Duphaston kullanmaya başladigimda yumurtam catlamisti

Asami

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2020
23
2
1
31
Merhaba kizlar bir konum var 27 yasindayim en son adet 27 aralikta gördum adetim gecikti 21. Gunu yani 13 subatta dr gttim gebelik olmadigini gec yumurtladigimi soyledi ogun utrasyonla bakti yumurtan catlamis dedi bnmde bir gun once korunmasiz iliskim olmustu duphaston verdi 10 gun oldu iciyorum ama kasiklarimda agri var 2 gundur adet mi olucam diye wcye gidiyorum akintim olmus boyle durumla karsilasan varmi

Merhaba kizlar bir konum var 27 yasindayim en son adet 27 aralikta gördum adetim gecikti 21. Gunu yani 13 subatta dr gttim gebelik olmadigini gec yumurtladigimi soyledi ogun utrasyonla bakti yumurtan catlamis dedi bnmde bir gun once korunmasiz iliskim olmustu duphaston verdi 10 gun oldu iciyorum ama kasiklarimda agri var 2 gundur adet mi olucam diye wcye gidiyorum akintim olmus boyle durumla karsilasan varmi
Canim ne yaptin adet oldum mu

Kafam okadar karisik ki bi bilsem yumurtam catladigini soylemisti sadece bir gun oncesi iliski oldu ondan sonra olmadi tutmusmudur ki ve duphaston da bitti hala tik yok

Sadece anlamadigim son adet 27 aralikta gordum 13 subatta catlamisti yumurtam bu iyi mi kotu mu adet olmadim yumurtam catlamis 🤨

Selam kizlar bende 12ocakta sin adet gordum yarin 14.gunum gecimemin 7.gunde kan yaptirdim 1.09 cikti sizce artis olabilirmi eger sali gününe kadar olmassam kan vericem

Duphaston bende 10 gün kullanıyorum ilaç bittikten sonra 4. Gün adet oluyorum

Yarında olmazsanız test yapın bebiş vardır
Insallah vardir canim bende bu ay cok istiyorum iki aydir adetlerim sikintiliydi doktor yumurtan olusmus diyip duphaston verdi iki gun sonra basla dedi bende korunmasiz iliskiye girdim sonrasi gun yumurtlama kanamasi yasadim ve duphastona ondan sonra baslamak zorunda kaldim gun verdigi icin kafam cok karisik 1 yildir hic korunmadim gebelik falan yok

Insallah vardir canim bende bu ay cok istiyorum iki aydir adetlerim sikintiliydi doktor yumurtan olusmus diyip duphaston verdi iki gun sonra basla dedi bende korunmasiz iliskiye girdim sonrasi gun yumurtlama kanamasi yasadim ve duphastona ondan sonra baslamak zorunda kaldim gun verdigi icin kafam cok karisik 1 yildir hic korunmadim gebelik falan yok
İnsAllah canım 🥰 Rabbim gönlüne göre versin bende çok istiyorum bakalım nasip

Back
X