çok ilginçmiş bilmiyodum :)Evi degisme sansiniz yoksa bol dua okuyun odanizi degistirin.ic acici renge boyatin duvarlari.evide elma sirkesiyle silin negatif elektirigi alir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok ilginçmiş bilmiyodum :)Evi degisme sansiniz yoksa bol dua okuyun odanizi degistirin.ic acici renge boyatin duvarlari.evide elma sirkesiyle silin negatif elektirigi alir
Ailenle konuşmalısınkaç yıl oldu düşünmedik kendi evimiz mahallede tanıdıklar durumu anlatmadm kimseye ama annem farknda gece kalkıp onun uyuduğu salona gecerm 25 yaşındayım hale bak utanc verici ..
imkansız ancak evlilik planlarm var 1 2 seneye inşallah öyle kurtulurumKonuyu tam okuyamadim korktumoturdugunuz evi kiraya verip başka bir eve geçmeyi teklif edin ailenize. Huzursuz uykusuz korkuyla yaşanmaz ki
tamamen psikolojik tatlımkızlar size danışmam lazım umarım okursunuz. 5 yaşındayken abim 18 yaşındaydı ve hayatına son verdi buna şahit oldum..uzun yıllar etkisinde kaldım daha sonra bir çok ailevi nedenler derken sadece universite hayatımın son yıllarında ilaç kullandım ve bıraktım.
sormak istediğim şey abimde daha önceden bu evde daralıyorum dermiş,ve yaşayan herkes..yazlığa geçiyoruz benim uykularım duzene giriyor gece bölünmelerim yok..şöyle şeyler oluyor;
uyurken sırtımı duvara yaslama isteği(boşlukta yatarsam sanki arkamdan biri gelecek gibi)
gece aniden uyanma ve beraberinde gelen korku
herkes uyuduğunda sanki kimse bir şey olsa duymayacakmış hissi ve evdekiler yattmadan yatmam.
Işıkları kapatıp başka odaya geçerken arkamdan biri geliyormuş hiissine kapılıp koşmam(((
dün gece ise çok garip bir sekilde aniden gözlerimi açtım hani biri sizi izler ve hissedersiniz ya öyle yaşadığım korkuyu anlatamam..daha önce ilaca basladık ama iyi hissetmedm ve bıraktım ne yapmalıyım?şuan psikolaga gidecek durumum yok ki psikologların pek işe yaradığı kanısında değilim psikiyatride ilaç yazıp yollayacak..Bana ne oluyor ya ..
İnançlı biriyseniz ayetel kursi, nas ve felak okuyup uyuyun sabaha kadar sizi korur, İnşaallah.