Bende şuan kullanıyorum adete 5 gün var daha benim gebelik testi yaptınız mı10 gündür duphaston kullanıyorum adetim bu zamana kadar hep duzenlildir saat şaşmaz diyebilirim ilaca bu ay 3 gün kadar gecikti ilaç adet söktürücü gibi bir ilaç gecikmesi normalmi ilacı kullanıp bunu yaşayan var mi
Bir de sadece adet söktürücü değil gebelik oluşursa tutunmasına yardımcı oluyor bu ilaçBende şuan kullanıyorum adete 5 gün var daha benim gebelik testi yaptınız mı
Kullandınızmi adet gecikmesi olurmu yada gebelikten suphelenmelimiyim umutlanmak da istemiyorumBir de sadece adet söktürücü değil gebelik oluşursa tutunmasına yardımcı oluyor bu ilaç
Kullandınızmi adet gecikmesi olurmu yada gebelikten suphelenmelimiyim umutlanmak daBir de sadece adet söktürücü değil gebelik oluşursa tutunmasına yardımcı oluyor bu ilaç
Size hangi şikayetten verdilerBende şuan kullanıyorum adete 5 gün var daha benim gebelik testi yaptınız mı
Şuan aynı senin durumundayım 5 gün var daha bi gecikme olmadı inşallah hamileyizdirKullandınızmi adet gecikmesi olurmu yada gebelikten suphelenmelimiyim umutlanmak da istemiyorum
Ara kanama oldu yumurtlama kanamasıymış o yüzden bi de bebek olursa kolay tutunsun dedi doktorumKullandınızmi adet gecikmesi olurmu yada gebelikten suphelenmelimiyim umutlanmak da
Size hangi şikayetten verdiler
İnşallah ya test yapıp negatifi gormek de çok üzüyor öyle günlerdir adet olucam diye bekliyorumŞuan aynı senin durumundayım 5 gün var daha bi gecikme olmadı inşallah hamileyizdir
Bence bi test yap 3 gün geçmş ben olsam çoktan yapardım inşallah bu sefer çift çizgi görürsünİnşallah ya test yapıp negatifi gormek de çok üzüyor öyle günlerdir adet olucam diye bekliyorum
Ama siz test yapın yine de gebelik de etken olabilirMerhaba 1 sene kullandım 1 kere sadece geciktirdi onun dışında hep ya gününde yada erken olurdu adetim o ayki gecikmenin sebebi de femara+ çatlatma iğnesi kullanmıştım bi yumurta kist olmuştu ondan dolayı gecikmişti
Benim doktorum adet olursan bırak dedi henüz bi gecikme yaşamadım bence kan verin 10 gün baya fazla belki geç döllenme varMerhabalar bende dupaston kullandım geçen ay bitti 2 ay kullandım sadece bu ayda adetim 10 gün gecikti test negatif çıkıyor acaba dupastondan kaynaklımı çünkü benimde adetim düzenliydi ama suan malesef 10 gün geçikti
Gebelikten şüphelen test yap gebeysen tutunmasını sağlayan bi ilaçKullandınızmi adet gecikmesi olurmu yada gebelikten suphelenmelimiyim umutlanmak da istemiyorum
İnşallah inşallahBence bi test yap 3 gün geçmş ben olsam çoktan yapardım inşallah bu sefer çift çizgi görürsün
Merhaba 1 sene kullandım 1 kere sadece geciktirdi onun dışında hep ya gününde yada erken olurdu adetim o ayki gecikmenin sebebi de femara+ çatlatma iğnesi kullanmıştım bi yumurta kist olmuştu ondan dolayı gecikmişinsalalh
Teşekkür ederim inşallah gebelikten dirBence bi test yap 3 gün geçmş ben olsam çoktan yapardım inşallah bu sefer çift çizgi görürsün
Test yapıyorum negatif çıkıyor doktorum kan testi istemeden tarsusal kullan dedi ama emin olamadım cuma gününe kadar bekleyecem olmazsam test yapacam ama bnce dupaston kaynaklı bu şekilde oldu döngümü bozdu diye düşünüyorumBenim doktorum adet olursan bırak dedi henüz bi gecikme yaşamadım bence kan verin 10 gün baya fazla belki geç döllenme var
Valla bilemiyorum canım ama bence idrar değil kan testini yapmadan adet sökücü kullanmaTest yapıyorum negatif çıkıyor doktorum kan testi istemeden tarsusal kullan dedi ama emin olamadım cuma gününe kadar bekleyecem olmazsam test yapacam ama bnce dupaston kaynaklı bu şekilde oldu döngümü bozdu diye düşünüyorum
Gebelikten şüphelen test yap gebeysen tutunmasını sağlayan bi
Ben de aynı düşünüyordum herkese olur diye düşündüm ama araştırınca adeti erken bile.getirebilen bir ilacTest yapıyorum negatif çıkıyor doktorum kan testi istemeden tarsusal kullan dedi ama emin olamadım cuma gününe kadar bekleyecem olmazsam test yapacam ama bnce dupaston kaynaklı bu şekilde oldu döngümü bozdu diye düşünüyorum
Haklısın cnm bende öyle düşünüyorum cuma gününe kadar bekleyecem olmazam kan kesti verecemValla bilemiyorum canım ama bence idrar değil kan testini yapmadan adet sökücü kullanma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?