Duphaston

Findiklikurabiyee52

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
25
Puanlar
3
Merhaba arkadaşlar.Bugun aşılama oldum duphaston verdi doktorum sabah öglen aksam kullanicam sizlere hangi ilaclari verdiler birde bu duphaston adet sökturucu degil mi neden vermis olabilir yogundu soramadm?

Merhaba arkadaşlar.Bugun aşılama oldum duphaston verdi doktorum sabah öglen aksam kullanicam sizlere hangi ilaclari verdiler birde bu duphaston adet sökturucu degil mi neden vermis olabilir yogundu soramadm?
Cnm bende 3. Aşılamayı oldum bana da duphaston verdi doktor, duphaston eğer bebek var ise bebeğin tutunmasini sağlıyor , bebek yok ise de adet olmayı sağliyor, kendisi aynı zamanda adet düzenleyicidir

Cnm bende 3. Aşılamayı oldum bana da duphaston verdi doktor, duphaston eğer bebek var ise bebeğin tutunmasini sağlıyor , bebek yok ise de adet olmayı sağliyor, kendisi aynı zamanda adet düzenleyicidir
Tesekkurler canim insallah bebis vardirda tutunmasini saglar

Mrblar inşallah aşılamanız tutar bende tüp bebek tedavisinde kullandım bu ilacı çok şükür bebeğim tutundu ve 11+6. Haftaya kadar içtim ilacı ve bıraktım çok şükür herşey yolunda şimdi 12+2 yim

Insallah brnim minikte tutunmustur saglikla kucaginiza aln insallah

Duphaston bende kullanıyorum hormon duzenleyici adet söktürücü ve düzenleyici ben menopoza yaklaşmısim ve horminlarim düzensiz o yüzden verdi

Size kaç gün kullanmanızı önerdi acaba

Anladim canım benimde bugün asilamam oldu sabah akşam kullancam ama kaç gün dedi onu hatırlamıyorum bitene kadar sanırım zararı yok heralde hapın zaten
1 kutu ilac verdi iste gunde 3 tane sabah oglen aksam

`