Dünyanın en şanssız çocuğu benmişim galibaa

cemresema

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Mart 2013
20
0
36
Bilmiyorum belkide bunlar küçük sorunlardır ama ndense bna büyük sorun gibi geliyo eğer bunlar küçk sorunsa Allah daha büyüğünü vermesin

-annemle babam bni yanlışlıkla yapmışlar babam aldır demiş annemde yok cana yıkamam deyip beni dünyaya getirmiş bana anlattılar daha doğrusu anlattırdım
-tam olarak 8. Sınıfa kadar hep altıma kaçırdım annemin genlerden gelmiş ama onlarda bukadar sürmemiş anem her defasında azarladı bende ağlıyodum
-dişlerim çarpık çurpuktu ağzım kapansada dudağım artık şişik gbi duryodı dişten bide çene yapısıda bozuk
-gözlerim miyop2.50den başlayarak her sene 0.50 arttı ve 3.50 da durdu hep gözlük kullandım ve kullandığımda 2.aydan sonra tahtayı yine göremez oldum en önde oturmama rağmen
- aldığımgözlük normal dikdörtgn gözlük ama ndense bnm kafamın 2 katı kadar büyük , yüzüm kçük oldğu için çok kmik gözkyor pahalı diye yenisini almadılar
-burnumda bi çıkıklık var tam ortasında adını unuttum ne diyolardo ona
-1.57 boy a 40 kiloyum kemik gbi et yok hiç kemiklerimi görebiliyorum ne kdr yesemde faydası olmuyo 3 ay boyunca ye iç yat yaptım hiç dışarı çıkmadım 1 kilo bile alamadım :/ böbreklerimi bile derince görebilyon nefesi içime çekersem
-vücudumda çık fzla tüy var anlmadım bn tee göbeğimden aşa doğru çizgi gibi durmuş tüyler var msla garip
-bacaklarımda çarpık :/
-küçüklende bronşit hastalığım varmış
- alnım çok büyük bu yzden yüzüm hiç gzel görünmüyor

Bilmiyorum belkide bunlar küçük sorunlardır ama ndense bna büyük sorun gibi geliyo eğer bunlar küçk sorunsa Allah daha büyüğünü vermesin

-annemle babam bni yanlışlıkla yapmışlar babam aldır demiş annemde yok cana yıkamam deyip beni dünyaya getirmiş bana anlattılar daha doğrusu anlattırdım
-tam olarak 8. Sınıfa kadar hep altıma kaçırdım annemin genlerden gelmiş ama onlarda bukadar sürmemiş anem her defasında azarladı bende ağlıyodum
-dişlerim çarpık çurpuktu ağzım kapansada dudağım artık şişik gbi duryodı dişten bide çene yapısıda bozuk
-gözlerim miyop2.50den başlayarak her sene 0.50 arttı ve 3.50 da durdu hep gözlük kullandım ve kullandığımda 2.aydan sonra tahtayı yine göremez oldum en önde oturmama rağmen
- aldığımgözlük normal dikdörtgn gözlük ama ndense bnm kafamın 2 katı kadar büyük , yüzüm kçük oldğu için çok kmik gözkyor pahalı diye yenisini almadılar
-1.57 boy a 40 kiloyum kemik gbi et yok hiç kemiklerimi görebiliyorum ne kdr yesemde faydası olmuyo 3 ay boyunca ye iç yat yaptım hiç dışarı çıkmadım 1 kilo bile alamadım :/ böbreklerimi bile derince görebilyon nefesi içime çekersem
-vücudumda çık fzla tüy var anlmadım bn tee göbeğimden aşa doğru çizgi gibi durmuş tüyler var msla garip

