Duphaston, femara, gebelik, adet gecikmesi

Seymanur12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2021
146
141
33
Merhaba hanımlar daha önce de femara ile gebe kalan var mı diye konu açmıştım.
2 yıldır bebiş istiyoruz ama olmuyor. 2 aydır femara ile tedavi görüyorum bu ay çok ümitliyim ama yine olmadı adetim 10 gün gecikti kan verdim gebelik yok. Doktor duphaston verdi. Bunu kullan dedi. Nasip olursa önümüzdeki ay aşılama olacak. Doktor aşılama öncesi tekrar hormon tahliline gerek yok dedi. Adetim duphaston ile düzene girer mi. Eğer bir sorun yoksa neden gecikiyor ki. Aşılama tutma oranı bu durumda ne olur acaba bilen, başına gelen var mı ?

Bilgi sahibi olup yardım edebilecek olan yok mu
Cnm bnde duphaston kulanıyorum yaninda da femara kullanıyorum duphaston addet gecikmesini önluyormus bn adetinin 3 günü femara kulanıyorum 5 gün boyunca adettin 1gu11inci gununde duphaston kulanıyorum 15 gün boyunca duphaston son günü gebelik testi yaptırmalı söyledi doktorum geçen ay negatifti ağustosun 11inde tekrar test yaptıracam eğer pozitifse duphastona devam edicem doktoruma gidene kadar negatifse ilacı bırakıcam ve hastalanicam

İnşallah pozitiftir canım. Benim femara dan önce başladı adet gecikmem. Bu ayda femara kullandım ama gitmedim kontrole. Akışına bıraktım. Yoruldum sanırım

İnşallah pozitiftir canım. Benim femara dan önce başladı adet gecikmem. Bu ayda femara kullandım ama gitmedim kontrole. Akışına bıraktım. Yoruldum sanırım
Bnde yoruldummm... ama bir umut var içimde ınsalah cnm en yakın zamanda inşallah sende bnde her isteyene Allah nasip etsin benimde aynı femaradan önce başladı 75 gunde bir addet oluyordum bnde femara ve duphaston kullanalı 2 ay oluyor daha önce cyclo progynovayı ve klomen kullanıyordum 2 sene

İnşallah bekleyenler olarak güzel haber alırız canım. Bizde en başta sorun esimdeydi sonra bende tiroid yüksekliği çıktı o düştü. Eşimin de doktor artık bir sorun kalmadi sende dedi ama ne bileyim ya çok istiyorum her ay adet olduğumda oturup ağlıyorum . İnşallah en kısa zamanda hayırlısı ile bebisimiz olur ikimize de güzel haber almayı nasip etsin Rabbim

Amin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…