Canım benim hatırladığım kadarıyla siz çocuk planlamıyorsunuz sadece geri çekme yöntemi yaptığınız için sen hamile kalmayı istiyorsun diye biliyorum değil mi bu şekilde biraz zor gibi geliyor bana ya ve sen çok fazla kafaya takıyorsun benceKizlar ilk.defa dura test gebelik testi yaptim 6 gun kaldi regle dun de konu acmistim nimo ve days doctor yapmıştım bugun duratest yaptim hemen 3 dakika da cizgi belirdi silik bu testi kullanan var mi sonuc dogru verir mi
Canım benim hatırladığım kadarıyla siz çocuk planlamıyorsunuz sadece geri çekme yöntemi yaptığınız için sen hamile kalmayı istiyorsun diye biliyorum değil mi bu şekilde biraz zor gibi geliyor bana ya ve sen çok fazla kafaya takıyorsunKizlar ilk.defa dura test gebelik testi yaptim 6 gun kaldi regle dun de konu acmistim nimo ve days doctor yapmıştım bugun duratest yaptim hemen 3 dakika da cizgi belirdi silik bu testi kullanan var mi sonuc dogru verir mi
evet silik var ama bu hiçbir şeyi belli etmez biliyorsun benim testlerim de hep silikti hatta koyuydu ama negatifti ben mesela bu ay hiç test almadım merak da etmiyorum ağır da kaldırıyorum kafa hiç takmıyorum açıkçası ve ben korunmamama rağmenKizlar ilk.defa dura test gebelik testi yaptim 6 gun kaldi regle dun de konu acmistim nimo ve days doctor yapmıştım bugun duratest yaptim hemen 3 dakika da cizgi belirdi silik bu testi kullanan var mi sonuc dogru verir mi
Bu test olmasada olmasada silik bı çizgi hep cikartiyor başıma gelmişti gölge gibi sonra regl olmuştum umarım sizin vardirKizlar ilk.defa dura test gebelik testi yaptim 6 gun kaldi regle dun de konu acmistim nimo ve days doctor yapmıştım bugun duratest yaptim hemen 3 dakika da cizgi belirdi silik bu testi kullanan var mi sonuc dogru verir mi
Dogru hatirliyorsun aslinda kafaya takmiyorum olacagini düşündüğüm an test yapiyirum garantilemmek icinCanım benim hatırladığım kadarıyla siz çocuk planlamıyorsunuz sadece geri çekme yöntemi yaptığınız için sen hamile kalmayı istiyorsun diye biliyorum değil mi bu şekilde biraz zor gibi geliyor bana ya ve sen çok fazla kafaya takıyorsun
evet silik var ama bu hiçbir şeyi belli etmez biliyorsun benim testlerim de hep silikti hatta koyuydu ama negatifti ben mesela bu ay hiç test almadım merak da etmiyorum ağır da kaldırıyorum kafa hiç takmıyorum açıkçası ve ben korunmamama rağmen
Ama işte eşin korunduğu için geri çekme de bi korunma yöntemi 3 yıl öyle korundum şuan korunmuyorum 4. Ay ona rağmen bu ay kafaya takmamaya çalışıyorum korunmadığım halde test yapmadım adetime 13 gün var zaten yumurtlamam yeni bitti ve köye denk geldi düşün canım umudum da yok sen korunmadıgıj sürece böyle test yapma eşin demiyor mı sana kafayı yedijndiye bne yapınca eşim bana bile diyorduDogru hatirliyorsun aslinda kafaya takmiyorum olacagini düşündüğüm an test yapiyirum garantilemmek icin
Yooo demiyor çünkü geri cekilme korunma yontemi degil doktorlar da diyor ya canim gidiyor icine cikarirken bazen hele yumurtlama donemine geldiyse cok kaliyorlar boyle hamileAma işte eşin korunduğu için geri çekme de bi korunma yöntemi 3 yıl öyle korundum şuan korunmuyorum 4. Ay ona rağmen bu ay kafaya takmamaya çalışıyorum korunmadığım halde test yapmadım adetime 13 gün var zaten yumurtlamam yeni bitti ve köye denk geldi düşün canım umudum da yok sen korunmadıgıj sürece böyle test yapma eşin demiyor mı sana kafayı yedijndiye bne yapınca eşim bana bile diyordu
Ben 3 yıldır geri çekme ile korundum hamile de kalmadım çünkü hiçbir yöntem %100 korumaz ondan dolayı öyle söylüyorlar spreyle bile hamile kalan var yaniYooo demiyor çünkü geri cekilme korunma yontemi degil doktorlar da diyor ya canim gidiyor icine cikarirken bazen hele yumurtlama donemine geldiyse cok kaliyorlar boyle hamile
Ben 1 kere kaldim sonrada kirtaj oldu sonra bnde kalmadim ben seviyorum elimde oluyor genelde kemdimi garantiliyorum varsa supriz olacak yoksada cok sorun olmuyor bziim icin annem 2 kere kaldi teyzem 2 kere kaldi kayinvalidem 3 kere kaldi yani cok kalan bizde olsun istemiyiruz olursa supriz olur diye yarım yamalak korunuyoruz denk gelirse diye nasip bakalimBen 3 yıldır geri çekme ile korundum hamile de kalmadım çünkü hiçbir yöntem %100 korumaz ondan dolayı öyle söylüyorlar spreyle bile hamile kalan var yani
Anladım canım Insalkah olur Allah nasip eder ilk çocuk mu olcakB
Ben 1 kere kaldim sonrada kirtaj oldu sonra bnde kalmadim ben seviyorum elimde oluyor genelde kemdimi garantiliyorum varsa supriz olacak yoksada cok sorun olmuyor bziim icin annem 2 kere kaldi teyzem 2 kere kaldi kayinvalidem 3 kere kaldi yani cok kalan bizde olsun istemiyiruz olursa supriz olur diye yarım yamalak korunuyoruz denk gelirse diye nasip bakalim
Ins hepimize versin 2..canim zaten onfan.bir korunup bir korunmuyiruzAnladım canım Insalkah olur Allah nasip eder ilk çocuk mu olcak
He öyle mi o zaman çok niye kasıyorsun ki bu kadar bende ilk sandım ben. İlk çocuğum olcak nasipse 4, ay bu ay ben bile takmamaya cslılıyprum bi tane olmuş bidaha olur merak etme çok takıyorsunIns hepimize versin 2..canim zaten onfan.bir korunup bir korunmuyiruz
Sonuç ne oldu canım ? Bende de aynısı barda yalancı çizgi mi veriyor duratest acabaKizlar ilk.defa dura test gebelik testi yaptim 6 gun kaldi regle dun de konu acmistim nimo ve days doctor yapmıştım bugun duratest yaptim hemen 3 dakika da cizgi belirdi silik bu testi kullanan var mi sonuc dogru verir mi
Hasta oldum ben yalanci idiSonuç ne oldu canım ? Bende de aynısı barda yalancı çizgi mi veriyor duratest acaba
Selam biz de 11 aydır geri çekme ile korunuyoruz ama gebelik hiç olmadı, 4 aydır deniyoruz yazmışsınız acaba biz de korunmayı bırakıp denemeli miyiz, 11 aydır geri çekmede hiç gebelik olmaması sorun illaki ki tutardı diyor bazılarıBen 3 yıldır geri çekme ile korundum hamile de kalmadım çünkü hiçbir yöntem %100 korumaz ondan dolayı öyle söylüyorlar spreyle bile hamile kalan var yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?