• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Duratest erken gebelik testi

Kynnnnasl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2025
58
19
3
27
2 tane test yaptım aynı anda böyle çıktı yalancı pozitif verdiğini okumuştum sizce nedir

Eklentiler

• IMG_20250913_002106.webp
    IMG_20250913_002106.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 132
Ama bu net kırmızı çıkmış. Yalancı pozitifler de hafif çizgi çıkıyor sanki. Bende bir test yapmıştım yalancı pozitif vermişti ama böyle net değildi. Silik bir çizgiydi. Yine de başka marka alıp yap bence 😇 için rahat etsin

Ama bu net kırmızı çıkmış. Yalancı pozitifler de hafif çizgi çıkıyor sanki. Bende bir test yapmıştım yalancı pozitif vermişti ama böyle net değildi. Silik bir çizgiydi. Yine de başka marka alıp yap bence 😇 için rahat etsin
Kan vermeye geldik inşallah vardır dua edin lütfen bana

Kan vermeye geldik inşallah vardır dua edin lütfen bana
İnşallah bende silik çizgi görüp bu saate kan veremeye gidip 3 e kadar heyecandan uyuyamayıp sonuçu 107 beta olarak görmüştüm 🤣 sizde kendimi gördüm 😍 inşallah hamilesindir 😍 Mail iste sonuçları kendine

Sonucum çıktı negatif 3 gün gecikmem vardı bu lanet test beni yanılttı
Çok şaşırdım kuzum hem çabuk çıkmasına şaşırdım Hemde 3 gün geçip böyle koyu yalancı test görmeme şaşırdım. Canını sıkma üzülme ben de çok kan verdim çok test yaptım hatta bazen gizli gizli yapıyordum olumsuz görürsem kimseye negatif demeyeyim diye halbuki sonra düşündüm napim Allah beni öyle de sınaya bilir cahillik işte 😞 sen umudunu kaybetme bu ay olmaz bir daha ki ay inşallah

Çok şaşırdım kuzum hem çabuk çıkmasına şaşırdım Hemde 3 gün geçip böyle koyu yalancı test görmeme şaşırdım. Canını sıkma üzülme ben de çok kan verdim çok test yaptım hatta bazen gizli gizli yapıyordum olumsuz görürsem kimseye negatif demeyeyim diye halbuki sonra düşündüm napim Allah beni öyle de sınaya bilir cahillik işte 😞 sen umudunu kaybetme bu ay olmaz bir daha ki ay inşallah
Beni perişan etti gerçekten pozitif bekliyordum kanı bu sefer içimde farklı bir umut vardı aynı sizin gibi gizli gizli yapardım bende hep testleri ama anlamalıydım iki testin birbirinden farklı tonlarda çıkmasından çok üzgünüm gerçekten

Biraz daha bekle adet olmazsan başka markanın testini yaparsın tekrar yine olmazsan mutlaka kadın doğuma git
Kanda çıkmadığı için artık umudum kalmadı bu ay farklı bir şekilde belimde ağrı vardı o yüzden belki diye düşünmüştüm ama yanılmışım

Beni perişan etti gerçekten pozitif bekliyordum kanı bu sefer içimde farklı bir umut vardı aynı sizin gibi gizli gizli yapardım bende hep testleri ama anlamalıydım iki testin birbirinden farklı tonlarda çıkmasından çok üzgünüm gerçekten
Lütfen üzülme belki de biz pozitif gibi dedik diye umutlandın özür dilerim etkim varsa .
Kanda çıkmadığı için artık umudum kalmadı bu ay farklı bir şekilde belimde ağrı vardı o yüzden belki diye düşünmüştüm ama yanılmışım
İnan hiç beklemediğin anda Rabbim o güzel duyguyu nasip ediyor umudunu kaybetme

Lütfen üzülme belki de biz pozitif gibi dedik diye umutlandın özür dilerim etkim varsa .

İnan hiç beklemediğin anda Rabbim o güzel duyguyu nasip ediyor umudunu kaybetme
Hayırr lütfen kendinizi suçlu hissetmeyin ben beklediğim için gördüğümde umut tüm hücrelerime yayılmıştı zaten umarım bende hiç ummadığım bir anda evlat sahibi olabilirim dünya durmuş gibi şu an hayat devam ediyor yapıcak hiçbişey yok her gelene razıyız hepsi rabbimden kolaylıkla hayırlısıyla versin imtihanlarımızı

Back
X