Durmak yok Ekim bebekleri YAĞMURCN da buluşuyor ( yer önemli değil :)))

YAXGXMURCN

ALLAHIM KUZUM SANA EMANET
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2007
4.827
24
116
İstanbul
Malum ekim bebekleri olarak çok güzel dostluklar edindik açıkçası bu kadar keyif alacağımı tahmin etmezdim buluşmalardan ... EEE hadi bizim tayfa :)) tekrar buluşalm mümkünse bende zemuszemus ama yok derseniz benm için yer mekan farketmez kaydirigubbakcemile

daha kalabalık olsak iyi olacak eee hadi yani kızlarrrr çoğalınn bebeklerle çoğaldık ama özellikle anadolu yakasıııııııı huuuuuuuuuuuuu kaydirigubbakcemile4

:lepi:

:ecrin_bebek:

hihoyyyt

:1hug:

:hooray:

Anıl evet doğru söyluyorsun bende pek keyif alıyorum her hafta yapalım o zman :dance: hazır havalarda iyi hadi tayfa....herkes gelsın bu sefer benım içinde mekan farketmez..haftaya yapalım...opuyorumnanaktan

tamam şeymacım önümüzdei hafta içi ayarlayalım grup toparlansın birde mümkünse fazlası katılm çok olsa daha iyi olacak canyelif mhrmh merheme de haber vermek lazım

ya istanbullular bana gelin yatılı evim açık valla bak hadi kıslarr toplaşın gelin bizim izmirde toplaşamıyoz biz yaa bi yaseminle gidip geliyozz..

gizemım yakında gelırız valla...aybık arabayı bı alsın :)))))

elifcim sen nerde oturuyosun ki nasıl gelcez.

gizem orayada geliriz cnm :))))) bu gidişle
elif kurtköyde oturuyorr çokkkkkkkkkk uzak ancak arabayla götürecek biri olması lazım eşimde artık benim araba :((( ümr çevresinde daha kalabalığız bence sen gel eliff :)) ayrıca anadolu avrupa farketmez kızlar hadi katılım bekliyoruz bu kadar tırsmayın eşlerinizden delikafadulden bebeklerin kırkıda çıktı

gizemım yakında gelırız valla...aybık arabayı bı alsın :)))))

elifcim sen nerde oturuyosun ki nasıl gelcez.

kurtköyde oturuyorum canım..

gizem orayada geliriz cnm :))))) bu gidişle
elif kurtköyde oturuyorr çokkkkkkkkkk uzak ancak arabayla götürecek biri olması lazım eşimde artık benim araba :((( ümr çevresinde daha kalabalığız bence sen gel eliff :)) ayrıca anadolu avrupa farketmez kızlar hadi katılım bekliyoruz bu kadar tırsmayın eşlerinizden delikafadulden bebeklerin kırkıda çıktı

anıl neresi olursa olsun farketmez diyodun hani.. küstüm ya...
neyse siz bir ayarlayında bakalım..

ya üf hayır bana:mymeka:

:gitme::gitme::gitme::gitme:

Back
X