duratest 3 saniyede ikinci çizgi çıktı🥹 YARDIM EDİİN!

gulperis

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2025
149
58
13
30
kızlaarr merhabaa. sizce testim pozitif mi yoksa yalancı pozitif mi? ikinci çizgi resmen 2-3 saniyede belirdi sayfada duratest'in yalancı pozitif çıkardığını da okudum ama daha silik çizgi görüp hamile olduğunu öğrenen de varmış ben 1 senedir her marka testi kullandım, hepsinde silik gördüm ama hayal kırıklığına uğradım. ilk defa bir testim bu kadar net çıkıyor ama yalancıdır diye hiç sevinemiyorum.. siz ne düşünüyorsunuz? bu arada bat 22 temmuz..

Eklentiler

• IMG_2519.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 122
3 gün kadar önce bu şekilde çıkan testimin yalancı pozitif verdiğini öğrendim. Keşke iyi bir yorum yapabilseydim
Aklınızda kalmasın varsa bir test daha yapın , inşallah sizinki doğrudur

Eklentiler

• IMG_5877.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 101
Hamilesiniz tebrik ederim

Test markasını bilmiyorum ilk kez duyuyorum umarım herşey gönlünüzce olur

3 gün kadar önce bu şekilde çıkan testimin yalancı pozitif verdiğini öğrendim. Keşke iyi bir yorum yapabilseydim
Aklınızda kalmasın varsa bir test daha yapın , inşallah sizinki doğrudur
inşallah en yakın zamanda doğru sonuçla karşılaşırsınız siz de elimde başka test yok ama yarın yada öbür gün başka marka alıp tekrar deneyeceğim

Çizgi var ama burda bu kadar belirginse kaset testte de çıkar birde kaset test deneyin inşallah vardır

Başka bir testle yeniden denemeni öneririm hatta direkt kan vermeni daha çok öneririm

Başka bir testle yeniden denemeni öneririm hatta direkt kan vermeni daha çok öneririm
şuan çarpıntım başladı galiba heyecandan kfjfjfj sanırım cumartesi test yapacağım, eğer pozitif görürsem direk kan vermeye gideceğimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…