Doğuma Hazırlık Duphaston hamileliğe engel mi ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

israaa00

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2020
71
13
3
30
Ben hamile olamıyorum adetım geç olduğu ıcın yumurtlama olmuyor doktor bana duphaston verdı adet söktütücümü içenler var mı aranızda klomende verdı 1 hafta oluyor bıtelı bebek varsa duphaston düşürür mü bilenler cevap verebılır mı sımdıden teşekkür ederım 👍

Ben hamile olamıyorum adetım geç olduğu ıcın yumurtlama olmuyor doktor bana duphaston verdı adet söktütücümü içenler var mı aranızda klomende verdı 1 hafta oluyor bıtelı bebek varsa duphaston düşürür mü bilenler cevap verebılır mı sımdıden teşekkür ederım 👍
Canım ben geçen sene bugün aşılama yaptım doktor duphastonu bebeğin tutmasında yardımcı olur diye vermişti bana ama bilmiyorum şimdi senin doktor da tam tersi için vermiş

Bende kullanıyorum doktorum bebek oluşursa tutunması için verdi

Adet söktürücü değil adet düzenleyici. Bende pko var bir ara kullandım ordan biliyorum.

Adet söktürücü değil adet düzenleyici. Bende pko var bir ara kullandım ordan biliyorum.

Ben iki ay önce kımyasal gebelık yaşadım ıkı Aydır adet goremedım dengem şaştı o yüzden mı verdı bebek olursa tutsun dıye
Doktorunuza hangi amaçla verdiğini sormadınız mı yani bana bebek olursa tutunun diye verdi adetlerim düzenli çünkü bu ikinci kullanışım benimde

Back
X