Duphaston

Hafsanur 343

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2024
24
1
1
26
Merhaba bende pko var 4 aydır adet görmedim hastaneye gittim bana bu sefer duphaston yazdı doktor .. sabah akşam bir tane kullandım son hapım kalmıştı ve akşam pembemsi bi akıntı geldi bende bu normal mi ve hala adet olmadım yoksa hamilelik mi var beni aydınlatır mısınz

Duphaston hamile kalmak için yazmıyorlar genelde adet görmek için ve rahmi hamileliğe hazırlamak için diye biliyorum. Bende kullanıyorum bittikten sonra klomene başlicam

Duphaston , bebeğin tutunmasını yada bebek yoksa adetin gelmesini saglar

Kan testi verdim negatif çıktı evet sildikçe peçeteye geliyor ama akma gibi bi durum olmuyor pede bende anlamadım acaba bi iki güne yoğunlaşır mı
Daha yerleşme aşamasında ise kan icin erken davranmssnz , bir hafta bekleyin ilerleme olmazsa kanamada evde test yapin evde pozitifi gorunce gidin kan verin , insallah güzel sonuç alırsın

Merhaba bende de pcos var 3 ay adet olamayınca doktorum bu ilacı vermişti ve ilacı kullanırken hamile kalmıştım. ilaç bittikten 3-4 gün içinde regl başlıyor normalde bende 10 gün geçmişti ve hala adet olmayıp mide bulantıları başlayınca test yapmıştım pozitifi görmüştüm ama 11. haftada bebeğimi kaybettim. neyse demem o ki adetini takip etmelisin ilaç progeston içerdiği için hamile kalma olasılığı yüksek oluyor. kürtaj olalı 45 gün oluyor ve hala adet olamayınca yne duphastona başladım 7 gündür kullanıyorum 6-7 hapım daha kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…