Dupbaston kullananlar yazabilir mi

Doktor kullan dedi kullaniyorum. Acikcasi ne zaman adet olacagim bilmiyorum 🤷‍♀️
Bende 20 lik paket kullanıyorum dün akşam başladım 10 günde bitecek eger ilaç bittiği zaman olursam yazarım canım ama ben ilaç kullanımı sırasında olacagımızı düşünmüyorum açıkcası ama bilgim de yok

Bende 20 lik paket kullanıyorum dün akşam başladım 10 günde bitecek eger ilaç bittiği zaman olursam yazarım canım ama ben ilaç kullanımı sırasında olacagımızı düşünmüyorum açıkcası ama bilgim de yok
56 gun oldu artik olayim ya 😔 bu duzensizlik psikolojimi bozuyor.

Anladim cok gecmis olsun. Bir an once kurtulursunuz insallah 🙏
İnşallah amin bu arada sen ilacın için bence tekrar doktorunla görüş en azından ilaç bitiminde mi ilaç kullanırken mi regl olacagını öğren çünkü bu ilaç arastırdığım kadarıyla düşük riskini azaltıyor hamileysen de zararı yok

İnşallah amin bu arada sen ilacın için bence tekrar doktorunla görüş en azından ilaç bitiminde mi ilaç kullanırken mi regl olacagını öğren çünkü bu ilaç arastırdığım kadarıyla düşük riskini azaltıyor hamileysen de zararı yok
Devlete gitmistim doktora ulasmam imkansiz suan. Hamilelik istegim yok smdilik. Sadece olusabilecek kistler korkutuyor

Devlete gitmistim doktora ulasmam imkansiz suan. Hamilelik istegim yok smdilik. Sadece olusabilecek kistler korkutuyor
Her adet döngüsü de bazen zararsız kistler oluşabiliyor diye biliyorum bende devlet hastanesine gittim Bi önceki gittiğim hastane özeldi bana doğum kontrol hapı verip yolladı kistler için açıkcası o kadar fazla kullandım ki kullanmak istemediğim için Baska doktora gözükmek istedim o da bana bu hapı verdi

Kızlar merhaba. Adetleri hep düzensiz oluyordu bu ayda gecikince gebelikten şüphelendim idrar testi yaptım biri negatif diğeri pozitif çıktı. Kadın doğuma gittim kistlerim oldugunu bişey göremediğini yinede kan testi yapalım dedi ve sonucu negatif çıktı. Uzun zamandır düzensizlik yasadığım ve gebelik planladığım için bana dupbaston ilacı verdi günde 2 kere kullancam ve adetim 2. Gününde yumurtalıklarıma ve hormonlarıma bakılacak. Daha önce böyle bir sıkıntı yasayıp hamile kalanlar var mı ve bu ilaç işe yarar mı sizce
Ben mart gecikmesi icin kullandım regl 15 gun gelmedi 10 gun ilaci kullandım birakinca 3 gun sonra regl oldum Bu ay ovulasyon denedim bakalim gebelik varsa yarın obur gün öğrenirim kısmetse 😊

Ben mart gecikmesi icin kullandım regl 15 gun gelmedi 10 gun ilaci kullandım birakinca 3 gun sonra regl oldum Bu ay ovulasyon denedim bakalim gebelik varsa yarın obur gün öğrenirim kısmetse 😊
İnşallah vardır canım bende ilaç bitiminde regl olunca doktora gidicem ve ovulasyon siparişi verdim ilk defa onu kullancam bakalım inşallah bebişlerimiz olur 😍

Back
X