Duphaston hapinla adet olamadim hamilemiyiim

Ozen79

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2020
4
0
1
23
Arkadaslar ben pko hastayim yaklasik 3 senedir ugrasiyorum doktorum duzenli adet olmam icin duphaston kullanmami istedi 2 ay duzenli ictim ilkay. Kutu bittigi gibi 3. Gunu sokuldum bu ay hap biteli 13 gun oldu adet daha olmadim ilk defa basima boyle bisey geldi cumartesi aksami yaptirdigim beta hcg 1.20 cikti karin ve kasim agrim cok fazla kasigimda ara ara batmalar var ve midem cok bulaniyo bugun dayanamayip tekrar yaptiedim 0.14 cikti cok saskinim napcagimi bilmiyorum lutfen yardimci olurmusunuz aranizda hic

MErhaba bende pkoluyum benımde bu ılac dün bitti brn daha oncede kullanmıstım bu ılacı hepsındedr adet oldum bence kısa surede kadın doguma gıt daha ıcme ılacı belkı geç döllenme olabılır yada hamılelık yoktur sureklı kan vermektense gıt doktor baksın ınsallah hayırlısı olur

Doktorum yilbasi dolasiyla yurt disina cikmis suan burda yok bende her ictigimde adet oldum ilk defa basima boyle bisey geldi ve dun gece pembe nokta seklinde lekenmem oldu ilk test 1.20 ikinci test 0.14 bende saskinim

Anladım bıkc gun takıp et bakalım genelde yumurtlamadan 17 gun sonra gebelık testı yapıyolar yanı ozaman cıkıyo dıyolar ınsallah senın ıcınde hayırlısı olur en kısa surede bızımde basımıza ınsallah

Doktorum yilbasi dolasiyla yurt disina cikmis suan burda yok bende her ictigimde adet oldum ilk defa basima boyle bisey geldi ve dun gece pembe nokta seklinde lekenmem oldu ilk test 1.20 ikinci test 0.14 bende saskinim
Merhaba merak ettım bı gelısme varmı adet oldun mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…