Durduk yere benim evliliğim yıktıkar

derdimvarrr

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2019
152
60
98
24
Arkadaslar nolursun bana bir yol veya doğruyu yanlışı gösterin Benim erkek kardeşim benim kocamın kız kardeşiyle evli. Onlar 2 senedir öyle böyle hiçanlaşamadılar, şimdi boşanacaklar. Abimin eşi, yani görümcem geri babası evine yani benim kaldığım kayınbabamgilin evine geri döndüğünde onlar da beni misileme olarak beni babamın evine göderdiler aynı evde olmaz diye Artık. Benim kocamla 1 kez bile sorunum olmadı. Tabi abiögikin sorunu bizi etkiliyordu çünkü kaynanam karışıyordu kızının işine bizde aynı eve olduğumuz için benle haftalarca konuşmazdı. Benim eşim direk ailesini seçti ve bana git babanın evine dedi herşey sesizleşene kadar bende bir ev buluyum o zamana kadar dedi. 2 hafta oldu nerdeyse bana hiç yazmadı, öyle geziyor resimler atıyor ben çok mutluyum demeye çalışıyor. Tatile gitti babasıyla. Benim anlamadığım kayınbababım kızının evi bozuluyor oğlunun evi yıkılıyor bunlar tatil gidiyor. Bana kocam sahip çıkacak gibi değil kızlar ama benim günahım neydi bu nasıl olacak yol gösterin nolurusun ben çaaresiz kaldım. (Abimin eşi geri geliceğini duyunca ben babama mesaj attım baba bunlar beni burda normal tutmazlar kayınbabama söyle de ben bir iki hafta eve geliyim dedim, kocam duyunca elini kesti ben gideceğimi duyunca, bende gitmedim, 3 gün bana iyi sahip çıktı, gezdik öyle ben işi bitirince eve gitmemek için. 4 üncü gün dedi sen evine git, ama hiç geri çağırmayacağı belli. Kocam çok annesini dinliyor ve benim görümcem yani abimin eşi kesin bozar bizim arayı ki bozdu saatten)

Kocanız olacak insan müsvettesi hiçbir suçunuz, olayla hiç bir alakanız olmadığı halde sırf abiniz onun kardeşiyle anlaşamadı da boşandı diye sizi evinize geri gönderdiyse bir daha sittin sene geri dönmeyin sakın dönmeyin hem de ! Bu ne terbiyesizlik yahu? Abiniz anlaşamamış ayrılmış olabilir bu gayet normal fakat sizi neden etkiliyor ki bu durum? Sanki siz fitne çıkardınız da ayırdınız onları ne saçma salak bir şey bu böyle? Beni evde tutmazlar diye babanızı aramanız da çok saçma ne demek tutmazlar? Siz ne yapmışsınız ki? Neden o saygısız ve seviyesiz eş ve ailesine karşı bu kadar eziksiniz ? 2 hafta olmuş adam ne yazmış ne aramış ne sormuş güya kocanız :olamaz: Şuan sizin yapacağınız şey kendisini arayıp neden sizi sormadığını, ne yapmaya çalıştığını ve neden böyle davrandığını sormak he adam akıllı anlatır izah ederse durumu ne alâ mantıklı konuşur sizi insan yerine koyarsa ne mutlu ama baktınız artistlik yapıyor açın boşanma davasını gönderin bakalım tebligatı adresine bir yaygara kopsun sizi göndermek neymiş sen gitte ben ev bakayım deyip gününü gün etmek neymiş bir görsün sizin salak olmadığınızı anlasın ve siz de kendinizi ezdirmeyin lütfen güçlü durun ve gerekirse boşanın çünkü bundan sonra siz başka eve taşınsanız da bu denli ailesine tapan biri ile dünyanın öbür ucunda da olsanız çok fazla mutlu olamazsınız. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Kocanız olacak insan müsvettesi hiçbir suçunuz, olayla hiç bir alakanız olmadığı halde sırf abiniz onun kardeşiyle anlaşamadı da boşandı diye sizi evinize geri gönderdiyse bir daha sittin sene geri dönmeyin sakın dönmeyin hem de ! Bu ne terbiyesizlik yahu? Abiniz anlaşamamış ayrılmış olabilir bu gayet normal fakat sizi neden etkiliyor ki bu durum? Sanki siz fitne çıkardınız da ayırdınız onları ne saçma salak bir şey bu böyle? Beni evde tutmazlar diye babanızı aramanız da çok saçma ne demek tutmazlar? Siz ne yapmışsınız ki? Neden o saygısız ve seviyesiz eş ve ailesine karşı bu kadar eziksiniz ? 2 hafta olmuş adam ne yazmış ne aramış ne sormuş güya kocanız :olamaz: Şuan sizin yapacağınız şey kendisini arayıp neden sizi sormadığını, ne yapmaya çalıştığını ve neden böyle davrandığını sormak he adam akıllı anlatır izah ederse durumu ne alâ mantıklı konuşur sizi insan yerine koyarsa ne mutlu ama baktınız artistlik yapıyor açın boşanma davasını gönderin bakalım tebligatı adresine bir yaygara kopsun sizi göndermek neymiş sen gitte ben ev bakayım deyip gününü gün etmek neymiş bir görsün sizin salak olmadığınızı anlasın ve siz de kendinizi ezdirmeyin lütfen güçlü durun ve gerekirse boşanın çünkü bundan sonra siz başka eve taşınsanız da bu denli ailesine tapan biri ile dünyanın öbür ucunda da olsanız çok fazla mutlu olamazsınız. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Aynen onlarin kizi geldi diye beni bilerekten göderdiler aynı şeyi bana yapmak için, kendilerinde hiç suç bulmuyorlar. Bi yönden soğuduğumu düşünüyorum ama bi yandan çok sevdim onu başkasıyla görsem ölürüm. Ben saygı dan hiç birine ağzımı açmadım. Kayınannam dediki artık kayınbabana söyleyelim bunların anlaşamadığını dedi çünkü onun haberi yoktu daha. Bende baba bunlar anlaşamıyo dedim kv de arkasını getirdi. Sonra bana bağırdı sen nasıl olur da ona söylersin dedi şimdi senin yüzünden boşanıyorlar dedi

