Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana da verdi düzensiz adet için ben daha adet olmadım daha kullanmak nasip olmadı. Adet olursam seni gibi kullanacam bendeKızlar bugün doktora gittim duphaston verdi e kutu adetimin 15.gunu baslicakmisim 10 gün kullancakmisim bunu kullanınca ilaç biter bitmez mi adet olucaz merak ettim birde bunu kullanıp yumurtlamayı düzelen hamile kalabilen oldumu
İnsAllah tez vakitte olursunuz gebe değilsenizBana da verdi düzensiz adet için ben daha adet olmadım daha kullanmak nasip olmadı. Adet olursam seni gibi kullanacam bende
bende bu sorunun cevabını merak ediyorum inşallah kullanıp hamiş olan birileri yazarKızlar bugün doktora gittim duphaston verdi 3 kutu adetimin 15.gunu baslicakmisim 10 gün kullancakmisim günde bir tanebunu kullanınca ilaç biter bitmez mi adet olucaz merak ettim birde bunu kullanıp yumurtlamayı düzelen hamile kalabilen oldumu
İnsAllah darısı size bize isteyen herkesebende bu sorunun cevabını merak ediyorum inşallah kullanıp hamiş olan birileri yazar
Duphaston ilacınız bittikten 3-4 gün içerisinde regli görüceksinizbende bu sorunun cevabını merak ediyorum inşallah kullanıp hamiş olan birileri yazar
Yok onu biliyorumda merak ettigim kullanip da bebegin tutunmasina yardimci oldugu birileri varmk acaba bunu kullandim hamile kaldim diye birileriDuphaston ilacınız bittikten 3-4 gün içerisinde regli görüceksiniz
Yok onu biliyorumda merak ettigim kullanip da bebegin tutunmasina yardimci oldugu birileri varmk acaba bunu kullandim hamile kaldim diye birileri
Merhaba kızlar bende tam bu konu hakkında konuşma açıcaktım ben ilacı ayın 14 ünden beri kullanıyorum bu arada ovulasyonla da takip sağlıyorum yumurtlama henüz göremedim sanırım yumurtlamayı baskılıyomuş ve çok fazla göğüs ağrısı var bende 28 inde bırakıcam ilacı artık bi gelişme olursa yazarım size sjsjsjKızlar bugün doktora gittim duphaston verdi 3 kutu adetimin 15.gunu baslicakmisim 10 gün kullancakmisim günde bir tanebunu kullanınca ilaç biter bitmez mi adet olucaz merak ettim birde bunu kullanıp yumurtlamayı düzelen hamile kalabilen oldumu
15. Günü başladığınızda belki yumurtlama çoktan olmuş olur ve gebelik oluşur ama eğer olmadıysa o ay yumurtlamayı baskılıyor çünkü Lh ın yükselmesini engelliyor ben merak edip ovulasyon testi yaptığımda da neredeyse hiç çizgi yoktu ben de bu ay farklı bir formunu kullanıyorum, bir sonraki ay için daha iyi bir yumurtlama olacağı söyleniyor inşallah ikimiz için de öyle olur. Ha bir de tıpkı gebelik gibi yan etki yapıyor dedi chat gbt yani belirtilerini aklında tut ben öyle yapıyorumKızlar bugün doktora gittim duphaston verdi 3 kutu adetimin 15.gunu baslicakmisim 10 gün kullancakmisim günde bir tanebunu kullanınca ilaç biter bitmez mi adet olucaz merak ettim birde bunu kullanıp yumurtlamayı düzelen hamile kalabilen oldumu
İnsAllah ikimiz içinde gebelik oluşur benim adetlerim çok düzensiz 35 49 günde oluyorum aşağı yukarı yani 15 de yumurtlamak diye düşünüyorum zaten yumurtladigimda akıntıdan anlıyorum bakalım bir hafta sonra kullanicam15. Günü başladığınızda belki yumurtlama çoktan olmuş olur ve gebelik oluşur ama eğer olmadıysa o ay yumurtlamayı baskılıyor çünkü Lh ın yükselmesini engelliyor ben merak edip ovulasyon testi yaptığımda da neredeyse hiç çizgi yoktu ben de bu ay farklı bir formunu kullanıyorum, bir sonraki ay için daha iyi bir yumurtlama olacağı söyleniyor inşallah ikimiz için de öyle olur. Ha bir de tıpkı gebelik gibi yan etki yapıyor dedi chat gbt yani belirtilerini aklında tut ben öyle yapıyorum![]()
Yumurtlamayı baskılarsa nasıl gebelik olusucak ki doktora ben özellikle gebelik istediğimi söyledim bunu verdi gebelik oluşumunda kolaylaştırır dediMerhaba kızlar bende tam bu konu hakkında konuşma açıcaktım ben ilacı ayın 14 ünden beri kullanıyorum bu arada ovulasyonla da takip sağlıyorum yumurtlama henüz göremedim sanırım yumurtlamayı baskılıyomuş ve çok fazla göğüs ağrısı var bende 28 inde bırakıcam ilacı artık bi gelişme olursa yazarım size sjsjsj
İki kez kullandım duphaston.İkisinde de ilaç bittikten 7 gün sonra adet oldumKızlar bugün doktora gittim duphaston verdi 3 kutu adetimin 15.gunu baslicakmisim 10 gün kullancakmisim günde bir tanebunu kullanınca ilaç biter bitmez mi adet olucaz merak ettim birde bunu kullanıp yumurtlamayı düzelen hamile kalabilen oldumu
Aslında adet tarihinizden 15 gün önce yumurtlama olur daha doğrusu yumurtlamadan 15 gün sonra adet görmeye başlarsınız +-3 gün ile bu standartmış ama akıntı ağrı vs de gösterir tabiİnsAllah ikimiz içinde gebelik oluşur benim adetlerim çok düzensiz 35 49 günde oluyorum aşağı yukarı yani 15 de yumurtlamak diye düşünüyorum zaten yumurtladigimda akıntıdan anlıyorum bakalım bir hafta sonra kullanicam
Normalde yumurtlamadan sonra başlanıyor ama benim doktorum yumurtlama olmadan başlattı bu ay sadece içicem normalde yumurtlama olduktan sonra içiliyorYumurtlamayı baskılarsa nasıl gebelik olusucak ki doktora ben özellikle gebelik istediğimi söyledim bunu verdi gebelik oluşumunda kolaylaştırır dedi
Bende poks varya düzenli değil her ay farklı zamanlarda oluyorum bakalım insAllah duzeltir bunlarAslında adet tarihinizden 15 gün önce yumurtlama olur daha doğrusu yumurtlamadan 15 gün sonra adet görmeye başlarsınız +-3 gün ile bu standartmış ama akıntı ağrı vs de gösterir tabi