• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Duraktaki AMCA

Nebaktincanim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2010
1.088
680
123
Eskişehir
Bugünlerde cidden üzerimde bi olumsuzluk var. Son 2 aydır ise giderken durakta 50 yaş üzeri bi amca belirdi belli ise gidiyor. Ilk başta dik dik bakışlarını umursamadım aile babası gibi görünüyor icimi ferah tutayim dedim. 1 2 ay geçti onun olduğu yine hiç bakmıyorum.

Sabah yine çıktım caddeye iner inmez gördü uzaktan. Fırına geçmek için durağın arkasına geçtim içimden de hazırladım kendimi donup bakarsa kavga cikaricam diye.
Ki dediğim gibide oldu. Tam arkasından geçerken kafasını çevirip baktı. Ne bakiyon dayi ya derdin ne diye bağırdım. Kafasını salladı sadece döndü . Tam o saniye servis geldi bindim ama.elim ayağım titriyo.

Kizlar öyle normal bi bakış değil üzerinizdeki bakışı birinin baktığını hissedersiniz de gerilirsiniz ya aynen öyle. Her gün yaşadım bunu.

Servis gelmeseydi kesin olay çıkardı. Çünkü sinirden ağlamaya başladım.

Sonra düşündüm polis gelse ne dicem bana baktı surekli gozu uzerimde desem iftira der. Nasi ispatlarım.

Yarın sabahı düşünüyorum yine bakarsa ne yaparım ne olur diye.

Neredeyse aglicam cagirabilecek bi erkek tanıdığım olmadığı icin

Son düzenleme:
Bana da yaptı dün bankamatiktr biri ben de ne bakıyorsun hayvan verir dedim bastı gitti o kadar erkek vardı etrafında ağzını açıp bir şey demediler ailenden birine söyle biraz hirpalasin

kart zamparaya bak sen. çok rahatsız oluyorsanız şikeyet edin, iftira dese ne olacak siz bir şey demiyorsunuz ki rahatsız edici bakışları var diyorsunuz. gerçi polis de birşey yapmaz en fazla ikaz eder.

Anlıyorum sizi... iğrenç bir durum cidden... durağınızı değiştirseniz? Yüz göz olmaya da korkardım ben olsam... ama durağınızı değiştiremiyorsanız birkaç gün bi erkekle artık kardeşiniz sevgiliniz ne varsa birlikte gidin durağa... Allah hepimizi korusun...

Yanında bi iki gün sana eşlik edecek birileri olsa.
Gözü korksa manyağın
iyi olur

Çirkefe bağla hiç çekinme.
Bu tipler pasif duranın üstünde çok dener bunları. Yabani yaratıklar çünkü bunlar..

"Ne bakıyorsun ne oynuyor burada? ne hakkın var kadınları huzursuz etmeye" diye bağır..

Yarın da baktığını görürsen yine bağır. Servis gelse de hemen kaçar gibi binme. Bırak servistekiler inip yanına gelsin ne oluyor diye. Bak nasıl tırsıyor..

Sadece durakta mı duruyor yoksa bir şey binip gidiyor mu bunu takip edin eğer gitmiyor hep orada oturuyorsa zaten polisi arayabilirsiniz

Korkak gibi görünme.Şey yapsana telefona telsiz sesleri yüklesene.Sezdiğin anda son ses ver ayarı.:rolleyes:
Bende bi ara yüklemiştim denicem diye ama gerektiren bi durum olmadı.Keşke olsaydı :cool:

Suçsuz olsa tepki gösterir.

Demek ki o da durumun farkinda.

Cok tiksindirici insanlar var gercekten.

Dün bir video izledim, olay İzmir'de geçiyor. Kadın bir adamın kendisini takip ettiğini, videoya aldığını görmüş, sonra o da adamı çekmeye başlamış. Sonra adamın yanına gitti, telefondaki görüntüleri sildirdi filan... Adama baksanız, 55-60 yaşlarında, amca, dayı, kendi halinde, aile babası bir tipe benziyor diyeceğiniz, sıradan bir insan. Ama neymiş, sapıkmış. Bu iş tiple olmuyor, kimseye güvenmemek lazım.

Bence adamın bir fotoğrafını çekin farkettirmeden lâzım olabilir ve mutlaka ailenizle paylaşın. Yarın da aynısı olursa polisi arayıp anlatın ve tedirgin olduğunuzu belirtin. Hiç değilse bir uyarı alır çeki düzen verir belki kendine.

ailenizle mi yaşıyorsunuz babanız erkek kardeşiniz vs var mı
onlarla gitseniz birkaç gün
adama çattığınız iyi olmuş.. pis sapık

Dün bir video izledim, olay İzmir'de geçiyor. Kadın bir adamın kendisini takip ettiğini, videoya aldığını görmüş, sonra o da adamı çekmeye başlamış. Sonra adamın yanına gitti, telefondaki görüntüleri sildirdi filan... Adama baksanız, 55-60 yaşlarında, amca, dayı, kendi halinde, aile babası bir tipe benziyor diyeceğiniz, sıradan bir insan. Ama neymiş, sapıkmış. Bu iş tiple olmuyor, kimseye güvenmemek lazım.

evet ya iğrenç herif bi de susturmaya çalışıyor kadını, kadın etraftakilerden yardım istedi sonrasında ne oldu bilmiyorum, ama kişilerin huzur ve sükununu bozmak diye bir suç var, geri adım atmayalım artık bu pisliklere karşı :sinirli:

Ben boyle durumlarda hayirdir ne var ne bakiyon deyip olay cikariyorum. Cunku susunda senin de gonlun var saniyorlar. Etraftakilere rezil ediyorum. Bugun bana bakan yarin baskasina bakar cunku

Siz polisi arayin sapikmidir nedir su kadar gundur peydah oldu rahatsiz oluyorum deyin .Gelip bi gbt bakarlar .Biyere gitmiyosa bidaha gelmez .
Ben lisede servis beklerken oldu aynı .Bi gun babamda geldi birdaha görünmedi pis sapık.

Back
X