• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama duphaston vb.ilaç kullanıp adet görmeyen varmı?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

maldiv

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2011
146
0
46
Adana
duphaston kullandım bu ay.ilaç 6gün önce bitti ama adet olmadım.böyle bi durum yaşayan varmı

arkadaşım duphaston kullanmıştı adet olmamıştı dr gitti farlutal verdi kullandı ve adet oldu

Allah Allah,sebebini söylemişler mi?ben normalde ilacı bırakınca 3-4.gün oluyorum hiç şaşmaz.polikistikoverli olduğum için kullanıyorum ilaç.bu sefer olmayınca çok korktum kötü bir şeymi diye.

Allah Allah,sebebini söylemişler mi?ben normalde ilacı bırakınca 3-4.gün oluyorum hiç şaşmaz.polikistikoverli olduğum için kullanıyorum ilaç.bu sefer olmayınca çok korktum kötü bir şeymi diye.

3 bucuk santimlik kist oluşmuştu dr ondan olmuyordun demiş farlutalla oldu bende pko luyum hep ilaçlarla oluyorum sen evlimisin

evet evliyim,temmuzda aşılama yapılmıştı maalesef olumsuzdu sonuç.bu ay tekrar aşılama yapılacak o yüzden kullandım ama böyle olunca başlayamadık tedaviye adet olmayı bekliyorum

evet evliyim,temmuzda aşılama yapılmıştı maalesef olumsuzdu sonuç.bu ay tekrar aşılama yapılacak o yüzden kullandım ama böyle olunca başlayamadık tedaviye adet olmayı bekliyorum

hayırlısı inş bu sefer olur ama dr git hemen söylerler ne oldugunu belli olmaz bu işler belki hamilede kalmış olabilirsin olur mu olur.benim arkadaşım var bi tane dogum kontrol hapı kullanıyordu kisti gitsin diye bebekte istiyordu dogum kontrol hapıyla hamile kalmştı 3 ay sonra dr adet olmadım demişti hamile çıkmıştı

bende 45 gündür adet olmuyorum 35.gün beta hcg (gebelik tahlili ) yapıldı amaa 0 çıktı. sonra 5 gündürde duphaston kullanıyorum tık yok hala olmadım bende nedendir bilmemmm....

Back
X