1) Artık doğduğuna göre elbette ki seni çok seviyorlardır. İstenmemiş bebek olmayı takma.
2) Bir ortodontist'e götürsün annenler seni. Diş teli kullanman gerekebilir. Ben bu taktırmayı düşünüyorum.
3) Bir yaştan sonra miyop ilerlemiyor.
4) Lens kullan. Çok rahat edersin.
5) Kemerli burnun var. Çok insanda var, dert etme.
6) Ben de senin gibiyim. 155 boy 42 kilo. hiç de alamıyorum. bir zararı yok, kotondan 34 beden giyiyorum.
7) İleride lazer epilasyon yaptırırsın. Şimdi görünmeyen yerlerdekileri alıp daha da sertleştirme onları. Ve geri kalan yerlere ağda yap.
8) Çok kısa etekler giyme, çarpıklığı belli olmasın.
9) Bende de vardı, geçti gitti, artık grip bile çok hafif geçiriyorum.
10) Kahkül kestir. Geniş alınlılara çok yakışıyor.

Sağlıklı olduktn sonra diğer meseleleri giyim kuşam ve makyajla çözersin.

canım bunlarının hepsinin çözümü var şimdi , takmana değmez tatlım benmde birrsürü kusurum var bu yaşlarının tadını çıkarmayı öğren bidaha geri gelmiyor bende senin gibiydim bi zamanlar kusurlarımı düşünmekten hayattan zevk alamıyordum dışarı bile çıkmıyordm bunları düşünmekten ama sonra farkına vardım ki ne dertleri olan insanlar var benm ki onların yanında devede kulak kalır zaten bu saydıklarını dışardaki insanlar farketmiyo bile

Hani derler ya,Allah başka dert vermesin...Verirse de çaresiz dert vermesin diye.Senin dertlerin sadece çok kafana taktığın için.Eğer hala kafana takıyorsan,hastanelerin acillerine git,onkoloji bölümüne git.Fizik tedavi bölümlerindeki insanlarla konuş.Çocuk esirgemeyi ziyaret et.Ondan sonra da haline şükret.

O şikayet ettiğin her uzuvun için bence şükretmelisin.

ağzında dişlerin olduğuna
zorda olsa görebiliyor olduğuna
kemerli bir burnunda olsa nefes alabiliyor olduğuna
1.57 boya sahip olduğun için cüce olmadığına
40 kilo olduğuna, obezite hastası olmadığına
vücudunun tüylü olduğunu söylemişsin, kurt adam gibi heryerinden tüyler fışkırmış insanlar var bu bir hastalık ve sen hasta değilsin lazer epilasyonla çözebilirsin durumu.
Bacaklarım çarpık demişsin, yine dua et ki çarpık bile olsa yürüyebildiğin, üzerinde durabildiğin bacaklara sahipsin. Tekerlekli sandalyeye mahkum değilsin.
bronşit hastalığı geçirmişsin, yine dua et dünyada binlerce insan solunum cihazına bağlı yaşıyor.

Bizler maalesef şükretmeyi bilen insanlar değiliz.

Canım benim, sana yazan diğer arkadaşların dediği gibi, sorun ettiğin her şeyin çaresi var. Kör olan, tekerlekli sandalyeye mahkum olan, yemeğini kendi başına yiyemeyen, hareket edemeyen, zihinsel ya da fiziksel engelli olan, her gün dayak yiyen, taciz edilen, okula gidemeyen, çalışmak zorunda kalan milyonlarca çocuk var. Sen çok şanslı bir çocuksun, canım. Güzel şeyler düşün.

