Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu markanın testini hiç bilmiyorum ama çizgi var bence. Aslında adet gününüz gelmiş mesela yarın kan verseniz belli olur diye düşünüyorumHanımlar testim ilk başta bu kadar silikti sonra belirginleşti hamile olabilir miyim bugün aynı zamanda adet günüm aslında
Teşekkür ederim yorum yaptığınız içinBu markanın testini hiç bilmiyorum ama çizgi var bence. Aslında adet gününüz gelmiş mesela yarın kan verseniz belli olur diye düşünüyorum![]()
Evet sabah 10 a kadar alıyorlar diye biliyorum. İmkanınız varsa özel bir hastanenin acilinde verebilirsiniz. Ya da dediğiniz gibi testle takip edebilirsiniz koyulaşma var mı diye… İnşallah herşey umduğunuz gibi giderTeşekkür ederim yorum yaptığınız içinsağlık ocakları sabahları kan alıyor sadece di mi sabah çalışıyorum hastaneye uğrarım ya da testi tekrarlasam mı diye düşündüm ben de
kafam çok karışık
Gonlunce olsun umarim cnm adetin bi kac gun daha gecsin ondan sonra testi tekrarla zaten varsa dahada belirgin olur sonra kan verirsin bende oyle yaptimHanımlar testim ilk başta bu kadar silikti sonra belirginleşti hamile olabilir miyim bugün aynı zamanda adet günüm aslında
Allah razı olsun çok teşekkürler inşallah sizin de her şey gönlünüzce olsunEvet sabah 10 a kadar alıyorlar diye biliyorum. İmkanınız varsa özel bir hastanenin acilinde verebilirsiniz. Ya da dediğiniz gibi testle takip edebilirsiniz koyulaşma var mı diye… İnşallah herşey umduğunuz gibi gider![]()
Çok teşekkür ederimm sizi de tebrik ederimGonlunce olsun umarim cnm adetin bi kac gun daha gecsin ondan sonra testi tekrarla zaten varsa dahada belirgin olur sonra kan verirsin bende oyle yaptim![]()
Dayanamadım şimdi bu sefer de freely marka test yaptım ve negatif çıktı çok moralim bozulduEvet sabah 10 a kadar alıyorlar diye biliyorum. İmkanınız varsa özel bir hastanenin acilinde verebilirsiniz. Ya da dediğiniz gibi testle takip edebilirsiniz koyulaşma var mı diye… İnşallah herşey umduğunuz gibi gider![]()
Dayanamayıp gidip farklı bir marka aldım ve negatif çıktıGonlunce olsun umarim cnm adetin bi kac gun daha gecsin ondan sonra testi tekrarla zaten varsa dahada belirgin olur sonra kan verirsin bende oyle yaptim![]()
Acele etmeyin biraz bekleyin 2 gün sonra yine yapın biliyorum sabretmek çok zor insan heyecanlanıyor ama biraz beklemek en iyisiDayanamadım şimdi bu sefer de freely marka test yaptım ve negatif çıktı çok moralim bozuldu![]()
Haklısınız tamamdır çok teşekkürler destek olduğunuz içinAcele etmeyin biraz bekleyin 2 gün sonra yine yapın biliyorum sabretmek çok zor insan heyecanlanıyor ama biraz beklemek en iyisiHayırlısı olsun inşallah yine bilgilendirin
![]()
adet olmadin mi bekle bilemezsin hersey gonlince olsun cnmDayanamayıp gidip farklı bir marka aldım ve negatif çıktı![]()
Bugün kahverengi lekeler gelmiş adet oluyorum heraldeadet olmadin mi bekle bilemezsin hersey gonlince olsun cnm
Hakkinda hayrlisi olsun insallah en kisa zamanda nasip olutKızlar adet oldum. Bu marka beni çok üzdü. Boş yere heyecanlandım umutlandım