• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Duphaston sonrası kanama regl mi yerleşme mi Nimo erken gebelik testi

durdaneggbkn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2025
29
1
1
28
IMG_6431.webp

Eklentiler

• IMG_6432.webp
    IMG_6432.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 33
Duphaston bittikten sonra 3-4 gün içinde regl oldum miktarı ve rengi regl gibi değil akıntı şeklinde ve açık renkte bu ay ilaç kullandığım için yerleşme olabilir diye 2. Gün test yaptım testim Nimo marka yarın kadın doğum randevum var orada kesinleşir elbet fakat yinede görüş almak istedim duphaston kullananlardan

Merhaba benim bat yarın bende 2 gun önce kahverengi lekelenme yaşadım 2 tane duphaston içtim ve ağrılarım azaldı daha içmedim. Bugun bende freely test aldım bu şekilde cikti. Dr bana bi ara uzun kanamam varken vermişti bebek varsa tutunmasina yardımcı olması icin

Merhaba benim bat yarın bende 2 gun önce kahverengi lekelenme yaşadım 2 tane duphaston içtim ve ağrılarım azaldı daha içmedim. Bugun bende freely test aldım bu şekilde cikti. Dr bana bi ara uzun kanamam varken vermişti bebek varsa tutunmasina yardımcı olması icin
Bende çocuk düşündüğümüzü ve adetlerimin düzensiz olduğunu söyledim duphaston yazıyorum adet düzenler döllenme olursa tutunmasına yardımcı olur dedi adet olursan gel klomene başlayalım dedi ilaç bittikten 3 yada dört gün sonra yani dün kahverengi pas gibi bir akıntı oldum ped taktım baktım olduğu gibi duruyorsu bugün de kahverengi değil açık pembeye kaçan çok az miktarda gelmiş daha önce adetlerimde kahverengi akıntı yaşadığım olmuştu ama ağrısız adetim ve pembemsi bi kanamam olmamıştı yerleşme olabilir mi acaba

Bende çocuk düşündüğümüzü ve adetlerimin düzensiz olduğunu söyledim duphaston yazıyorum adet düzenler döllenme olursa tutunmasına yardımcı olur dedi adet olursan gel klomene başlayalım dedi ilaç bittikten 3 yada dört gün sonra yani dün kahverengi pas gibi bir akıntı oldum ped taktım baktım olduğu gibi duruyorsu bugün de kahverengi değil açık pembeye kaçan çok az miktarda gelmiş daha önce adetlerimde kahverengi akıntı yaşadığım olmuştu ama ağrısız adetim ve pembemsi bi kanamam olmamıştı yerleşme olabilir mi acaba
Ay bilemedim ki :( 😞 bende anlamadım doktora gidip kan ver istersen senin bat ne zaman? Benim son 2 aydır düzene girdi bir ara 3 ay aralıksız kanamam olmustu duphastonla düzelmisti. Bugun isten çıkınca kan vermeye gidicem cok sabırsızim taşınma durumum var ona göre davranırım en azindan

Benim duphaston ile 28. Gün başlayan lekelenmem kesildi adete dönmedi 2 günde bir pet dolmadı ve pıhtı hiç gelmedi 3.gün kapkara bir damla geldi sadece 3. Gün yani dün kadın doğuma gittim anlattım ultrasonla baktı önce hormon testi yapalım amh değerine bakalım o biraz geç çıkar dedi beta testi de istemiş bana da 10 gün sonra gelmemi söyledi bende diğer doktorumun adet olursan gel klomene başlayalım dediğini söyledim geç kalmamak için geldiğimi söyledim ama doktor yazmadı 10 gün sonra gel dedi sonuçlarım çıkmış anlayamadım geç çıkar demişti bende diğer doktorumdan randevu aldım bir hafta sonraya

Eklentiler

• IMG_6443.webp
    IMG_6443.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 31
Kızlar benim beta düşük cikti 《1.20 olarak :( nasip böyleymiş zaten ne hikmetse dr gittim geldim kanamam artti
Aslında kanama bittikten sonra beta testi vermemiz gerekiyor sanırım eğer yerleşme ise burada okuduklarımdan anladığım bir kaç gün geçtikten sonra artıyor galiba adet gibi kanaması olup bir hafta sonra hamile olduğunu öğrenen kişileri de okudum herkeste farklı oluyor sanırım inşallah bizde görürüz o beta yüksekliğini🌸

Back
X