hassas kalpler için dünya bir cehennemdir...slm kızlar,deprem herkes gibi beni de çok etkiledi,deprem bölgesindeyim yıkım ve ölümlerin olduğu ancak maraş ve hatay kadar etkilenmeyen bi ildeyim..Birçok acı yaşandı ancak bi tanesi hiç gözümün önünden gitmiyor bazen çy koyrken,işte çalışırken,bulaşık yıkarken bi bakıyorum kendimi bu acıyı düşünürken buluyorum haberlerde görmüştüm öğretmen bi hanım çocuğuyla beraber rönesans enkazında kalmış,babası kızının ve torunun cenazesine bile ulaşamadığını söylüyordu çok üzüldüm günler geçmesine rağmen aklımdan çıkmıyor boşanmış bir kadın tek başına çocuğunu büyütme gayesinde kimbilir nasıl bir korku yaşadı cenazeleri bile yok evladıyla beraber zaten hayat zordu diyorum onun için off çok kötüyüm kendim de boşanma aşamasındayım kocadan hayır görmedim ondan mı bilmiyorum ama içimi dökmek istedim
Böyle düşünme. Çünkü kocası da olsa insan olarak aciz kaldığımız bir gündü. Ben de Antepteyim 2 çocuğumla yakalandım biri bebek. Ben ki aşırı tırsak biriyim. Sinekten bile korkarım. Oğlum uyanıp anne ben ölmek istemiyorum deyip sarıldığı an bana bir kuvvet geldi. Hem oğluma hem kızıma hem de anneme kol kanat gerdim. Valla kaç tane erkeği cebimden çıkardım çok şükür. Allah geride kalanlarına sabır versin onlar için yürekleri hep yangın yeri maalesefslm kızlar,deprem herkes gibi beni de çok etkiledi,deprem bölgesindeyim yıkım ve ölümlerin olduğu ancak maraş ve hatay kadar etkilenmeyen bi ildeyim..Birçok acı yaşandı ancak bi tanesi hiç gözümün önünden gitmiyor bazen çy koyrken,işte çalışırken,bulaşık yıkarken bi bakıyorum kendimi bu acıyı düşünürken buluyorum haberlerde görmüştüm öğretmen bi hanım çocuğuyla beraber rönesans enkazında kalmış,babası kızının ve torunun cenazesine bile ulaşamadığını söylüyordu çok üzüldüm günler geçmesine rağmen aklımdan çıkmıyor boşanmış bir kadın tek başına çocuğunu büyütme gayesinde kimbilir nasıl bir korku yaşadı cenazeleri bile yok evladıyla beraber zaten hayat zordu diyorum onun için off çok kötüyüm kendim de boşanma aşamasındayım kocadan hayır görmedim ondan mı bilmiyorum ama içimi dökmek istedim
maaşallah size güçlü kadınlar iyi ki varBöyle düşünme. Çünkü kocası da olsa insan olarak aciz kaldığımız bir gündü. Ben de Antepteyim 2 çocuğumla yakalandım biri bebek. Ben ki aşırı tırsak biriyim. Sinekten bile korkarım. Oğlum uyanıp anne ben ölmek istemiyorum deyip sarıldığı an bana bir kuvvet geldi. Hem oğluma hem kızıma hem de anneme kol kanat gerdim. Valla kaç tane erkeği cebimden çıkardım çok şükür. Allah geride kalanlarına sabır versin onlar için yürekleri hep yangın yeri maalesef
slm kızlar,deprem herkes gibi beni de çok etkiledi,deprem bölgesindeyim yıkım ve ölümlerin olduğu ancak maraş ve hatay kadar etkilenmeyen bi ildeyim..Birçok acı yaşandı ancak bi tanesi hiç gözümün önünden gitmiyor bazen çy koyrken,işte çalışırken,bulaşık yıkarken bi bakıyorum kendimi bu acıyı düşünürken buluyorum haberlerde görmüştüm öğretmen bi hanım çocuğuyla beraber rönesans enkazında kalmış,babası kızının ve torunun cenazesine bile ulaşamadığını söylüyordu çok üzüldüm günler geçmesine rağmen aklımdan çıkmıyor boşanmış bir kadın tek başına çocuğunu büyütme gayesinde kimbilir nasıl bir korku yaşadı cenazeleri bile yok evladıyla beraber zaten hayat zordu diyorum onun için off çok kötüyüm kendim de boşanma aşamasındayım kocadan hayır görmedim ondan mı bilmiyorum ama içimi dökmek istedim
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallahArkadasimi kaybettim depremde bebeği de vardi her an aklımda
Ayni dediğiniz gibi yerken içerken bebeğime bakarken hep onu düşünüyorum veya her anda aklıma o geliyor o olsa soyle yapardı böyle yapardı diye
Daha yakinini kaybedenlere Allah sabır versin çok çok zor
O günün sabahı okullar açılıyordu kim bilir kaç çocuk banyo yapıp uyumuştu, beslenmeleri hazırlanmıştı. Bende hep bunu düşünüyorum99 depremi bile hala unutulmamışken bu deprem ömür boyu unutulmayacak. Ben de hep yarım kalan hayatları düşünüyorum. Düşünsenize kimisi ertesi gün işe gidecekti, kimi okula, kimi kadının misafiri gelecekti ona hazırlık yaptı, kimi gençler sevgilileriyle buluşacaktı gibi gibi gibi. Bi sürü hayal yarım kaldı. Allah bir daha yaşatmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?