Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılamaduphaston vb.ilaç kullanıp adet görmeyen varmı?
Allah Allah,sebebini söylemişler mi?ben normalde ilacı bırakınca 3-4.gün oluyorum hiç şaşmaz.polikistikoverli olduğum için kullanıyorum ilaç.bu sefer olmayınca çok korktum kötü bir şeymi diye.
Allah Allah,sebebini söylemişler mi?ben normalde ilacı bırakınca 3-4.gün oluyorum hiç şaşmaz.polikistikoverli olduğum için kullanıyorum ilaç.bu sefer olmayınca çok korktum kötü bir şeymi diye.
evet evliyim,temmuzda aşılama yapılmıştı maalesef olumsuzdu sonuç.bu ay tekrar aşılama yapılacak o yüzden kullandım ama böyle olunca başlayamadık tedaviye adet olmayı bekliyorum
evet evliyim,temmuzda aşılama yapılmıştı maalesef olumsuzdu sonuç.bu ay tekrar aşılama yapılacak o yüzden kullandım ama böyle olunca başlayamadık tedaviye adet olmayı bekliyorum
hayırlısı inş bu sefer olur ama dr git hemen söylerler ne oldugunu belli olmaz bu işler belki hamilede kalmış olabilirsin olur mu olur.benim arkadaşım var bi tane dogum kontrol hapı kullanıyordu kisti gitsin diye bebekte istiyordu dogum kontrol hapıyla hamile kalmştı 3 ay sonra dr adet olmadım demişti hamile çıkmıştı