Dünyanın En İlginç Gelinlikleri

Halikarnas

DÖNDÜM
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2008
14.247
37
208
İstanbul
wedding-dress-funny.jpg

pregnant-wedding-dress.jpg

DBF8DF8E-75FC-4271-8E90-4B24AA4299F3

longest-wedding-train.jpg

3031_1516_bikini-wedding-dress.jpg

russian_bride2.jpg

SpaceyiDress.jpg

bride220606_390x800.jpg

0709wedding.jpg

Wedding_Dress.jpg

baby.jpg

bottlebrush.jpg

bridejm6.jpg

bad-wedding-dress.jpg

Son düzenleme:
wedding-dress-funny.jpg
kenarlarini dikmeyi unutmuslar bellikaydirigubbakcemile3

pregnant-wedding-dress.jpg
evdeki beyaz saten masaörtüsünü almis ortasindan delmis göbüsünü cikarmis gelinlik yapmiskaydirigubbakcemile3

DBF8DF8E-75FC-4271-8E90-4B24AA4299F3
tam cikaramadim ama kasik sanirsam ucundakiler misafirlere pasta ikram ederlerken gelin yanlarindan gecip kasik servisi yapicak kanimcakaydirigubbakcemile3

3031_1516_bikini-wedding-dress.jpg
damat oyun bozancilik yapmis bence oda donuyla stringiyle yada külotuyla olmaliydikaydirigubbakcemile3hic uymamislar birbirlerine

russian_bride2.jpg
sözümü geri aldim anlasildi damadin neden kapali giydigi arka plakasi pek büyükmüs yafffffffkaydirigubbakcemile3

SpaceyiDress.jpg
uzay gelinikaydirigubbakcemile3

bride220606_390x800.jpg
hadi üstü yine neyssede alt ucan balon gibi yaffffffffffkaydirigubbakcemile3

0709wedding.jpg
folyoyla sarilip sarmalanmis gibikaydirigubbakcemile3

Wedding_Dress.jpg
buda mayo sort ne biilim havuza giricekmis gibi duruyokaydirigubbakcemile3

bottlebrush.jpg
eskimo gelinligikaydirigubbakcemile3

bridejm6.jpg
bence üst hic diktirmeseymis ya ne geregi varmis
yigidin mali meydanda olur zaten kapatmaya ne gerek var nasilsa frikik vericeksin ac gözü gönlü acilsin milletinkaydirigubbakcemile3

bad-wedding-dress.jpg
kolbasti oynatmak lazim bu gelinekaydirigubbakcemile3

incimŞeniz bakıyorum tam formundasın gülmekten karnıma ağrı girdi:roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol::roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol::roflol: :roflol: :roflol::roflol: :roflol: :roflol::roflol: :roflol: :roflol::roflol: :roflol: :roflol::roflol: :roflol: :roflol::roflol: :roflol: :roflol::roflol: :roflol: :roflol::roflol: :roflol: :roflol::roflol: :roflol: :roflol::roflol: :roflol: :roflol:

şu joponun gelinliğine bayıldım.. damat akıllı yahu...
önce eşinin gönlü olsun diye bu gelinliği alıyo.. sonra evin perdesini masa örtüsünü ve evin daha bilimum tüm örtülerini bedava getirmiş oluyo..
artık aylak kaldıkça keser keser dikerler..
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

:1shok: :1shok:
heyy masallah beah.. :nazar: omru hayatımda gormedıgım gelınlıkler bunlar.. vay anasını.. :1ninca: amma tasarımlar supper.. alkisalkisalkis hep bu tarz ılgınc ve cılgın gelınlıgım olsun demıs ıdım.. zemuszemus sardus yıne super bı konuya ımza atmıssın.. Şeniz tebrıklerımı kabul et lutfen..​
alkisalkisalkis

incimŞeniz bakıyorum tam formundasın gülmekten karnıma ağrı girdi:roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol::roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol::roflol: :roflol: :roflol::roflol: :roflol: :roflol::roflol: :roflol: :roflol::roflol: :roflol: :roflol::roflol: :roflol: :roflol::roflol: :roflol: :roflol::roflol: :roflol: :roflol::roflol: :roflol: :roflol::roflol: :roflol: :roflol::roflol: :roflol: :roflol:

zemuszemussayende formumuzu koruyoruz annacigimzemuszemus

Maaşallah gelinlikler akıllara zarar kaydirigubbakcemile3 Benimde mayısta düğünüm var gelinlik arıyordum bunlardan birini gitsem herhalde benim koca adayı nikahta terkedip gider beni delikafadulden

iğrenç yaa insan bakamaz bilenem öğğğğğğğğğğğğğ
bridejm6.jpg
iiice azdı bunlar :bbo:

Back
X