Duratest marka

mevludeelif

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2020
28
5
36
27
Kızlar merhaba diğer adetimden 33 gün geçti yani 3 günlük bi gecikme yaşıyorum fakat bende pcos var genellikle geç regl görürüm bu sabahki testleri atıyorum yorumlar mısınız başına gelen var mı bu marka testte

Eklentiler

• 20250730_103815.webp
    20250730_103815.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 29
Kızlar merhaba diğer adetimden 33 gün geçti yani 3 günlük bi gecikme yaşıyorum fakat bende pcos var genellikle geç regl görürüm bu sabahki testleri atıyorum yorumlar mısınız başına gelen var mı bu marka testte
pozıtif duruyor o testi hıc denemedim ama zaten kan vermen daha ıyı olacak:)

Duratest bende yalancı çok çıkarttı kuzum başka tekrar dene. Adetin 3 gün gecikti yoksa 33 gün mü anlamadım orayı karısık yazmışsın

Duratest bende yalancı çok çıkarttı kuzum başka tekrar dene. Adetin 3 gün gecikti yoksa 33 gün mü anamadım orayı karısık yazmışsın

Duratest bende yalancı çok çıkarttı kuzum başka tekrar dene. Adetin 3 gün gecikti yoksa 33 gün mü anlamadım orayı karısık yazmışsın
Önceki adetimin üstünden 33 gün geçti yani 3 günlük bir gecikmedeyim

Geçen ay da bana böyle çıkardı ilk 3 dakikada..
Sonuç negatif.

Eklentiler

• IMG_6187.webp
    IMG_6187.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 12
Back
X