Duphaston yan etkileri

mervis46

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2023
4
1
1
24
Duphaston kullandim 3 gün sonra adet oldum diğer adetlerim bu kadar sancılı ve ağrılı olmuyordu. Kasiklarim belim agriyor mide bulantisi ve şişkinlik var.İlaçtan dolayı mı yoksa gebelik belirtisi olabilir mi

Duphaston kullandim 3 gün sonra adet oldum diğer adetlerim bu kadar sancılı ve ağrılı olmuyordu. Kasiklarim belim agriyor mide bulantisi ve şişkinlik var.İlaçtan dolayı mı yoksa gebelik belirtisi olabilir mi
Adet oldum demişsiniz nasıl bir adet ? Çok yoğun kanama ise normal.
Duphaston maalesef böyle yapıyor progesteron içerdiği için. Özellikle bel ağrısı.

Bana doktorum adet ağrımı azalması için duphaston vermişti yani tersine duphaston ağrıyo azaltıyor ama 2 3 aydan sonra etki etmemişti

Adet oldum demişsiniz nasıl bir adet ? Çok yoğun kanama ise normal.
Duphaston maalesef böyle yapıyor progesteron içerdiği için. Özellikle bel ağrısı.
Evet çok yoğundu iki buçuk gün sürdü neredeyse şuan kesildi. normalde adetim 6 gün sürüyordu test yapmalı miyim bilemedim kasiklarimda da hafif agri devam ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…