Duratest erken gebelik testi

simge43

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2023
1.152
224
53
37
Kizlar ilk.defa dura test gebelik testi yaptim 6 gun kaldi regle dun de konu acmistim nimo ve days doctor yapmıştım bugun duratest yaptim hemen 3 dakika da cizgi belirdi silik bu testi kullanan var mi sonuc dogru verir mi

Eklentiler

• 1000164242.webp
    1000164242.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 225
  • 1000164241.webp
    1000164241.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 180
  • 1000164236.webp
    1000164236.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 169
  • 1000164229.webp
    1000164229.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 173
  • 1000164227.webp
    1000164227.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 161
  • 1000164234.webp
    1000164234.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 204
Kizlar ilk.defa dura test gebelik testi yaptim 6 gun kaldi regle dun de konu acmistim nimo ve days doctor yapmıştım bugun duratest yaptim hemen 3 dakika da cizgi belirdi silik bu testi kullanan var mi sonuc dogru verir mi
Canım benim hatırladığım kadarıyla siz çocuk planlamıyorsunuz sadece geri çekme yöntemi yaptığınız için sen hamile kalmayı istiyorsun diye biliyorum değil mi bu şekilde biraz zor gibi geliyor bana ya ve sen çok fazla kafaya takıyorsun bence

Canım benim hatırladığım kadarıyla siz çocuk planlamıyorsunuz sadece geri çekme yöntemi yaptığınız için sen hamile kalmayı istiyorsun diye biliyorum değil mi bu şekilde biraz zor gibi geliyor bana ya ve sen çok fazla kafaya takıyorsun
evet silik var ama bu hiçbir şeyi belli etmez biliyorsun benim testlerim de hep silikti hatta koyuydu ama negatifti ben mesela bu ay hiç test almadım merak da etmiyorum ağır da kaldırıyorum kafa hiç takmıyorum açıkçası ve ben korunmamama rağmen

Bu test olmasada olmasada silik bı çizgi hep cikartiyor başıma gelmişti gölge gibi sonra regl olmuştum umarım sizin vardir

Canım benim hatırladığım kadarıyla siz çocuk planlamıyorsunuz sadece geri çekme yöntemi yaptığınız için sen hamile kalmayı istiyorsun diye biliyorum değil mi bu şekilde biraz zor gibi geliyor bana ya ve sen çok fazla kafaya takıyorsun

evet silik var ama bu hiçbir şeyi belli etmez biliyorsun benim testlerim de hep silikti hatta koyuydu ama negatifti ben mesela bu ay hiç test almadım merak da etmiyorum ağır da kaldırıyorum kafa hiç takmıyorum açıkçası ve ben korunmamama rağmen
Dogru hatirliyorsun aslinda kafaya takmiyorum olacagini düşündüğüm an test yapiyirum garantilemmek icin

Dogru hatirliyorsun aslinda kafaya takmiyorum olacagini düşündüğüm an test yapiyirum garantilemmek icin
Ama işte eşin korunduğu için geri çekme de bi korunma yöntemi 3 yıl öyle korundum şuan korunmuyorum 4. Ay ona rağmen bu ay kafaya takmamaya çalışıyorum korunmadığım halde test yapmadım adetime 13 gün var zaten yumurtlamam yeni bitti ve köye denk geldi düşün canım umudum da yok sen korunmadıgıj sürece böyle test yapma eşin demiyor mı sana kafayı yedijndiye bne yapınca eşim bana bile diyordu

Ama işte eşin korunduğu için geri çekme de bi korunma yöntemi 3 yıl öyle korundum şuan korunmuyorum 4. Ay ona rağmen bu ay kafaya takmamaya çalışıyorum korunmadığım halde test yapmadım adetime 13 gün var zaten yumurtlamam yeni bitti ve köye denk geldi düşün canım umudum da yok sen korunmadıgıj sürece böyle test yapma eşin demiyor mı sana kafayı yedijndiye bne yapınca eşim bana bile diyordu
Yooo demiyor çünkü geri cekilme korunma yontemi degil doktorlar da diyor ya canim gidiyor icine cikarirken bazen hele yumurtlama donemine geldiyse cok kaliyorlar boyle hamile

Yooo demiyor çünkü geri cekilme korunma yontemi degil doktorlar da diyor ya canim gidiyor icine cikarirken bazen hele yumurtlama donemine geldiyse cok kaliyorlar boyle hamile
Ben 3 yıldır geri çekme ile korundum hamile de kalmadım çünkü hiçbir yöntem %100 korumaz ondan dolayı öyle söylüyorlar spreyle bile hamile kalan var yani

B
Ben 3 yıldır geri çekme ile korundum hamile de kalmadım çünkü hiçbir yöntem %100 korumaz ondan dolayı öyle söylüyorlar spreyle bile hamile kalan var yani
Ben 1 kere kaldim sonrada kirtaj oldu sonra bnde kalmadim ben seviyorum elimde oluyor genelde kemdimi garantiliyorum varsa supriz olacak yoksada cok sorun olmuyor bziim icin annem 2 kere kaldi teyzem 2 kere kaldi kayinvalidem 3 kere kaldi yani cok kalan bizde olsun istemiyiruz olursa supriz olur diye yarım yamalak korunuyoruz denk gelirse diye nasip bakalim

B

Ben 1 kere kaldim sonrada kirtaj oldu sonra bnde kalmadim ben seviyorum elimde oluyor genelde kemdimi garantiliyorum varsa supriz olacak yoksada cok sorun olmuyor bziim icin annem 2 kere kaldi teyzem 2 kere kaldi kayinvalidem 3 kere kaldi yani cok kalan bizde olsun istemiyiruz olursa supriz olur diye yarım yamalak korunuyoruz denk gelirse diye nasip bakalim
Anladım canım Insalkah olur Allah nasip eder ilk çocuk mu olcak

Ins hepimize versin 2..canim zaten onfan.bir korunup bir korunmuyiruz
He öyle mi o zaman çok niye kasıyorsun ki bu kadar bende ilk sandım ben. İlk çocuğum olcak nasipse 4, ay bu ay ben bile takmamaya cslılıyprum bi tane olmuş bidaha olur merak etme çok takıyorsun

Yokkiz ben takmıyorum yazmistim ya benim gebe kalma gubu sorunum yok şükür de sadece saglik sorunu var onedenle hem istiyoruz hem istemiyoruz olursa supriz olacak diye ben farkli berlirti hissedersem test yapiyirum

Alıntı

Aynı günden kızlar sizce var mı

Eklentiler

• IMG20250613201559.webp
    IMG20250613201559.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 141
  • IMG20250613184146.webp
    IMG20250613184146.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 164
Sonuç ne oldu canım ? Bende de aynısı barda yalancı çizgi mi veriyor duratest acaba

Selam biz de 11 aydır geri çekme ile korunuyoruz ama gebelik hiç olmadı, 4 aydır deniyoruz yazmışsınız acaba biz de korunmayı bırakıp denemeli miyiz, 11 aydır geri çekmede hiç gebelik olmaması sorun illaki ki tutardı diyor bazıları

Back
X