Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
TsklerBimde satılan bulaşık makinesi parlatıcısı çok güzel yapıyor.
Teşekkür ederimSirke piril piril yapiyor, tabi yemeklik icin degil de temizlik icin olan sirkeler var
Ben heryere onlardan kullaniyorum gördügün en iyi kirec cözücü, piril piril yapiyor
Yurt disinda cok ucuza bulabiliyorum Türkiye de varsa bir arastir dene gercekten ise yariyor
miğrostan aldım profosyonel duşakabın temızlıgı için olandan aldımmarketlerde duşakabin için spreyler var, bir kerede ovmadan bezle silip pırıl pırıl yapıyor
sirkelim denedim şu an favorim haftada bir ya da iki haftada bir o kireç yerleşmeden silerseniz hiç sıkıntı olmuyor, başka markalarda var ama en iyi deneyimim sirkelim oldu.miğrostan aldım profosyonel duşakabın temızlıgı için olandan aldım
kollarım kırıldı sürmekten genede banamısın demedi ,
gerçi bayaa kreçliydi onunda etkisi vardır
sirkelim denedim şu an favorim haftada bir ya da iki haftada bir o kireç yerleşmeden silerseniz hiç sıkıntı olmuyor, başka markalarda var ama en iyi deneyimim sirkelim oldu.
highgenic sirkelim diye geçiyor a101 ve bimde bulabiliyorum normal marketlerde de gördüm. kireçte çok etkili ama her alanda mutfakta da kullanıyorum fırın temizliğinde de hoşuma gidiyormarkası ne nereden temın edebilirim
highgenic sirkelim diye geçiyor a101 ve bimde bulabiliyorum normal marketlerde de gördüm. kireçte çok etkili ama her alanda mutfakta da kullanıyorum fırın temizliğinde de hoşuma gidiyor
aslında marketlerde hep oluyor her uğradığınızda bakın belki çabuk tükeniyordur. internette de satılıyo ama marketten almak daha kolay tabi.kuzenımde aynısını söyledi ama bulamadım
Kesinlikle bulaşık makinası parlatıcısıKizlar dusakabin neyle temizliyorsunuz . Çok zorlaniyorum öneri istiyorum hangi ürün?
çok kötü kokuyor ama temizliyor.highgenic sirkelim diye geçiyor a101 ve bimde bulabiliyorum normal marketlerde de gördüm. kireçte çok etkili ama her alanda mutfakta da kullanıyorum fırın temizliğinde de hoşuma gidiyor