canım yaa devlet hastanesinde doğum yaptım ama sezeryan
tüp bebek olduğu için...
eğer güvenmiyorsan ,konuşamıyorsan...neredesin bilmiyorum ama küçük özel hastaneler var ssk ile anlaşmalı ...mesela bizim semtimizin hastanesi var seryan 300 tl mesela özel ayrıca ...
böyle bir kuruma gidebilirsin cnm........
seni çok iyi anlıyrum..........ben hamile kalmadan önce ssk nın bir doktoruna özeline gidiyordum..beni muayne etmesi gerektiiği bir günde ssk da işi vardı...oraya gel dedi ..ben binbir eziyetle randevu aldım gittim orada bekledim saatlerce....beni içeriye aldı ,geç soyun dedi bi gittim perdenin arkasına diğer kadın giyinememiş bile..beni görünce utandı...hemen çıktım...hemşire soyunsana ne bekliyorsun diye bir azarladı beni.......şaşırdım kaldım ben adama gidip 150 tl muayne parası veriyorum işi var diye beni ssk daki odasına çağrıyor...yaptığı muameleye bak....özel bişey beklemedim, ama saygı yok mal gibi soyun giyin ........o çatalın oradaki örtü herkesin üzerine yattığı .........o gün iğrendim tiksindimm nefret ettim resmen...
malsef böyle şeyler oluyor devlet hastanelerinde....ama cerrahpaşada doğum yaptım özeller halt etmiş...nasıl temiz nasıl ilgililerdi........
şans işte.....
seninde şansa kalacak yanın yok bence sen git bir özele en uygun olan bi yere