Durduk yere mi kilo kaybediyorum ?

Sipser

Guru
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2014
2.435
1.590
333
Merhaba kızlar 1 yıl önce 78 kg dim, 1 yıldır işe başladım ve şu an 69 kg olmuşum . Her gören ne kadar zayıfladın diyor .. daha önce diyetsiz ya da sporsuz kilo vermeye alışkın olmadığım için tuhafıma gidiyor üzülüyorum acaba bi hastalığım mı var diye ? Sabah az bi kahvaltı , öğlen yemekhane yemeği ne kadar yenirse , akşam da en kolay ne bulursam o şeklinde besleniyorum .. umarım sebep bulur benzer durumu yaşayan oldu mu ?

Boyunuz kaç bilmiyorum ama bu çok güzel bir şey 🥰 çalışmaya başladığınız için hareketten veriyorsunuzdur. Normal yani. Ayrıca yemekhane yemekleri çok kalorili oluyor zaten merak etmeyin 😊

Merhaba kızlar 1 yıl önce 78 kg dim, 1 yıldır işe başladım ve şu an 69 kg olmuşum . Her gören ne kadar zayıfladın diyor .. daha önce diyetsiz ya da sporsuz kilo vermeye alışkın olmadığım için tuhafıma gidiyor üzülüyorum acaba bi hastalığım mı var diye ? Sabah az bi kahvaltı , öğlen yemekhane yemeği ne kadar yenirse , akşam da en kolay ne bulursam o şeklinde besleniyorum .. umarım sebep bulur benzer durumu yaşayan oldu mu ?
Normal de olabilir ama sebepsiz ve hızlı kilo verme araştırılmalıdır öncelikle mide hastalıkları. Allah korusun kanser vb hastalıkların ilk belirtisi olabiliyor. Boşvermeyin

Evde hiç durmuyorum hep bireyler yiyorum
Siz de evdeyken böyleyse iz işe baslayınca düzenli beslenme ile kilo kaybı yasamıs olabilirsiniz
Yılda 9 kilo cok değil

Hızlı bir sürec degil. Yılda 9 kilo.
Uykunuz, beslenme saatleriniz duzene girmis.
Tempo artmis.
Muhtemelen ara atistirmalar, kek borek olayi minimuma inmis.
Normal geldi bana.

50den 41e indim deseniz üzerine dusun derdim de fazlaniz varmis gitmis iste ne guzel 😇🧿

Bende ise girip düzenli olarak sabah öğle akşam yedigim için kilo almistim. Calismadan once oglene kadar uyuyup 2 de kahvalti birde aksam 8 de yiyince kilo falan almıyordum 🤣 eger kendinizde yorgunluk, unutkanlik vs de hissederseniz kan tahlili yaptırın. Değerlerinize bir bakılır.

Evde hiç durmuyorum hep bireyler yiyorum
Siz de evdeyken böyleyse iz işe baslayınca düzenli beslenme ile kilo kaybı yasamıs olabilirsiniz
Yılda 9 kilo cok değil
Aynen öyleydim can sıkıntısından yemek yapar hiçte erinmezdim, şimdi hazır yemek bulmak bir hayal :)

Hızlı bir sürec degil. Yılda 9 kilo.
Uykunuz, beslenme saatleriniz duzene girmis.
Tempo artmis.
Muhtemelen ara atistirmalar, kek borek olayi minimuma inmis.
Normal geldi bana.

50den 41e indim deseniz üzerine dusun derdim de fazlaniz varmis gitmis iste ne guzel 😇🧿
İnanın içim rahatladı :) daha önce çabasız kilo vermenin ne olduğunu bilmediğim için bi adapte olamadım :) herkeste ne olmuş çok zayıflamışın deyince sabahtan beri aynada kendimi inceliyorum :)

Çok yemiyorsunuz ve yaşamınız hareketli muhtemelen ondandır kilo kaybı. Yine de emin olmak için bir kontrole gidin ne olur ne olmaz.

Çalışma temposu belki kilo vermenize etken olmuş olabilir
Yada troitler eğer aklınızda soru kalacaksa genel bir tahlil yaptırabilirsiniz

Yılda 9 kilo bence normal. Ben depresyona girdiğimde 1 haftada 10 kilo vermiştim. Aşırı halsizleşmiştim. Midem yemek yemeği kabul etmiyor yesem de kilo alamıyordum. 1 yılda 10 kiloyu zor aldım. Böyle bir probleminiz yoksa korkmayın bence. Akşam yemeğinize kalorili yiyecekler koysanız, ara öğünü sıklaştırsanız yine kilo alırsınız fazlasıyla.

Bana olağan geldi

Evdeki hayattan farklı bir yaşam yatma kalkma yene düzeni

Akşam da çok yemiyorsanız olağan

Ben iki ayda 8 kg verip 47 olmuştum işe başladığım bir süreçte sabah bir dilim ekmek biraz peynir öğlen ne bulursak akşam da taaaa gece ne varsa

Yoğunluk insanı zayıflatıyor

Lakin siz çok da az kilolu değilsiniz ki neden herkes öyle bir tepki veriyor
Yani 39 kiloya düşmüşsünüz gibi bir tepki verilecek kilonuz yok ki

Back
X