Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Duphaston kullandim 3 gün sonra adet oldum diğer adetlerim bu kadar sancılı ve ağrılı olmuyordu. Kasiklarim belim agriyor mide bulantisi ve şişkinlik var.İlaçtan dolayı mı yoksa gebelik belirtisi olabilir mi
Duphaston kullandim 3 gün sonra adet oldum diğer adetlerim bu kadar sancılı ve ağrılı olmuyordu. Kasiklarim belim agriyor mide bulantisi ve şişkinlik var.İlaçtan dolayı mı yoksa gebelik belirtisi olabilir mi
Evet çok yoğundu iki buçuk gün sürdü neredeyse şuan kesildi. normalde adetim 6 gün sürüyordu test yapmalı miyim bilemedim kasiklarimda da hafif agri devam ediyor