Dupbaston kullanımı hamilelik

Mutsuzkafin0

Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2022
75
11
18
27
Merak ettiğim bi konu hakkımda yardım istiyorum bende polistikover var 3 ay önce doktorum pikos ve dupbaston verdi hastaneye gitmeme 1 hafta var dubpastonu 3 ay kullandım bu ay kullanmadım ve reglim 3 gün heçti test yaptım ve negatif çıktı adetimin geçikmesi normalmi ilaç bittiği için yardımcı olun lütfen

Merak ettiğim bi konu hakkımda yardım istiyorum bende polistikover var 3 ay önce doktorum pikos ve dupbaston verdi hastaneye gitmeme 1 hafta var dubpastonu 3 ay kullandım bu ay kullanmadım ve reglim 3 gün heçti test yaptım ve negatif çıktı adetimin geçikmesi normalmi ilaç bittiği için yardımcı olun lütfen
O ilaç adet düzenler ve gebelik varsa rahmi kalınlaştırır bebeğin tutunmasını kolaylaştırır sanırım ilacı almadığınız için adetiniz gecikmiş olabilir normalde adetiniz düzensizse o ilacı ondan vermiştir doktorunuz

Tabi geç döllenme falan da olabilir kan testi de yaptırın nolur nolmaz

O ilaç adet düzenler ve gebelik varsa rahmi kalınlaştırır bebeğin tutunmasını kolaylaştırır sanırım ilacı almadığınız için adetiniz gecikmiş olabilir normalde adetiniz düzensizse o ilacı ondan vermiştir doktorunuz
Evet adet düzenleyici olarak vermişti ama bırakır bırakmaz düzensiz olmaya devam edeceğini düşünmedim bi kaç gün daha geçsin tekrar test yapacağım tesekkür ederim

Bende kullanıyorum adetim hep düzenli olur bu ay geçikti tek ben de test yaptım adet gecikmesi 5. Günü bu ilaçtan yazdı ilacı kullanalı 1 haftaya yakın oldu hafif kahve bi akıntı var bekliyorum bitmesini tsh hormonu yükseldiği için geçikme oldu

Back
X