Aynen onlarin kizi geldi diye beni bilerekten göderdiler aynı şeyi bana yapmak için, kendilerinde hiç suç bulmuyorlar. Bi yönden soğuduğumu düşünüyorum ama bi yandan çok sevdim onu başkasıyla görsem ölürüm. Ben saygı dan hiç birine ağzımı açmadım. Kayınannam dediki artık kayınbabana söyleyelim bunların anlaşamadığını dedi çünkü onun haberi yoktu daha. Bende baba bunlar anlaşamıyo dedim kv de arkasını getirdi. Sonra bana bağırdı sen nasıl olur da ona söylersin dedi şimdi senin yüzünden boşanıyorlar dedi
hiç arama,sorma,boşanma davası aç teblşigat gitsin.Hala seviyorum diyosun bu ne acizlik ya.Zaten başından tuhaf bi durum olmuş iki kardeş iki kardeşle evlenmiş b..kunun çıkacağı belliymiş.senin yuvan yıkıldı kocanın yuvası yıkılmadı mı o geziyo eğleniyor.Takip etme hatta sosyal medyanı kapat bi süre.

Aynen oyle ne resim koydu diye bakiyorum ama dusunmekten gecemiyorum kayinbabam nasil geziyor 2 tane cocugunun yuvasi yikildi adam tatile gitti. Kayinvalidem desen oyle kapi kapi geziyor canli yayinlar yapiyor, bizim de bogazimizdan bir tane lokma gecmiyor

Aynen oyle ne resim koydu diye bakiyorum ama dusunmekten gecemiyorum kayinbabam nasil geziyor 2 tane cocugunun yuvasi yikildi adam tatile gitti. Kayinvalidem desen oyle kapi kapi geziyor canli yayinlar yapiyor, bizim de bogazimizdan bir tane lokma gecmiyor

Kimse yaşattığını yaşamadan ölmez yarına kalır ama yanlarına kalmaz merak etmeyin. Allahın adaleti de hiçbir zaman şaşmaz bunu da unutmayın. Ayrıca böyle biri için de halâ seviyorum deyip durmayın Allah aşkına.

Back
X