• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Duraktaki AMCA

Aynen. Ben kendime hakim olamamaktan korkuyorum. Küçücük bi ilce de çalışıyorum tam servis gelince bindim.yoksa kavga çıkacak sonra bı ton dedikodu cikar. "Dul" um ya ben.
Bide küfür filan ederim ki kesin ederim al başına belayı.

Gebertirim o adamı ben. Dua ediyorum adam olsun

tamamda niye küfür ediyosunuz ki? dul olmakla ne alaka. bağırıp çağırmayın bi sakin olun.

Ben birisi oyle bana baktigi anda ben de ona hayirdir anlaminda bir yuz ifadesiyle gozlerimi dikip bakiyorum. Bir sure sonra o dayi pes ediyor zaten, cunku bakislarimdan anliyor hic bir umit olmadigini. Yani erkeklerde "bu kadin genc guzel, universite ogrencisi vs, ben koca yasli adamim, bu kadin bana bakmaz" gibi bir mantik islemiyor. O mantigin isleyecegi yolda bir seyler tikanmis. Siz hic korkmayin, dik dik bakin, o korkar sizin bakislarinizdan zaten.

Ben birisi oyle bana baktigi anda ben de ona hayirdir anlaminda bir yuz ifadesiyle gozlerimi dikip bakiyorum. Bir sure sonra o dayi pes ediyor zaten, cunku bakislarimdan anliyor hic bir umit olmadigini. Yani erkeklerde "bu kadin genc guzel, universite ogrencisi vs, ben koca yasli adamim, bu kadin bana bakmaz" gibi bir mantik islemiyor. O mantigin isleyecegi yolda bir seyler tikanmis. Siz hic korkmayin, dik dik bakin, o korkar sizin bakislarinizdan zaten.

Bunu da deniycem teşekkürler

Biber gazi al sık yuzune gozune. Polislik olursanda bana her sabah laf atiyo dersin. Kimse kimseyi gozleriyle dahi taciz edemez. Yasindan basindan o utanmiyosa sen hic utanma.

bu aralar otobüs ve duraklardaki amcalara bir haller oldu, sıcaktan herhalde..

Bi amca da yanindan geçerken bana laf atmıştı. O an telefonla konustugumdan dikkatim dagilmasaydi ederdim ağzına. İyi yapmışsın bidaha bakmaz saniyorum

yahu durağınızı değiştirmek çok mu zor? az ileride veya bir durak geride binseniz olmuyor mu? küçük bir ilçe bile olsa çöl gibi bi yerin ortasına tek bir mahalle kurulup tek 1 tane de durak konmamıştır illa ki değil mi? değmez bence böyle bir riske. maddem yanınızda götüreceğiniz kimse yok, durağınızı değiştirin. kavga etseniz belli mi olur sağı solu iftira atar, bir şey yapar... ayrıca illa ki servisinizdekiler de öğrenir konuşur bu durumu. geçen haberlerde çıktı bir kıza tecavüz etmişler, abi de şikayetçi olmuş, 4 kişi toplanıp abiyi dövmüşler...

Ben size bir gerçeği açıkayım.
Bu ülke gerçekten sapıklar ülkesi.
Amca, dayı, kardeş, kuzen kim varsa.
Geçen elim twitterda birinin tagine çarptı.
Gördüklerime inanamadım. Aklım başımdan gitti.
Bu sapık ruhlular kardeşlerinin, yengelerinin, annelerinin, sokakta valiziyle bekleyen kadınları, çocuğuyla gezen kadınları kendi platformuna yüklüyor.
Kimisi, uyuyor, yemek yapıyor, alışverişte ya da oturuyor..
Kapalı-açık farketmeden kadın olması yeterli. Binlerce fotoğraf...
Başlıklar şöyle:
'Takipcimizin kardeşiymiş g...te bak offfff'
'Takipçimiz gönderdi annesi taşşşş'
'Takipcimizin yengesi gel de .... yapma şimdi bunu'
'Takipçimizin kuzeni vallaha insanı delirtir'

