- 19 Aralık 2019
- 67
- -4
- 3
- 34
- Konu Sahibi Kirginmelek
-
gayet iyi davrandı yaomacık hiç biley sezmedimSizinle delilleri yok etmek için barışmış.
Üzgünüm ama sandığınız gibi düzelme falan olmamış.
Aman yuva kolay kurulmuyor aman düzelir moduInsallah delilerin kopyası vardır. Dönmeniz hata olduğu taaaa burdan belli. Darp raporunuz da var.
İyi oynamış o zaman. Insanlar kolay kolay değişmez biliyorsunuz. Bir şeyler iyi yönde değişse böyle davranmazdı değil mi? Huylu huyundan vazgeçmiyor maalesef.Gayet
gayet iyi davrandı yaomacık hiç biley sezmedim
Aman yuva kolay kurulmuyor aman düzelir modu
Haklısınızİyi oynamış o zaman. Insanlar kolay kolay değişmez biliyorsunuz. Bir şeyler iyi yönde değişse böyle davranmazdı değil mi? Huylu huyundan vazgeçmiyor maalesef.
Inanın haklı olmayı istemezdim. Keşke eşiniz gerçekten duzelseydi.Haklısınız
KeşkeInanın haklı olmayı istemezdim. Keşke eşiniz gerçekten duzelseydi.
Geri dönmen bana istediğini yap anlamına geliyor.Eşimle sürekli problemler yaşıyorz. En son problemde avukata kadar gittim elimde darp raporu küfür hakaret mesajları vardı. Sonra bi şekilde düzeldi herşey bir hafta oldu. Şimdi hiç biley yokken durduk yere Telefonu aldı silicem mesajları delil var deyip duruyorsun burda oturuyosan yok edeceksin onları diye kıyameti kopardı mesajları sildi. Ne yapacagımı şaşmış durumdayım iyiyken bile herşey sorun. Ne yapmalıyım?
Hangi yuva?Aman yuva kolay kurulmuyor aman düzelir modu
Sanki 20 yıllık çok mutlu,huzurlu bir yuvanız vardı da adam 20 yıldan sonra değişti!! Daha evliliginizin birinci ayinda şiddete başvurmuş bir adam tam olarak kendisini sergiliyordur..değişecek bir durumu yokAman yuva kolay kurulmuyor aman düzelir modu
Çok haklısınızSanki 20 yıllık çok mutlu,huzurlu bir yuvanız vardı da adam 20 yıldan sonra değişti!! Daha evliliginizin birinci ayinda şiddete başvurmuş bir adam tam olarak kendisini sergiliyordur..değişecek bir durumu yok
Deliller duruyor mu?Eşimle sürekli problemler yaşıyorz. En son problemde avukata kadar gittim elimde darp raporu küfür hakaret mesajları vardı. Sonra bi şekilde düzeldi herşey bir hafta oldu. Şimdi hiç biley yokken durduk yere Telefonu aldı silicem mesajları delil var deyip duruyorsun burda oturuyosan yok edeceksin onları diye kıyameti kopardı mesajları sildi. Ne yapacagımı şaşmış durumdayım iyiyken bile herşey sorun. Ne yapmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?