- Emoji Skoru
- 25
- Puanlar
- 3
- Konu Sahibi Findiklikurabiyee52
-
Cnm bende 3. Aşılamayı oldum bana da duphaston verdi doktor, duphaston eğer bebek var ise bebeğin tutunmasini sağlıyor , bebek yok ise de adet olmayı sağliyor, kendisi aynı zamanda adet düzenleyicidirMerhaba arkadaşlar.Bugun aşılama oldum duphaston verdi doktorum sabah öglen aksam kullanicam sizlere hangi ilaclari verdiler birde bu duphaston adet sökturucu degil mi neden vermis olabilir yogundu soramadm?
Tesekkurler canim insallah bebis vardirda tutunmasini saglarCnm bende 3. Aşılamayı oldum bana da duphaston verdi doktor, duphaston eğer bebek var ise bebeğin tutunmasini sağlıyor , bebek yok ise de adet olmayı sağliyor, kendisi aynı zamanda adet düzenleyicidir
İnşallah bir kutu bitirdim yarın ikinci kutuya geçeceğimTesekkurler canim insallah bebis vardirda tutunmasini saglar
Mrblar inşallah aşılamanız tutarMerhaba arkadaşlar.Bugun aşılama oldum duphaston verdi doktorum sabah öglen aksam kullanicam sizlere hangi ilaclari verdiler birde bu duphaston adet sökturucu degil mi neden vermis olabilir yogundu soramadm?
Insallah brnim minikte tutunmustur saglikla kucaginiza aln insallahMrblar inşallah aşılamanız tutarbende tüp bebek tedavisinde kullandım bu ilacı çok şükür bebeğim tutundu ve 11+6. Haftaya kadar içtim ilacı ve bıraktım çok şükür herşey yolunda şimdi 12+2 yim
Duphaston bende kullanıyorum hormon duzenleyici adet söktürücü ve düzenleyici ben menopoza yaklaşmısim ve horminlarim düzensiz o yüzden verdiMerhaba arkadaşlar.Bugun aşılama oldum duphaston verdi doktorum sabah öglen aksam kullanicam sizlere hangi ilaclari verdiler birde bu duphaston adet sökturucu degil mi neden vermis olabilir yogundu soramadm?
Size kaç gün kullanmanızı önerdi acabaMerhaba arkadaşlar.Bugun aşılama oldum duphaston verdi doktorum sabah öglen aksam kullanicam sizlere hangi ilaclari verdiler birde bu duphaston adet sökturucu degil mi neden vermis olabilir yogundu soramadm?
1 kutu ilac verdi iste gunde 3 tane sabah oglen aksamSize kaç gün kullanmanızı önerdi acaba
1 kutu ilac verdi iste gunde 3 tane sabah oglen aksam