Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan vermeye geldik inşallah vardır dua edin lütfen banaAma bu net kırmızı çıkmış. Yalancı pozitifler de hafif çizgi çıkıyor sanki. Bende bir test yapmıştım yalancı pozitif vermişti ama böyle net değildi. Silik bir çizgiydi. Yine de başka marka alıp yap benceiçin rahat etsin
İnşallah bende silik çizgi görüp bu saate kan veremeye gidip 3 e kadar heyecandan uyuyamayıp sonuçu 107 beta olarak görmüştümKan vermeye geldik inşallah vardır dua edin lütfen bana
Ayy Aminn aminnn inşallah bende bu mutluluğu tadarımİnşallah bende silik çizgi görüp bu saate kan veremeye gidip 3 e kadar heyecandan uyuyamayıp sonuçu 107 beta olarak görmüştümsizde kendimi gördüm
inşallah hamilesindir
Mail iste sonuçları kendine
İnşallahAyy Aminn aminnn inşallah bende bu mutluluğu tadarım![]()
2 tane test yaptım aynı anda böyle çıktı yalancı pozitif verdiğini okumuştum sizce nedir
Sonucum çıktı negatif 3 gün gecikmem vardı bu lanet test beni yanılttıİnşallahsonuç çıkınca mutlaka buraya da yaz
![]()
Ne çabuk çıktıSonucum çıktı negatif 3 gün gecikmem vardı bu lanet test beni yanılttı
Şaka yapıyosun ya. Bu kadar erken nasıl çıkar ki beta ? Paylaşır mısın sonucunu ?Sonucum çıktı negatif 3 gün gecikmem vardı bu lanet test beni yanılttı
Maleseff negatifAhh ne güzel yaabence var çiçeğim böyle yalancı hiç görmedim
![]()
45 dkda çıktı 0.3Şaka yapıyosun ya. Bu kadar erken nasıl çıkar ki beta ? Paylaşır mısın sonucunu ?
Vermiştim kanı yazdığımda size 45dk da çıktı sonuçNe çabuk çıktı
Çok şaşırdım kuzum hem çabuk çıkmasına şaşırdım Hemde 3 gün geçip böyle koyu yalancı test görmeme şaşırdım. Canını sıkma üzülme ben de çok kan verdim çok test yaptım hatta bazen gizli gizli yapıyordum olumsuz görürsem kimseye negatif demeyeyim diye halbuki sonra düşündüm napim Allah beni öyle de sınaya bilir cahillik işteSonucum çıktı negatif 3 gün gecikmem vardı bu lanet test beni yanılttı
Beni perişan etti gerçekten pozitif bekliyordum kanı bu sefer içimde farklı bir umut vardı aynı sizin gibi gizli gizli yapardım bende hep testleri ama anlamalıydım iki testin birbirinden farklı tonlarda çıkmasından çok üzgünüm gerçektenÇok şaşırdım kuzum hem çabuk çıkmasına şaşırdım Hemde 3 gün geçip böyle koyu yalancı test görmeme şaşırdım. Canını sıkma üzülme ben de çok kan verdim çok test yaptım hatta bazen gizli gizli yapıyordum olumsuz görürsem kimseye negatif demeyeyim diye halbuki sonra düşündüm napim Allah beni öyle de sınaya bilir cahillik iştesen umudunu kaybetme bu ay olmaz bir daha ki ay inşallah
Biraz daha bekle adet olmazsan başka markanın testini yaparsın tekrar yine olmazsan mutlaka kadın doğuma gitVermiştim kanı yazdığımda size 45dk da çıktı sonuç
Kanda çıkmadığı için artık umudum kalmadı bu ay farklı bir şekilde belimde ağrı vardı o yüzden belki diye düşünmüştüm ama yanılmışımBiraz daha bekle adet olmazsan başka markanın testini yaparsın tekrar yine olmazsan mutlaka kadın doğuma git
Lütfen üzülme belki de biz pozitif gibi dedik diye umutlandın özür dilerim etkim varsa .Beni perişan etti gerçekten pozitif bekliyordum kanı bu sefer içimde farklı bir umut vardı aynı sizin gibi gizli gizli yapardım bende hep testleri ama anlamalıydım iki testin birbirinden farklı tonlarda çıkmasından çok üzgünüm gerçekten
İnan hiç beklemediğin anda Rabbim o güzel duyguyu nasip ediyor umudunu kaybetmeKanda çıkmadığı için artık umudum kalmadı bu ay farklı bir şekilde belimde ağrı vardı o yüzden belki diye düşünmüştüm ama yanılmışım
Hayırr lütfen kendinizi suçlu hissetmeyin ben beklediğim için gördüğümde umut tüm hücrelerime yayılmıştı zaten umarım bende hiç ummadığım bir anda evlat sahibi olabilirim dünya durmuş gibi şu an hayat devam ediyor yapıcak hiçbişey yok her gelene razıyız hepsi rabbimden kolaylıkla hayırlısıyla versin imtihanlarımızıLütfen üzülme belki de biz pozitif gibi dedik diye umutlandın özür dilerim etkim varsa .
İnan hiç beklemediğin anda Rabbim o güzel duyguyu nasip ediyor umudunu kaybetme