Duphaston

Madme

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2021
827
301
53
32
Merhaba doktor adet söktürücü olarak duphaston verdi 6 gün alacaksın 3. Veya 4. Gün kanama başlar dedi bugün 5. Gün bitti gala regl olmadım nedeni ne olabilir

Belki seninki ilac bittikten sonra olursun adet

Merhaba doktor adet söktürücü olarak duphaston verdi 6 gün alacaksın 3. Veya 4. Gün kanama başlar dedi bugün 5. Gün bitti gala regl olmadım nedeni ne olabilir
Stres yapma olursun bende ilk defa bu ilaca başladım ama bebek için alıyorum günde 2 tane içiyorum.olursun merak etme

Bana da verdi de 10gün kullan dedi bitince 3gün sonra lekelenmem oldu sonra bugün de reglim başladı

Kızlar bende duphaston biteli bugün 7. Günüm ama adet olmadım . Normalde adetim düzenli ama kist için verdi bana. Yumurtam çatlamamış kist olmuş . İlk kez bu ay içtim. Beklenen adet günüm de bugün normalde ama henüz bişey yok. Üstelik adet belirtim de yok göğüs şişkinliği dışında . Sizce gebelik olabilir mi ? Yada ne zamana kadar adet olurum ? Olmazsam ne zaman gebelik testi yapmam gerek ? Lütfen yardımcı olun 🙏

Back
X