Bakın bunlar yazabileceğim cinsten başlıklar. Yazamadıklarım da var.
Her yerde sırf kadın olduğumuz için fotoğrafımız çekilebilir, taciz edilebilir, iğrenç düşüncelere maruz kalabiliriz.
Açık giyinmeniz ya da kapkara çarşafta olmanız bunları durduramıyor.
Kendinizi odalara kapatmak ve esir hayatı yaşamanız gerekiyor bunlara maruz kalmamak için.
Kim bilir benim de kalçalarımı çekmişler midir?
Alışveriş yaparken, ofiste çalışırken çekmişler midir?
Bilmiyorum... Ama milyonlarca fotoğraf ve arşivden bahsediyorum.

Konu sahibi lütfen siz de sesinizi çıkarmaktan korkmayın. Bağırın... Hatta dikkat edin fotoğrafınızı çekmiş mi?
Yakalarsanız çıkartın telefonu kayda başlayın ve çevrenizden polisi aramalarını isteyin. Ayrıca polise takip edildiğinizi, göz hapsinde olduğunuzu ve güvenliğinizi tehdit ettiği gerekçesiyle şikayette bulunabilirsiniz... Kadının beyanı esastır zaten polis de anlar ne olduğunu....

Ama yasaların işleyeceğinden pek emin değilim o ayrı.

Bugünlerde cidden üzerimde bi olumsuzluk var. Son 2 aydır ise giderken durakta 50 yaş üzeri bi amca belirdi belli ise gidiyor. Ilk başta dik dik bakışlarını umursamadım aile babası gibi görünüyor icimi ferah tutayim dedim. 1 2 ay geçti onun olduğu yine hiç bakmıyorum.

Sabah yine çıktım caddeye iner inmez gördü uzaktan. Fırına geçmek için durağın arkasına geçtim içimden de hazırladım kendimi donup bakarsa kavga cikaricam diye.
Ki dediğim gibide oldu. Tam arkasından geçerken kafasını çevirip baktı. Ne bakiyon dayi ya derdin ne diye bağırdım. Kafasını salladı sadece döndü . Tam o saniye servis geldi bindim ama.elim ayağım titriyo.

Kizlar öyle normal bi bakış değil üzerinizdeki bakışı birinin baktığını hissedersiniz de gerilirsiniz ya aynen öyle. Her gün yaşadım bunu.

Servis gelmeseydi kesin olay çıkardı. Çünkü sinirden ağlamaya başladım.

Sonra düşündüm polis gelse ne dicem bana baktı surekli gozu uzerimde desem iftira der. Nasi ispatlarım.

Yarın sabahı düşünüyorum yine bakarsa ne yaparım ne olur diye.

Neredeyse aglicam cagirabilecek bi erkek tanıdığım olmadığı icin
Ailenden birine söyle

kızlar burda okuduklarımız o kdr aklımızda kalıyorki ne kdr enteresan dimi
sabah aklıma geldi işe gelirken diyorum acaba o kızcagız bugunde gördümü durakta o adamı ?
yada parasızlıktan kürtaj olamayan bi kız vardı üni öğrencisi konuyu görmüşsünüzdür acaba foruma girdimi başına bişeymi geldi diyorum bi şeklde iki üç satır yazı aklımızda kalıyor ne kdr ilginç

Ayrıca şuna da irrite olutorum. Buraya yazıyorsun sapık vs vs. E sana noldu diye soruyoruz merak ettiğimizden, sen, düşündüğümüzden.Sense 2 satır cevap yazmaya tenezzül bile etmiyorsun N Nebaktincanim

Elektro şok cihazı tut göster
Deki birdaha bakarsan canını yakarım de
Ben ilaç kullanıyorum hastayım diyebilirsin=)

Back
X