- Konu Sahibi Nebaktincanim
Bugünlerde cidden üzerimde bi olumsuzluk var. Son 2 aydır ise giderken durakta 50 yaş üzeri bi amca belirdi belli ise gidiyor. Ilk başta dik dik bakışlarını umursamadım aile babası gibi görünüyor icimi ferah tutayim dedim. 1 2 ay geçti onun olduğu yine hiç bakmıyorum.
Sabah yine çıktım caddeye iner inmez gördü uzaktan. Fırına geçmek için durağın arkasına geçtim içimden de hazırladım kendimi donup bakarsa kavga cikaricam diye.
Ki dediğim gibide oldu. Tam arkasından geçerken kafasını çevirip baktı. Ne bakiyon dayi ya derdin ne diye bağırdım. Kafasını salladı sadece döndü . Tam o saniye servis geldi bindim ama.elim ayağım titriyo.
Kizlar öyle normal bi bakış değil üzerinizdeki bakışı birinin baktığını hissedersiniz de gerilirsiniz ya aynen öyle. Her gün yaşadım bunu.
Servis gelmeseydi kesin olay çıkardı. Çünkü sinirden ağlamaya başladım.
Sonra düşündüm polis gelse ne dicem bana baktı surekli gozu uzerimde desem iftira der. Nasi ispatlarım.
Yarın sabahı düşünüyorum yine bakarsa ne yaparım ne olur diye.
Neredeyse aglicam cagirabilecek bi erkek tanıdığım olmadığı icin
Sabah yine çıktım caddeye iner inmez gördü uzaktan. Fırına geçmek için durağın arkasına geçtim içimden de hazırladım kendimi donup bakarsa kavga cikaricam diye.
Ki dediğim gibide oldu. Tam arkasından geçerken kafasını çevirip baktı. Ne bakiyon dayi ya derdin ne diye bağırdım. Kafasını salladı sadece döndü . Tam o saniye servis geldi bindim ama.elim ayağım titriyo.
Kizlar öyle normal bi bakış değil üzerinizdeki bakışı birinin baktığını hissedersiniz de gerilirsiniz ya aynen öyle. Her gün yaşadım bunu.
Servis gelmeseydi kesin olay çıkardı. Çünkü sinirden ağlamaya başladım.
Sonra düşündüm polis gelse ne dicem bana baktı surekli gozu uzerimde desem iftira der. Nasi ispatlarım.
Yarın sabahı düşünüyorum yine bakarsa ne yaparım ne olur diye.
Neredeyse aglicam cagirabilecek bi erkek tanıdığım olmadığı icin
Son düzenleme: