- 20 Mart 2025
- 29
- 1
- 1
- 28
- Konu Sahibi durdaneggbkn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bende de daha önce çıkarmıştı diğerlerine göre bu daha net olunca acaba diye düşündümBende yalancı pozitif çıkartmıştı bu test. Aynen bu şekilde idi, ama kanda 0 çıktı
bir kaç gün daha bekleyip tekrar test yapın istersenizEvet bende de daha önce çıkarmıştı diğerlerine göre bu daha net olunca acaba diye düşündüm
Bende çocuk düşündüğümüzü ve adetlerimin düzensiz olduğunu söyledim duphaston yazıyorum adet düzenler döllenme olursa tutunmasına yardımcı olur dedi adet olursan gel klomene başlayalım dedi ilaç bittikten 3 yada dört gün sonra yani dün kahverengi pas gibi bir akıntı oldum ped taktım baktım olduğu gibi duruyorsu bugün de kahverengi değil açık pembeye kaçan çok az miktarda gelmiş daha önce adetlerimde kahverengi akıntı yaşadığım olmuştu ama ağrısız adetim ve pembemsi bi kanamam olmamıştı yerleşme olabilir mi acabaMerhaba benim bat yarın bende 2 gun önce kahverengi lekelenme yaşadım 2 tane duphaston içtim ve ağrılarım azaldı daha içmedim. Bugun bende freely test aldım bu şekilde cikti. Dr bana bi ara uzun kanamam varken vermişti bebek varsa tutunmasina yardımcı olması icin
Ay bilemedim kiBende çocuk düşündüğümüzü ve adetlerimin düzensiz olduğunu söyledim duphaston yazıyorum adet düzenler döllenme olursa tutunmasına yardımcı olur dedi adet olursan gel klomene başlayalım dedi ilaç bittikten 3 yada dört gün sonra yani dün kahverengi pas gibi bir akıntı oldum ped taktım baktım olduğu gibi duruyorsu bugün de kahverengi değil açık pembeye kaçan çok az miktarda gelmiş daha önce adetlerimde kahverengi akıntı yaşadığım olmuştu ama ağrısız adetim ve pembemsi bi kanamam olmamıştı yerleşme olabilir mi acaba
Aslında kanama bittikten sonra beta testi vermemiz gerekiyor sanırım eğer yerleşme ise burada okuduklarımdan anladığım bir kaç gün geçtikten sonra artıyor galiba adet gibi kanaması olup bir hafta sonra hamile olduğunu öğrenen kişileri de okudum herkeste farklı oluyor sanırım inşallah bizde görürüz o beta yüksekliğiniKızlar benim beta düşük cikti 《1.20 olaraknasip böyleymiş zaten ne hikmetse dr gittim geldim kanamam artti