tüm kötü olaylara rağmen gereken cesareti göstermekte. Kendi adıma size bundan sonraki yaşamınızda mutluluklar diliyorum. Ama biraz gözlüğünüzü çıkarıp etrafınıza bakmanızda fayda var.