Duphaston

Duphaston kullanıyorum bir kutu bitti günde iki defa yumurta takibi çatlatma iğnesi ile doğal hamilelik denedim ardindan ilaca basladim regl ya da pozitif bakalım ne olacak üç negatif tüp bebek denemem var
Sorununuz nedir

Duphastonu doktorum regl başlangıcından 15. Günden 25. Güne kullan dedi kullananlar var mı
Duphaston kullanıyorum bir kutu bitti günde iki defa yumurta takibi çatlatma iğnesi ile doğal hamilelik denedim ardindan ilaca basladim regl ya da pozitif bakalım ne olacak üç negatif tüp bebek denemem var
Amh düşük dendi önce ama yumurta sayım iyiydi guzel yumurta toplandi dollenmedi eşimin sperm hasarı çıktı yüksek derecede vitamin takviyesi aldı üç ay son tüp Bebek denemesinde boş çıktı yumurta doğal hamilelik denemek istedim eşimin sorunu belki duzelmistir diye yaş 41 ama 5aydir spor beslenme herşeyi tüp bebeğe hazırlık için değiştirdim yumurtanin boş çıkmasının benlik olduğunu düşünmüyorum son ay yumurta takibi yaptırdım doktor a yumurta yeterli büyüklüğe gelince çatlatma iğnesi ve zamanlı ilişki ardından duphaston hamilelik olursa bebek tutunsun diye reglime 1ya da 2gun var ama ilacın yan etkileri mi hamilelik belirtileri mi anlayamıyorum son üç gündür inanılmaz zorladı beni

Gebelik için siz ne için kullanıyorsunuz
Bu ay tatil sebebiyle doktor kontrolünde devam edemedim tüp bebek tedavisine devam edecektim yumurta kontrolü ovitrelle ve ilişki denedim doğal hamilelik belki şans tutar diye
Tüp bebek tedavisi sırasında femera hap meriofert ve oxodite iğne kullanıp çatlatma iğnesi ve yumurta toplama yapılmıştı yaş ileri ve amh düşük eşimin sperm hasarı var hem o hem ben takviye kullanıyoruz doğal hamilelik şansım çok az gibi

Bu ay tatil sebebiyle doktor kontrolünde devam edemedim tüp bebek tedavisine devam edecektim yumurta kontrolü ovitrelle ve ilişki denedim doğal hamilelik belki şans tutar diye
Tüp bebek tedavisi sırasında femera hap meriofert ve oxodite iğne kullanıp çatlatma iğnesi ve yumurta toplama yapılmıştı yaş ileri ve amh düşük eşimin sperm hasarı var hem o hem ben takviye kullanıyoruz doğal hamilelik şansım çok az gibi
Duphaston neden verdi anlamadım gebelik olmuşsun diye mi ne takviyesi kullanıyorsunuz acaba

Hamilelik
Duphaston neden verdi anlamadım gebelik olmuşsun diye mi ne takviyesi kullanıyorsunuz acaba
Gebelik oluşursa tutunması için her kadının yumurtlama süresi farklı ay olarakta bünye olarakta sizin kafanız biraz karışmış ultrason ile yumurta takibi yaptirin benim bu ay âdetin15.gunu bir yumurta için çatlatma iğnesi yapıldı önceki ay adetin 21.gunu ovulasyon testiyle yakalamak zor gibi biraz

Her doktorun verdiği takviye farklı tedaviden iki ay önce bütün vitaminleri takviyeyle yükselttim ama doktor farklı olarak emodex maça çörekotu yağı B12 magnezyum ve harnup pekmezi önerdi sabah aç karnına benim esimde sorun cikmisti

Hamilelik

Gebelik oluşursa tutunması için her kadının yumurtlama süresi farklı ay olarakta bünye olarakta sizin kafanız biraz karışmış ultrason ile yumurta takibi yaptirin benim bu ay âdetin15.gunu bir yumurta için çatlatma iğnesi yapıldı önceki ay adetin 21.gunu ovulasyon testiyle yakalamak zor gibi biraz
Doktorum böyle ilerledi 2 ay korunmuyorum diyince 3 ay kullan dedi bakalım

Mrblar bnde yeni basladim ve biraz kararsizim snki birinde yumurtalin patlamasini okudum ole bise sizde oldumu
Tskler
Merhaba hayır burdada araştırabilirsiniz öyle bir şey mümkün değil Google de yorumlar var öyle olsa doktor neden önersin ne için kullanıyorsunuz

Back
X