Doğuma Hazırlık durumumu doktorlarla konuşamıyorum:(

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Sağlık söz konusu olduğunda utanma olmaz canım.
Kendini ve bebeğini düşünmek zorundasın.
Kaldı ki bu ülkemizde neredeyse 10 kadından 4'ünde görülen birşey haline geldi.
Elbette ki doktorlar anlayışlı olurlar.
İçini ferah tut ve konuş doktorunla ki ona göre kontrollerini yapsın.

Seni çok iyi anlıyorum. Ben ilk defa geçen gün 32 haftalık çalışabilir raporu almaya devlet hastanesine gittim ve doktor çocuk azarlar gibi azarladı beni, kaldı ki ne istediğimi net bi şekilde ifade etmiştim. Beni yalancılıkla suçladı terbiyesiz. Öyl bir muameleye alışkın olmadığımdan sinirlerim boşaldı, gözlerimden yaşlar aktı ama sürekli giden birisi olarak bence sen de onların tarzına uymalı ve gerekirse kaba, utanmaz ve rahat olmalısın. Orada başka türlü derdini anlatamazsın. Çekinen insan arada harcanır gider. Çekinmeyeceksin, hakkını arayan, gerekirse yırtık bi tip olacaksın. Hayattaki en zor şey zaten insanların gereksiz kabalık ve kaprislerine karşı verilen mücadele.

ben bunu nasıl yapıcam peki canım yana yana ve eşime dahi dokundurmazken kendimi:(( doktor bana demicekmii madem vajinismuslusun nie korunamadın adam gibi fln die:(

arkadaşım hiç dert etme bende aynı durumdaydım halende tamamen geçmiş değil,ilk evlendiğimde kadın doğuma gitmiştim muaynede zaten doktoru gıcık ettim o da beni tabii:):)hiç anlayışlı davranmadı ve ben muayne sonrası odadan tekerlekli sandalyeyle çıktım bayılmışm:(ondan sonra 4 sene hiç bir hasataneye giremedim korkumdan :)son bir kaç aydır yendim korkumu çok şükür tek başıma muayneye bile gidiyorum bunun tek nedeni doktorun anlaşıyı çok önemliii.eğer istanbuldaysan doktorumu tavsiye ederim sana fatih aksaray da ayşe büyüköğüt süper bir doktor.bana da gülerek sen normal doğum yapamzasın hamile kalınca artık pskiyatriden rapor alır seni sezeryana alırız dert etme diye de telkinde bulunuyor:)yani arkdaşım hem yenebilirsin emin ol hemde hangi doktoruna gidersen git anlayış göstermek zorunda bu senin elinde oaln bir durum değil...allah kolaylık versin canım

canım yaa devlet hastanesinde doğum yaptım ama sezeryan tüp bebek olduğu için...

eğer güvenmiyorsan ,konuşamıyorsan...neredesin bilmiyorum ama küçük özel hastaneler var ssk ile anlaşmalı ...mesela bizim semtimizin hastanesi var seryan 300 tl mesela özel ayrıca ...

böyle bir kuruma gidebilirsin cnm........

seni çok iyi anlıyrum..........ben hamile kalmadan önce ssk nın bir doktoruna özeline gidiyordum..beni muayne etmesi gerektiiği bir günde ssk da işi vardı...oraya gel dedi ..ben binbir eziyetle randevu aldım gittim orada bekledim saatlerce....beni içeriye aldı ,geç soyun dedi bi gittim perdenin arkasına diğer kadın giyinememiş bile..beni görünce utandı...hemen çıktım...hemşire soyunsana ne bekliyorsun diye bir azarladı beni.......şaşırdım kaldım ben adama gidip 150 tl muayne parası veriyorum işi var diye beni ssk daki odasına çağrıyor...yaptığı muameleye bak....özel bişey beklemedim, ama saygı yok mal gibi soyun giyin ........o çatalın oradaki örtü herkesin üzerine yattığı .........o gün iğrendim tiksindimm nefret ettim resmen...

malsef böyle şeyler oluyor devlet hastanelerinde....ama cerrahpaşada doğum yaptım özeller halt etmiş...nasıl temiz nasıl ilgililerdi........

şans işte.....

seninde şansa kalacak yanın yok bence sen git bir özele en uygun olan bi yere

canım burda sordugum her kucuk özel hastaneler 1 2 milyarlardan bahsediyor. 500e kadar duysam razıyım hemen.. devlet zaten yapamazsa yani terslerse mecburen bir yolunu bulmaya calısıcam:( birde bu gittigim devlet hastanesinde bir arkadasım seruma gitmiş hamileyken cok kötu gecırdıgı ıcın orda sancı ceken kadınlara doktorlaruın bagırdıgını duymus dusun kadın kadına diyomuski nasıl yaptıysanız öyle cıkartın ne kadar kötü ya:(

canım bende vajınısmusum 10 gun önce sezeryanla doğum yaptım. doktorum çok anlayışlıydı sağolsun. canım senın normal doğum yapman çok zor ve devlette bunu halledemesın özele anlayışlı bi doktora gitmen lazım. ben sezeryan ücretı olarak 615 tl ödedim.

canım bende vajınısmusum 10 gun önce sezeryanla doğum yaptım. doktorum çok anlayışlıydı sağolsun. canım senın normal doğum yapman çok zor ve devlette bunu halledemesın özele anlayışlı bi doktora gitmen lazım. ben sezeryan ücretı olarak 615 tl ödedim.

canım ankarada isen hastane adı ver bana. değilsende inan konustuktan sonra eger olumlu sonuc alamazsam mecbur kalıcam özele.. şimdi birdee kaynanamlarda bilmiyor sorunumu diyecekler özel nerden cıktı:((

Devlet hastanelerinden de orda kendini paşa zanneden doktorlardan da nefret ediyorum, Allah ım beni oraya düşürme diye sürekli dua ediyorum... Özele gidiyorum ama arada devlette test falan yaptırıyorum, orda da takip eden olsun dediler.. ama her gittiğimde kavga ediyorum.
Ama onların paşalıkları başhekime sökmüyor. Rahatsız olduğunuz bişey varsa tıklayın kapısını şikayet edin, çekinmeyin. Biz mazlum davrandıkça tepemize çıkıyolar.
Senin durumuna gelince arkadaşım... Neden azarlasin ki seni, utanıcak çekinicek hiç bisey yok bunda. Rahat ol boşver. Insanlardan çekiniyorsan özel bi problemim var de. Burda söyle derse tamam yok bişey de git şikayet et :) başhekim nasılsa yalnız odasında seni daha iyi dinler. Seni seni tersleyene de gerekeni yapar. Yırtık olucan biraz. Hiç çekinme. Ben düzenli gitsem var ya kök sõktürürüm onlara...bela olurum resmen.

ya pardon benim anlamadığım vajinusmuslu olan bir nasıl hamile kalıyor? Bu mümkün değil ki tüp bebek filan değilse tabii.

Back
X