Duphaston

Merhaba arkadaşlar.Bugun aşılama oldum duphaston verdi doktorum sabah öglen aksam kullanicam sizlere hangi ilaclari verdiler birde bu duphaston adet sökturucu degil mi neden vermis olabilir yogundu soramadm?
Cnm bende 3. Aşılamayı oldum bana da duphaston verdi doktor, duphaston eğer bebek var ise bebeğin tutunmasini sağlıyor , bebek yok ise de adet olmayı sağliyor, kendisi aynı zamanda adet düzenleyicidir

Merhaba arkadaşlar.Bugun aşılama oldum duphaston verdi doktorum sabah öglen aksam kullanicam sizlere hangi ilaclari verdiler birde bu duphaston adet sökturucu degil mi neden vermis olabilir yogundu soramadm?
Mrblar inşallah aşılamanız tutar🧿 bende tüp bebek tedavisinde kullandım bu ilacı çok şükür bebeğim tutundu ve 11+6. Haftaya kadar içtim ilacı ve bıraktım çok şükür herşey yolunda şimdi 12+2 yim😍😍

Duphaston bende kullanıyorum hormon duzenleyici adet söktürücü ve düzenleyici ben menopoza yaklaşmısim ve horminlarim düzensiz o yüzden verdi

Back
X