• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Duratest gebelik testime bakar mısınız

vvbhg

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2025
12
5
1
27
Hanımlar testim ilk başta bu kadar silikti sonra belirginleşti hamile olabilir miyim bugün aynı zamanda adet günüm aslında

Eklentiler

• IMG_5733.webp
    IMG_5733.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 66
  • IMG_5731.webp
    IMG_5731.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 66
Hanımlar testim ilk başta bu kadar silikti sonra belirginleşti hamile olabilir miyim bugün aynı zamanda adet günüm aslında
Bu markanın testini hiç bilmiyorum ama çizgi var bence. Aslında adet gününüz gelmiş mesela yarın kan verseniz belli olur diye düşünüyorum 😊

Bu markanın testini hiç bilmiyorum ama çizgi var bence. Aslında adet gününüz gelmiş mesela yarın kan verseniz belli olur diye düşünüyorum 😊
Teşekkür ederim yorum yaptığınız için🙏🏿 sağlık ocakları sabahları kan alıyor sadece di mi sabah çalışıyorum hastaneye uğrarım ya da testi tekrarlasam mı diye düşündüm ben de 🥹 kafam çok karışık

Teşekkür ederim yorum yaptığınız için🙏🏿 sağlık ocakları sabahları kan alıyor sadece di mi sabah çalışıyorum hastaneye uğrarım ya da testi tekrarlasam mı diye düşündüm ben de 🥹 kafam çok karışık
Evet sabah 10 a kadar alıyorlar diye biliyorum. İmkanınız varsa özel bir hastanenin acilinde verebilirsiniz. Ya da dediğiniz gibi testle takip edebilirsiniz koyulaşma var mı diye… İnşallah herşey umduğunuz gibi gider 🙏🏼🥰

Gonlunce olsun umarim cnm adetin bi kac gun daha gecsin ondan sonra testi tekrarla zaten varsa dahada belirgin olur sonra kan verirsin bende oyle yaptim 😍🌸

Evet sabah 10 a kadar alıyorlar diye biliyorum. İmkanınız varsa özel bir hastanenin acilinde verebilirsiniz. Ya da dediğiniz gibi testle takip edebilirsiniz koyulaşma var mı diye… İnşallah herşey umduğunuz gibi gider 🙏🏼🥰
Allah razı olsun çok teşekkürler inşallah sizin de her şey gönlünüzce olsun 💕🌸

Dayanamadım şimdi bu sefer de freely marka test yaptım ve negatif çıktı çok moralim bozuldu :(

Dayanamadım şimdi bu sefer de freely marka test yaptım ve negatif çıktı çok moralim bozuldu :(
Acele etmeyin biraz bekleyin 2 gün sonra yine yapın biliyorum sabretmek çok zor insan heyecanlanıyor ama biraz beklemek en iyisi 😇 Hayırlısı olsun inşallah yine bilgilendirin 😊

Kızlar adet oldum. Bu marka beni çok üzdü. Boş yere heyecanlandım umutlandım

Back
X