• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

durup dururken çıkan tartışmalar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Okuyunca eşinizin tavirlari normal değil, cok aşiri tepkileri var artik dolup taşmiş mi yoksa hep mi boyleydi bilemeyecegim.

Ama siz de cok bunalticisiniz. Cocuk yok karsinizda sunu bir anlayin artik ya. Onu icme, bunu yapma niye? Hoslanmiyorsun. Hoşlanmiyorsan sen yapma, içme karsindakini niye darliyorsun?

Adamin yerinde olsam arkadaslarimla cikar kafami dagitirdim valla ugrasmazdim hic sizinle.

Eşinizi başka hangi sebeplerle çıldırttınız acaba?
Ben sizin çok zor, herşeye karışan bir insan olduğunuzu düşünüyorum.
Adam gerçekte tanımadığınız birinin yaşadığı şehre giderim demenize karşı çıktığı için demek ki ben idare ediyormusum bu zamana kadar diyen, yedigi kaşarı, sucuğu çok giren birisiniz.

Verdiği abartılı tepkide birşeylerin birikimi muhtemelen. Arada bir eşiniz için sevmediğiniz şeylere tahammül edebilirsiniz hemen karşı çıkmak yerine.
Hah onu söyleyecektim bende.
Adamın yediği suçuğa kaşara karışıp kısaca adamın yemesinden içmesinden bile kısmaya çalışıp adam tepki verince "aaa psikopat galiba" yaftası yapıştırmak ne kadar doğru?
Adamda bunlar birikmiş, patlamış.
Konu sahibi geçimsiz birisiniz.
Biraz daha ılımlı olmayı deneyebilirsiniz.

normalde aileme anlatmam ama durumu basitçe yüzeysel olarak babama anlattım ne yani hiç mi birşey demeyim diye. tabi yaşananları söylemedim.
babam da diyor ki fikrini söyle ama böyle tepki verirse tamam hayatım bu kadar istediğini bilmiyordum gidelim o zaman deseydin hemen arkasına konuyu uzatamazdı diyor. 🤣 aldığım en iyi tavsiye buydu bence 🤣

ama benimkinin bi huyu var öyle desem bile şimdi böyle dedikten sonra nolur onu baştan diyecektin der öyle birisi, balık burcu, neyse hayırlısı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X