durumlar çok karışık ..

simgeeeeee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2012
165
0
46
İstanbul
merhaba kızlar,
biri 10 yıllık çocukluk arkadaşım, diyeride 4 yıllık arkadaşımdı.
Çocukluk arkadaşımla ortada hiç birşey yokken tartıştık ve konuşmadık,bu 4 yıllık arkadaşımda benden aldığı her lafı kadınlar arasında olur böyle dedikodular hepsini çocukluk arkadaşıma anlatıyormuş.bana gelincede 'o hiç birşeyim, onu umursamıyorum bile,sen benim dostumsun yerin ayrı' gibi cümleler kurdu bana. geçen gün kavga ettik kimse yakın arkadaşının hoşlanmadığı biriyle çok samimi olmasını istemez diye düşünüyorum ben kaç kerede konuşmuştum onunla meğer ben sıkıyomuşum onu çünkü ben öyle saçma saçma gülüşmelerden ve muhbetlerden uzak biriyim.anlıycağınız çocukluk arkadaşımda bal üstünde kaymak değil oda ama 4 yıllık arkadaşım kadarda suçu yok. resmen beni arkamdan vurdu insan nerden darbe yiyeceğini hiç anlamıyor. şimdi ben 10 yıllık çocukluk arkadaşımla aramı düzeltmeyi, en azından bir merhaba demeyi esirgemiycem bunu yaparak ne kadar iyi olucam bilmiyorum lütfen yardım edin bu durum hiç başına gelmiş olan var mı? çocukluk arkadaşım bana öyle bir bakıyordu ki onu gördüğüm zamanlarda düşman gözüyle, zaten diğer birkaç kişiylede bozdular aramı,bana böyle kötü bakması 4 yıllık arkadaşımın kışkırtığının sonucu mu ? sizce ne yapmalıyım ben ?

Back