Düriye'nin Güğümleri Star TV

ipek tuzcuoğlu na sette rolünü oynarken sevgilisi evlenme teklif etti izlediniz mi, çok romantikti valla:hulya:

çok saçma ve sıkıcı bir dizi bence.
zaten starın dizilerini hiç sevmiyorum

duran agaya bayiliyorum adamda karizma var yahu acaip duruye diyor.

giiizzz duruyeeem
buba.gif

Güzel ve insanı güldüren bir dizi.
Çok güzel espriler var, birçogunun şivesi de başarılı.
Keyifle izliyorum denk geldiğimde.

kızlar yaa ben bu diziyi hiç begenmiorum..
hele o 4 kızdan nişantaşı gülü tadında köylü güzeli olan ojeli kız varyaa...
valla ifrit edio benii...

Stres attığım,seyretmekten zevk aldığım,
tam bir aile dizisi.
karakterler bu kadar uyar yani,
dizide oynayan bütün oyuncalar harika.
ne silah var,ne aldatmacalar ne de cinsellik...
dün akşamki bölümde yine güldük,güldük...
bakalım önümüzdeki hafta neler olacak...

Son düzenleme:
Stres attığım,seyretmekten zevk aldığım,
tam bir aile dizisi.
karakterler bu kadar uyar yani,
dizide oynayan bütün oyuncalar harika.
ne silah var,ne aldatmacalar ne de cinsellik...
dün akşamki bölümde yine güldük,güldük...
bakalım önümüzdeki hafta neler olacak...

her nekadar zühtünün arkadaşı nasibe sinir olsamda(üçkağıtçı dolandırıcı ve ikili oynayanın teki)bende bu diziyi izlemekten büyük zevk alıyorum ve eğleniyorum:))

ipek tuzcuoğluda kovboyla evlenmiş

'DÜRİYE'nin Güğümleri' adlı dizinin setinde tanıştığı Yener Gürsoy'un evlilik teklifini kabul eden İpek Tuzcuoğlu, jet hızıyla nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. Tuzcuoğlu, önceki gün müstakbel eşi ile birlikte Ege yöresine ait geleneklere göre kına gecesi yaptı. Ünlü oyuncunun kına gecesi dizinin çekimlerinin yapıldığı Muğla'da gerçekleşti. Muğla'nın Bayır beldesinde bir çiçek serasında yapılan gece Tuzcuoğlu'na yönetmen Mustafa Şevki Doğan ve dizi ekibi tarafından sürpriz bir şekilde hazırlandı. Yöreye has geleneksel kına gecesinde İpek Tuzcuoğlu kırmızı bindallı giydi.

ipek tuzcuoğluda kovboyla evlenmiş

'DÜRİYE'nin Güğümleri' adlı dizinin setinde tanıştığı Yener Gürsoy'un evlilik teklifini kabul eden İpek Tuzcuoğlu, jet hızıyla nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. Tuzcuoğlu, önceki gün müstakbel eşi ile birlikte Ege yöresine ait geleneklere göre kına gecesi yaptı. Ünlü oyuncunun kına gecesi dizinin çekimlerinin yapıldığı Muğla'da gerçekleşti. Muğla'nın Bayır beldesinde bir çiçek serasında yapılan gece Tuzcuoğlu'na yönetmen Mustafa Şevki Doğan ve dizi ekibi tarafından sürpriz bir şekilde hazırlandı. Yöreye has geleneksel kına gecesinde İpek Tuzcuoğlu kırmızı bindallı giydi.

aaakannehir

oyuncular genelde dizideki partnerlerine asik olurladi ama bu sefer oyle olmamis:D
mutluluklar dilerim opuyorumnanaktan

bayılıyorum su diziye ya.öldüm bugun gülmekten:60:.ama malesef fazla izlenmiyor herhalde:31:.neden cunku :37:içinde şiddet yok cinsellık yok aldatma entrika yok:37: onun için herhalde:51:

maalesef cnm diğer diziler bu dizinin önüne geçti artık izlenmio galiba :26:

Back
X