Dusakabin temizligi

Bir sitede görmüştüm boş bir sprey şişesinin icine beyaz sirke ve sıvı bulaşık deterjanı koyup bunu camlara sıkıp yumuşak bir bezle siliyordu. Ama benim dusakabinim çok kireclenmisti o yuzden bende pek ise yaramadı o karısım. ben cifle güzelce ovalarım peşinden bulaşık makinası parlatıcısı ile de bir kat siler sonra durularım daha güzel sonuç alıyorum miss gibi oluyo. Duruladiktan sonra da bir bezle kurulayın damla izleri olmasın

Sirke piril piril yapiyor, tabi yemeklik icin degil de temizlik icin olan sirkeler var
Ben heryere onlardan kullaniyorum gördügün en iyi kirec cözücü, piril piril yapiyor
Yurt disinda cok ucuza bulabiliyorum Türkiye de varsa bir arastir dene gercekten ise yariyor

Sirke piril piril yapiyor, tabi yemeklik icin degil de temizlik icin olan sirkeler var
Ben heryere onlardan kullaniyorum gördügün en iyi kirec cözücü, piril piril yapiyor
Yurt disinda cok ucuza bulabiliyorum Türkiye de varsa bir arastir dene gercekten ise yariyor
Teşekkür ederim

marketlerde duşakabin için spreyler var, bir kerede ovmadan bezle silip pırıl pırıl yapıyor

miğrostan aldım profosyonel duşakabın temızlıgı için olandan aldım
kollarım kırıldı sürmekten genede banamısın demedi ,

gerçi bayaa kreçliydi onunda etkisi vardır
sirkelim denedim şu an favorim haftada bir ya da iki haftada bir o kireç yerleşmeden silerseniz hiç sıkıntı olmuyor, başka markalarda var ama en iyi deneyimim sirkelim oldu.

Eger damla izleri coktandir beklemisse, kaynar suyun icine biraz limon tuzu atip, bi sungerle dusa kabin camlarina, fiskiyeye suruyordum. Aninda parliyor hic yormadan, tek seferde.
Bi de cillutbang genis yuzey temizleyici onerdi komsum, fena degil ama telle ovmak gerekiyor. Su an ben yapamiyorum saglik nedenlerimden dolayi, ama gelen kadin biraz ugrasti az once mesela.
Su sirkeli bahsettiginiz temizleyiciyi de merak ettim. Bi deneyelim bakalim

highgenic sirkelim diye geçiyor a101 ve bimde bulabiliyorum normal marketlerde de gördüm. kireçte çok etkili ama her alanda mutfakta da kullanıyorum fırın temizliğinde de hoşuma gidiyor
çok kötü kokuyor ama temizliyor.

Merhaba benimde boyle.bir konum var arkadaslar saolsunlar yardimci olmaya calismislar cogunu denedim ama benimde F flower world gibi kollarim koptu surtmekten yinede istedigim piril.piril sonuca ulasamadim. konunu takipteyim.

Merhaba ,konunun üzerinden iki sene gecmis, ama temizlikle alakalı bolumlere bakarken farkettim, belki bir yararim olur diye düşündüm yazmak istedim,
Ben duşakabin temizliğinde limon tuzu kullanıyorum.limon tuzunu suda eritiyirum.sungerle kabinlere uyguluyorum daha sonra bir bezle duruluyorum. Tertemiz oluyor.☺️

Back
X