Son düzenleme:
zeytinagacı rumuzlu üye çok doğru şeyler söylemiş.. bunların hiçbiri çaresi olmayan dertler değil ki.. daha neler var neler.. üstelik şuan sana olmayan sadece yaa böyleleri de vardır dediğim şeylerden bahsetmiyorum. bizzat yakından tanıdığım iş arkadaşımdan, yada çevremdekilerden bahsediyorum. bak bnm iş arkadaşımım ağzı kapanmıyor dişlerinden.. bildiğin kapanmıyor.. üst dişleri ve damağı o kadar öndeki gittiği üni hastanesinde demişler ki ortadonti ile düzelmesi çok uzun zaman alır. ameliyat da olabilir ama çok uzun, saatler süren bir ameliyat.. ve sonrası çooook zahmetli, aylarca düzgün konuşamıyacagın yemek yiyemiyeceğin bir ameliyat.. ve bu kız 30 yaşında düşün.. onu tanıdığımda çok kiloluydu, gerçekten çok.. sonra bir diyetisyene gitti ve şuan normalin biraz daha üstünde bir kiloya gelebilmek için aylarca diyet yaptı.. baya bi kilo verdi ama yinede kilolu tabi. yinede büyük başarı..üstelik bu kızın bi tutam saçı var sadece.. gerçekten saçını hep toplu kullanıyor mecburen çünkü salık durduğu zaman resmen kafa derisi görünüyor, o kadar seyrek ve ince telli saçları.. şimdi bi düşün, gerçekten bu kızdan daha mı şanssızsın? dertlerinin hiçbiri düzelmeyecek şeyler değil.. sadece zeytinagacı rumuzlu üyenin söylediklerini yaparsan bile çok şey değişir.. sağlıcakla kal..

üzme kendini sağlıklısın kimseye muhtaç değilsin
yaşın kaç bilmiyorum ama büyüdükçe bu sorunlar küçülecek emin ol
çalış kendi paranı kazan
lazerinide dişinide burnunuda yaptırırsın :)
kiloda alırsın hiç takma ..bacaklarda çarpık olsun hafiften bişey olmaz
yeter ki bunları düşünüp düşünüp hayattan soyutlama kendini

Cildin de yaglı mı ? Lisede yaglı cil + gözlük ikilisi ile hayatımın en guzel yılları çirkinlikle geçti. Lense geçtim de rahatladım üniversitede. Yaglı bir cildim oldugu için ve gözlük kullandıgım için lisede kendimi şanssız hissederdim ben de senin gibi

Cnmmmmm benimm :16: bunlar hic sorun degil azicik buyu kugu gibi olursun ..yanlz ailenin tutumu cok sorumsuzca maddi durumlari el veriyor mu bilmiyorum cnm ama annenin ilgilenmesi lazim..ahhh annelik zor kadinlar bunu anlamadan bebek sahibi olmasinlar, ben yeni evliyim cocugum olsa bende mi sorumsuz olurum bilmiyorum ve Allaha siginiyorum yavrularimizla ilgilenelim

Dünyanın en şanssız çocuğu anne ya da babasını yitirmiş olanlardır kardeşim bunu hiç unutma ...

Canım benim ya annen baban eminim şimdi çok seviyolardır seni :)
Gerçekten artık günümüzde bunların çaresi var
Gözlerin için lensi önerebilirim ama çok sık kullanma eve gelince gözlük tak hemen.Ben 5 yıldır lens kullanıyorum veee benim gözlerim 8.5 numara düşünebiliyo musun ama bu benim için genel olarak pek sorun olmadı bu sene kemik gözlükte aldım kalınlığı belli de etmiyo sende sana yakısan gözlük alabilrsn gayet uygun fiyatlarada vardır :)
Bende de çok sorun vardı ve artık günümz teknolojisiylede problemler halledilebiliyo allaha şükür elim ayağım tutuyo sende böyle şükret bence canım :)

$camerondiazui9.webp $charlizetheronhw9.webp $halleberryon7.webp
Hani internette dolaşan ünlülerin makyajsız halleri vardır:)
Hepsi sanat harikası.Herkes güzellik kraliçesimi
Sıkma canını bunlar için

Ayol ben de bu ne diyecek diye baktim, bu mu yani dertlerin :55: Ben de annen , baban yok ya da dayak atiyor falan sandim.

Arkadaslar her seyin cozumu var zaten demis, uzme guzel canini bunlara.

sanırım ergenliğe yeni giriyorsun. yaşın kaç ? sorunları gözünde çok büyütmüşsün ya da alışkanlık olmuş sende herşeyi dert ediyorsun. bu dünya da ailenin son bireyi olan ve doğumdan önce istenmeyen o kadar çok kişi var ki. doğduktan sonra ailenin en küçüğü oldukları için daha değerli oluyorlar ve daha çok seviliyorlar. yazdığın çoğu şeyinde bir çözümü var.

Back
X