• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dünyayı ayağa kaldıran görüntü

themis1990

canım oğlum mertim
Kayıtlı Üye
Katılım
19 Haziran 2012
Mesajlar
30.174
Emoji Skoru
38.362
Puanlar
598
Yaş
35
Dünyayı ayağa kaldıran görüntü
Filipinler’de çekilen bu görüntü infial yarattı Korkunç fotoğrafta oğlunu çırılçıplak soyan anne boynuna taktığı tasmayla zavallı bebeğe köpek maması yediriyor.

dunyayi-ayaga-kaldiran-goruntu-5680138.Jpeg

Haberin diğer fotoğrafları için tıklayın





Dış Haberler/milliyet.com.tr

En fazla 2 ila 3 yaşında minik bir erkek çocuğu boynuna geçirilen tasmayla yerlerde sürükleniyor. Kan donduran fotoğrafta açıkça görülüyor ki erkek bebek bir kaseden köpek maması yiyor. Tıpkı bir köpek muamelesi gören zavallı bebeği bu hale sokan da öz annesi.




Korkunç olay İngiltere’de Dublin’de yaşayan 46 yaşındaki Lurleen Hilliard’ın fotoğrafıFacebook’ta görmesi üzerine ortaya çıktı. Bir sosyal yardım kurumunda çalışan Lurleen Hilliard durumu ABD’deki yetkililere bildirince Filipinler’deki iş ortaklarıyla iletişime geçildi.Bebebğinin bu fotoğrafını kendi Facebook sayfasında paylaşan anne tutuklandı, bebekse bir bakım evine verildi.

Kadının çocuk istismarından yargılanması bekleniyor. Annenin bebeğine bu şekşlde bakmasında herhangibir sorun olmadığını Facebook sayfasına bu fotoğrafları koymaktan da aslında oldukça mutlu olduğu belirtiliyor.

http://www.milliyet.com.tr/ortaligi-ayaga-kaldiran-goruntu/dunya/detay/2065198/default.htm
 
O anne müsveddesinin ellerini ayaklarını bağlayıp köpeklere yem etmek gerek:KK11:

küçücük meleğe yaptığına bak insan denmez böylelerine adi yaratıklar
 
Haberde ki fotoyu ilk gördüğümde hissettiğim his o bebeği kucağıma alıp sarılmak oldu:KK61:

Dünya ne hale geldi :(
 
O anne müsveddesinin ellerini ayaklarını bağlayıp köpeklere yem etmek gerek:KK11:

küçücük meleğe yaptığına bak insan denmez böylelerine adi yaratıklar
ah bakmaz olaydım içim parçalandı allahın cezası kadınn:KK62::KK62:
 
Evlat sahibi olmaya çalışan o kadar aile varken şu anne denilen şahsiyetin güzel bebeğe yaptıkları reva mı.
 
yahu ne kadar küfür varsa sıralicam ama valla munede atar beni bu sitedenn.. ne bu yaaa dayanamıyorum arkadaşım çocuklara yapılanlara dayanamıyorumm
 
Akli dengesi yerinde mi acaba??
 
O annenin Allah cezasini versin pislikk
Allahim boylelerine evlat yuzu gosterme
 
hapiste köpek tasması takıp bağlasınlar..
 
Back
X