- Konu Sahibi tatlimseval
-
selam kızlar açık açık ve dürüstce mertce konuşalım yorumlar yapalım bu sefer gercekden bir bütün olalım ve duygularımızı dışarı kusalım biraz olsun rahatlayalım:1closedeyes:
---eşinize acıyormusunuz seviyormusunuz
---eşiniz mi hayalleriniz mi
---eşiniz mi ailenizmi
---eşinizi ne yaparsa asla affetmezsiniz
---sevdiğin içinmi evlisin hala yoksa şartlarmı onu gerekdiriyor
arkadaşlar bir eşden ne zaman ayrılınır ona acımaya başladığınız zaman sevgi bitmişmidir bu evlilik yürürmü daha yani acırsan acınacak duruma gelirsin derler sizce ne nedir nasıl olmalı ve hangisi yanlış kendinizden örnekler verin her evlilikde sorun olduğunu hepimiz biliyoruz onun için rahat olun kasmayın paylaşın:teselli:
ben şuan eşimi sevdiğim için mi burdayım yoksa ona acıdığım içinmi blmiyorum bunu anlamak için yorumlarınıza açıklamalarınıza ihtiyac duyuyorum laf olsun diye acmadım bu konuyu lütfen ciddiye alın şimdiden teşekkürler :1hug:
arkadaşlar lütfen tartışmadan sevgi saygı çerçevesi içerisinde yazışalım yorumlaşalım paslaşalım düşüncelerimizi önerilerimizi fikirlerimizi lütfen hoşuna gitmeyen konuyla ilgilenmeyenler hiç yorum yapmasın zahmetde bulunmasın teşekkürler
sevgiler saygılarkaydirigubbakcemile5
1 çok dürüstüm evet acıyorum çünki ayrılırsam onu benim
kadar kim düşünecek kim uzun yılların verdiği tecrübeyle ağzını açarken ne demek istediğini anlayacak
kim bakışlarının ne ifade ettiğini bilecek kim onu benden daha iyi tanıyacak bunları kazanmam 20 senemi aldı kimse bundan sonra onun için bu kadar mesai yapmaz
belki sevgi belki koruma içgüdüsü ne derseniz
2 hayallerim yerine getirilecek gibi olduktan sonra eninde sonunda yaparım
3 eşmi ailemi niye tercih edelimki bunca seneden sonra ben eşim çocuklarım aile biziz
4 sadece aldatmak deyil arkamdan konuşursa, yada bana şiddet uygularsa veya hakaret
ederse yine affetmem
5 ikisi bir müddet sonra birbirini tamamlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?