Ben doktor önerisiyle şimdiye kadar 2 defa kullandım bu ilacı. Hepsinde de bitmeyen kanama yüzündendi.
İlk kullandığımda kanama yoğun değildi ama leke leke az az geliyordu bir türlü bitmiyordu, ona hemen etki etti, 2 gün içinde kesmişti.
Başka bir regl dönemimde yine kanama bitmeyince 12-13. Günü gibi başlamıştım onu kesmedi hatta iyice artırdı yani 5-6 gün çok yoğun kanamaya çevirdi 1,5-2 saatte bir ped değiştirmek zorunda kalıyordum. O zaman araştırdım adet söktürme özelliği de varmış.
O ay da klomen ve rahim duvarı kalınlaştırıcı ilaç kullanmıştım gebelik olursa diye adını unuttum bence ondan oldu o kadar fazla kanama diye düşünüyorum.
Yine o zaman da bir şekilde bitmişti ama dediğim gibi önce iyice söktürdü sonra bitti.
Bu ay da GONAL-f kullandım yumurta geliştirici ilaç, ve dün regl oldum maalesef ve şimdi yine çok yoğun oluyor. Doktorum rahim duvarı kalınlığına 9 demişti en son kontrolde ve bu ilaç da rahim duvarı kalınlaştırıyor demişti, sonuç olarak yine hamile kalamadığım için kanamam yoğun diye düşünüyorum. İnşallah bu sefer normal sürede biter ya