Duraklama dönemi :/ yardım edin lütfen

• Konu Sahibi Konu Sahibi pnr_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

pnr_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2013
160
7
46
Bursa
Kızlar ben 8 haftadır diyetteyim çok da güzel kilo verdim 7 kilo 400 gram verdim toplamda. Ancak kilo vermem durdu. Ne yapacağımı bilmiyorum. Yardım edin fikir verin lütfen. Ne yapılır ki bu dönemde?

bence yeşil çay tüketimini biraz arttır. ve sindirilmesi zor posalı yiyeceklere ağırlık ver. vücut bi besini ne kadar zor sindirirse o kadar enerji harcar. belki birazcıkta spor arttırılabilir.

Spor salonuna yazıldım geçtiğimiz hafta. Bünye bu yemeye alışıp tamamen durdurmaz değil mi kilo verini? Yani geçici bir durumdur değil mi? En fazla ne kadar süre böyle duraklamada devam eder? Daha sonra yine eskisi gibi aynı hızda kilo verilir değil mi? Günde 3 litre su içiyorum. Ama kilo veremediğimi görünce moralim çok bozuluyor. Vücudu şaşırtmak nasıl olur? Bu dönemde vücut şaşırtılıyormuş ve kilo verimi devam ediyormuş sonrasında. Ama nasıl oluyor bilmiyorum :/ yeşilçay tüketimini de arttırırım peki.

Bir de sindirimi zor posalı yiyecek demişsin. Örnek verir misin lütfen?

Bir süre detoks diyet yapabilirsin. sporunu arttırabiilirsin. Belki biraz proteinli gıdaları arttırabilirsin. Et ve et ürünleri + süt ürünleri gibi.

Bende ayni haftalarda kilo vernemeye basladim 1 gun boyunca istedigimi yiyerek vucudu sasirttim aynen devam ettim kilo vermeye.Bu bahsettigim 5 ay onceydi canim.Simdi ise 14 kilo vermis durumdayim ama 2 aydir ne geleeen ne gideeeen:)))kili anlaminda yani.

Detoks diyetlerini pek sağlıklı bulmuyorum denemeye korkuyorum açıkçası.

Ayy nasıl umutlandırdın beni. Diyetisyen kontrolünde mi verdin yoksa benim gibi kendi çabanla mı? Bir gün tüm öğünlerde mi ne istediysen yedin yoksa sadece tek öğünde mi? Bir de şu an istediğin halde mi hiç kilo veremiyosun yoksa zaten vermek istemiyor musun? Cevaplarsan çok sevinirim yaa

Back
X