Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Stres yapma olursun bende ilk defa bu ilaca başladım ama bebek için alıyorum günde 2 tane içiyorum.olursun merak etmeMerhaba doktor adet söktürücü olarak duphaston verdi 6 gün alacaksın 3. Veya 4. Gün kanama başlar dedi bugün 5. Gün bitti gala regl olmadım nedeni ne olabilir
Bana da verdi de 10gün kullan dedi bitince 3gün sonra lekelenmem oldu sonra bugün de reglim başladıMerhaba doktor adet söktürücü olarak duphaston verdi 6 gün alacaksın 3. Veya 4. Gün kanama başlar dedi bugün 5. Gün bitti gala regl olmadım nedeni ne olabilir
Size ne için verdiBana da verdi de 10gün kullan dedi bitince 3gün sonra lekelenmem oldu sonra bugün de reglim başladı
Reglim gecikmişti tüp bebekten sonraSize ne için verdi
Lekelenmen kırmızı mı yoksa kahverengi gibi miydi? Bende kullandıktan sonra kahverengi akıntı geldi o yüzden merak ettiğim için soruyorum.Bana da verdi de 10gün kullan dedi bitince 3gün sonra lekelenmem oldu sonra bugün de reglim başladı
Kahverengiydi canim sonra da regl oldumLekelenmen kırmızı mı yoksa kahverengi gibi miydi? Bende kullandıktan sonra kahverengi akıntı geldi o yüzden merak ettiğim için soruyorum.
Oldunmu acaba canım? Olmadiysan hamile degilsende sana tavsiyemHala olmadım bakalım bekliyorum
Anladım hayırlısı olsun canımOldum cnm ilaç bitti üç gün sonra