Duphaston bitti adet olamadım

Ezel yavuz

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2021
436
122
23
32
Arkadaşlar lütfen bakar mısınız duphaston kullanıyordum iki gün önce bitti halen adet olmadım belim ağrıyor karnım şiş ondan başka belirtim yok gebelik istiyoruz adetim de çok düzensiz yıllardır duphaston bitince ne zaman gebelik testi yapılır yada ne belirti yaşadınız lütfen bilgilerinizi paylaşın

Arkadaşlar lütfen bakar mısınız duphaston kullanıyordum iki gün önce bitti halen adet olmadım belim ağrıyor karnım şiş ondan başka belirtim yok gebelik istiyoruz adetim de çok düzensiz yıllardır duphaston bitince ne zaman gebelik testi yapılır yada ne belirti yaşadınız lütfen bilgilerinizi paylaşın
İnşallah herşey gönlünce olur kuzum🤲

Siz 4 gün bekleyin 2-4 gun de gelebilir . Ben de 2 ay kullanmıştım birinde erken kanama geldi hap bitmeden diğerinde ya 2 ya da 3. Gunde geldi ama ben o ara korunmustum. Sizin bikac gun bekleyin yapin testi insallah olumlu sonuç gelir

Bazen geç getirebiliyor bende de öyle idi 10 gün sonrası bile gelmemişti bir ara . Yine de test yapın,sonuçta bebeğin tutunmasını da kolaylaştıran bir ilac . Nasıp olsun hayırlı şekilde

İnan onca negatiflikten sonra test almaktan korkuyorum ama inşallah hayırlısı ya adet ya hamilelik biri olur inşallah

İnan onca negatiflikten sonra test almaktan korkuyorum ama inşallah hayırlısı ya adet ya hamilelik biri olur inşallah
Haklısınız inşallah Allah kalbinize göre verir. Bekleyin zaten erken test yapmanın mantığı yok. Ben bugün adetime 2 gün var yaptım negatif cikti normalde asla yapmam ama kasık ağrılarım vardi merak ettim baya bir sarstı. Ben 1 hafta geçerse yapardım hepi topu 2 defa test yaptım hamileydim onlarda bugün gittim aldim:) baya bir üzüldüm zaten olmuyor bu ayin tek farkı kasık ağrısıydi unut testi en azindan bekle bir süre öyle yap. Ve benden sana tavsiye sakin adet öncesinde yapma bugün anladim

Back
X